סדרות

Kill Bernard

New member
כנ"ל, איזה כיף - אנחנו חכמות ביחד

גם לי קרה אותו הדבר!

ראיתי בדיוק פרק וחצי וגם זה בקושי. אבל זה היה לפני 5 שנים. ולפני שנה החלטתי לנסות שוב, וחוץ ממשבר אחד קטן באמצע (בעונה 3), אפשר לומר שאהבתי את הסדרה מהרגע הראשון.
אבל באמת שהיא קשה לצפייה. יש לה קצב אחר. ואני באמת מבינה למה לא אוהבים אותה. אבל אני חושבת שכדאי לתת לה עוד צ'אנס

dans girl

New member
גם לי סוג של. כאילו ראיתי את הכל, ולא הפסקתי, כי אתן מכירות אותי

אבל בשורה התחתונה גם אם לא סבלתי לא ממש הבנתי על מה כל הפאס של כולם. הערכתי את הסגנון שלה וממש הערכתי את הארט, אבל לא ממש התחברתי... רק בעונה הרביעית הרגשתי שאני מצליחה קצת יותר להיכנס אליה, ועכשיו יש לי אליה הערכה חדשה לגמרי בעונה הזאת, ברמה שבה נראה לי שאני צריכה לראות הכל מחדש כדי לראות אם אני מצליחה להבין יותר את הסדרה.

בשורה התחתונה, הסדרה הזאת היא טעם נרכש. לוקח זמן לרדת לסוף דעתה, אבל כשזה סוף סוף קורה אני חושבת שהיא שווה את זה. אז אולי שווה לנסות לתת עוד צ'אנס. ולהנמיך ציפיות. כי נראה לי שזו הבעיה הכי גדולה עם הסדרה הזאת.

Kill Bernard

New member
אני לא חושבת שצריך להנמיך ציפיות,

כי לדעתי פה זה משהו שלא קשור לחוסר פרופורציה לדבר האדיר כביכול שעשו ממנה.
זה לא שהיא טובה אבל לא משתווה לכל הבלגן - זה פשוט שיש לה אופי ממש ממש שונה מסדרות אחרות. וויצ' איז סו קול!!

לקח לי איזה 6 פרקים לחבב ועוד איזה 6 לקלוט עד כמה זה ממש טוב.
וזה לא שזה היה סבל, זה פשוט נראה לי מרוח, חסר פואנטה ודי משעמם, חוץ מזה שזה יפה.
השאלה היא איפה היה גורם הסבל - כי בסה"כ, לא כמו פארקס או משהו שבצפיה שניה ושלישית של העונה הראשונה אני עדיין עם אותה מסקנה שהתחלתי - "אוי, זה לא מצחיק בכלל". מהפיילוט מד מן טוב!! פשוט זה השינוי המוחי שצריך לארגן בשביל להנות מהם ומהקצב שלהם, בעיקר. כמובן זה גם חיבור לדמויות ובלה בלה בלה. אבל נראה לי שזה פחות העניין.
בקיצור, אני ממליצה למשוך עוד כמה פרקים. למה סבל? אם זה משעמם, אז עושים אותם בהמשכים בהתחלה (זה אף פעם לא קרה לי עם סדרות, אבל את אחד הפרקים הראשונים ראיתי במשך איזה 4 ימים
). אם לא מוכנים להתחייב, מפסידים מראש את הסיכוי לאהוב את זה ממש ממש ממש

עכשיו שתקתי!

o0Invisible0o

New member
מסכימה.

נשאר לי עוד לראות את הסמויה..שאני אי שם לקראת סוף עונה שנייה.
ראיתי את הסופרנוס וראיתי כל פרק שיצא של מד מן - זה מכסה את רשימת הסדרות הכי הכי מוערכות מהבחינה של טלוויזית איכות מהשנים האחרונות
[כאילו אין סוף, יש עוז, משחקי הכס, עמוק באדמה וכו' וכו'..]
וזה לא שהסדרות האחרות לא טובות אבל מד מן היא פשוט ואוו. משהו אחר בעיני, הכי טובה ולגמרי מצדיקה את השם שלה.
[לצורך העניין גם האחרות מצדיקות את שמן אבל ברמה האישית פחות התחברתי...את כל הפרקים במד מן כבר ראיתי פעמיים ומעלה..]

מבחינת חוויית צפייה ראשונה -
ראיתי את העונה הראשונה בטלוