סדרות

limors2

Well-known member
כן!

תכננתי להביא את הדיוידי של העונה האחרונה, אבל יש גם כל מיני שחקני משנה ואורחים אחרים שלא מופיעים עליו. אז שוכנעתי לקנות ספר שנראה ממש מגניב ויש בו מלא תמונות. כי מסתבר שהם יכולים לחתום רק על דברים רשמיים, אז אי אפשר סתם תמונות וכאלה.

ואני לא יודעת על מה לחשוב

dans girl

New member
תעשי חיים בשבועות האחרונים! תנצלי את הזמן שנשאר!
ואיזה כיף שאביך ואחותך מגיעים! מגניבי לאללה. וכן, כסף לשופינג מהכיס של מישהו אחר זה הרבה יותר נחמד

limors2

Well-known member
אה היא תהיה בלונדון! איפה ומתי?

אולי ניפגש באמת

RenanaD

New member
"הלוואי"

לא נראה לי שזה יקרה כ"כ מהר

האמת שמעניין אותי מה יהיה הרעיון הזה. בטח בסוף הוא יהיה מעפן ואני שוב אתאכזב... כהרגלם.

מד מן OMG

הרגע סיימתי לראות, אז תגובה מסודרת תבוא מאוחר יותר אבל, אומייגאד!!!!!!! ג'ואן עשתה את זה
ופגי עזבה!!!!!
יואו, איזה פרק

o0Invisible0o

New member
בא לי לבכות!!!

כל הסיפור עם ג'ואן היה כ"כ עצוב ואז כשהראו לנו שדון בעצם בא להביע את התנגדותו מאוחר מדי!! הייתי עם דמעות בעיניים...
מההההההההההההההההההה
ואז, אה.!!!!

לפחות ליין אמר לה לבקש שותפות, חצי נחמה על כך שהיא הפכה את עצמה לזונה.

פגי התפטרה! מצד אחד - סופסוף, יאיי!! מצד שני - היא לא תהיה בחברה יותר? מבינה את התסכול שלה ודון לגמרי היה צריך את הזריקה הזאת.
הוא הצחיק אותי אבל עם "סופסוף בחרת את הזמן הנכון לבקש העלאה" אבל אז כשהוא קלט הוא היה כזה "תמציאי סכום, אני אתן יותר!" יואו.

הוא מאבד את כל הנשים שלו...הוא פשוט מאבד שליטה על הכל - על ג'ואן, פגי ומייגן...הגבר שיש לו הכל לא יכול לתפוס אף אישה כי הן כולן הג'גואר הלא ניתנת לשליטה.
או אנלוגיה אחרת למכוניות.

מייגן - לא הראו הרבה אבל בסה"כ רמזו לנו שתהליכים האודישנים הוא מבזה ככה, נכון?
יואו. איזה פרק. אני חסרת מילים פשוט.
ויואו כשדון אמר לפגי שג'ואן שותפה!! כלומר, כשהוא חשב שהיא יודעת.
כ"כ הרבה דברים בפרק אחד, אלוהים.

גם לי עמדו דמעות בעיניים בסצינה של ג'ואן ודון

מעניין אם היא הייתה עושה את זה אם הוא היה מגיע בזמן..אני בכלל לא בטוחה שלא, אבל מעניין לחשוב על זה..
כריסטינה הייתה מדהימה וההבעות פנים שלה היו כ"כ מדויקות. היא כ"כ מסכנה! מצד אחד היא עבדה קשה כדי לזכות בהערכה המקצועית שהיא זוכה לה, מצד שני מגיע הפרק הזה בו כולם שיחקו בה ועשו עליה מניפולציות אחד אחרי השני. ולא, ליין לא היה חמוד בכלל. הוא היה הכי נורא. מניאק שכזה. חשבתי שהוא באמת מעריך אותה! אבל הוא משכנע אותה לעשות משהו שייטיב איתו ועם החובות הכספיים שלו! מילא פיט. אבל ליין?

ופגי
גם הנשיקה של דון בסוף העלתה לי דמעות לעיניים. וגם לפגי. כשדון השפיל אותה לפני כולם היא לא בכתה, אבל בשיחה עם דון-זה מותר. כל הכבוד לה! אני מקווה שהיא לא תאבד יותר מדי זמן מסך...

o0Invisible0o

New member

לקח לי זמן לקלוט כמה ליין עשה את זה בעצם לטובתו ויצא ממש חרא.
אני די בטוחה שג'ואן לא הייתה עושה את זה אם היא הייתה יודעת את דעתו של דון.

יואו הנשיקה של דון על היד של פגי וזה שהיא בכתה!!
די נו. הפרק הזה היה כ"כ מתיש נפשית.
וגם זה שהיא לא בכתה לפני כשהוא פאקינג זרק לה את הכסף בפנים! אני מתה עליה! כשהיא במשרד וקן בא לעזור והיא כזה I'm not crying והיא אשכרה לא בוכה. מלכה.
למרות שהיא הייתה מניאקית לקן.
אני מקווה שזה שהיא עזבה אומר שהיא תקבל יותר זמן מסך כי יהיה לה את כל הסטוריליין הנפרד שלה! היא בקושי בלטה העונה.

וגם מעניין אבל יש מלא דיונים על הפרק ומלא אנשים שלא אהבו את קו העלילה של ג'ואן או הרגישו שזה מונפץ ואממ..קטע מגדרי אבל בתחושה שלי קראתי דעות של כמה גברים שכל הסחר בג'ואן נראה להם מחוץ להתנהגות הרגילה של הדמויות וזה..ואני חושבת שזה היה להם פשוט לא נעים לראות את האמת! זה הכי מתאים לדמויות, בעיקר לפיט שניסה לסחור באישתו שלו בעונות המוקדמות [לא זכרתי את זה אגב אבל אה! אם הוא עושה את זה לאישתו אז למה לא לג'ואן שגם ככה חצי מהמשרד רואה רק את הישבן והחזה שלה..
]

יואו, איזה פרק.

ברור שלפיט זה מתאים

אין דבר שלא הייתי מאמינה עליו. הוא נבזי.
ואני לא יודעת לגבי "לא מתאים לשאר הדמויות". הרי את ברט אנחנו לא מכירים יותר מדי, וזה משאיר את ליין ואת רוג'ר. מליין גם אני מאוד הופתעתי, במיוחד אחרי שביססו בינו לבין ג'ואן קשר יפה של הערכה (ואולי קצת רגשות), והרי בכל זאת הוא בריטי, אמור להיות ג'נטלמן וכל זה. אז זה באמת קצת לא התאים לדמות שלו, או שנגלה שיש משהו עמוק יותר בכל החובות הכספיים האלה...
ורוג'ר...הוא היה קצת אדיש לכל הסיפור..אבל אני לא יודעת למה הייתי מצפה ממנו, שיצעק ויצא מהחדר בטריקת דלת? אולי...אבל זה גם לא הזוי מדי לגבי הדמות שלו, הוא הרי מאוהב בג'ואן כבר שנים, והיא דחתה אותו וביקשה שלא יהיה מעורב בחיים שלה ושל הבן שלה, אז אולי זה מה שהוא עושה

o0Invisible0o

New member
...

האמת שעל ברט אפילו לא חשבתי כי תכלס אני לא מכירה אותו..התגובות שלו לדברים תמיד לא צפויות.
ליין - אחרי ששבוע שעבר ראינו אותו מזייף צ'ק הוא ללא ספק שובר את גבולות המוסר שלו ומבחינתי זה פשוט היה סף חדש של חוסר מוסריות/שחיתות שהוא חוצה.
רוג'ר - יש שני דברים, גם זה שהוא מנסה לא להתערב וגם המשחק של פיט שהציג את ג'ואן מההתחלה כמישהי שמוכנה לעשות את זה כל עוד ישלמו לה מספיק כסף ואז הוא היה כזה "היא הסכימה לעשות את זה?" כלומר, הוא לא ישר קיבל את זה..אבל אם האישה העצמאית בלהבלה הסכימה לעשות את זה אני חושבת שהוא פשוט לא ראה טעם בלהתנגד - אם לה יש את הרצון לשכב עם לקוח בשביל כסף אבל לא לקחת ממנו כסף הוא כבר באמת לא מבין אותה...
קיצר, לא יודעת. מעניין. בא לי לראות כבר את הפרק הבא!!

[אני לא מאמינה שהיא עשתה את זה.
]

dans girl

New member
תעצומות הנפש שנדרשו כדי לא לקרוא את ההודעה הזאת היו קשים מנשוא.
עדיין לא ראיתי כלום היום, מקווה שמחר אשלים את הפער
.

o0Invisible0o

New member
אל תקראי!

אני ראיתי את הכותרת של שרי וישר רצתי לצפות בפרק למרות שלא תכננתי.

באמת שלא כדאי לספיילר.
הדרמה תחכה למחר..

גם אני רצתי לראות בגלל סטטוס של מישהי

שכתבה שזאת הייתה אחת משעות הטלוויזיה הטובות השנה. אז הייתי חייבת

Rachel47

New member
תישארי חזקה

בחברת האנשים שלא מבינים על מה כל הרעש
לא אהבתי אותה בכלל

Rachel47

New member
לפני שאני עונה על השאלה הזאת

אני רוצה להגיד לך שכל סדרה שאי פעם אמרו לי שהיא גאונית ומאסט וכולם כל כך התלהבו ממנה (ברמה שמתלהבים ממד מן) התחלתי ואהבתי תוך חצי פרק
(לוסט עצבנה אחרי עונה וחצי..אבל היי, נשארתי עונה וחצי)

ומד מן..שעושים ממנה המון המון רעש
וציפיתי להרבה

ראיתי פרק וחצי
וזה לא ש..וויתרתי...אני הכרחתי את עצמי לסיים את הפרק הראשון ולהתחיל את השני!
סבלתי כל רגע!!
אז אין הרבה דברים שיגרמו לי לחזור לזה, באמת לא נהניתי עד רמת הסבל וההכרחה העצמית להמשיך
סורי

o0Invisible0o

New member
שמעי...

זה לא משנה, בסופו של דבר אני לא יכולה להכריח אותך לראות סדרה אז לא צריך להסביר יותר מדי.
ואני מבינה, הרבה אנשים לא מתחברים..בתכלס עם כל הרעש סביב הסדרה ממש מעט אנשים צופים בה, אם להיות כנה איתך.

כי היא באמת לא בשביל כולם...
אני כן אגיד שאני לא חושבת שפרק וחצי זה מספיק, באמת שלא..אבל אם עד כדי כך לא נהנית כנראה שזה לא ישתנה הרבה..אני מכירה מישהו שסחב שתי עונות ולכל אורכן לא נהנה מהסדרה.
הרבה בנות שאמרתי להן לצפות הזדעזעו מהפרק הראשון והיו "זה כזה שוביניסטי" אבל כמובן שזאת הסדרה הכי פמיניסטית שאני מכירה, פשוט לוקח זמן להבין את זה.

חוצמזה, חבל שלא התחברת אבל כל אחד ומה שהוא אוהב. כרגע זאת הדרמה האהובה עלי ללא שום צל של ספק, הקומדיה האהובה היא פארקס והאינטרנטית האהובה..טוב, זה אתן יודעות.

למעלה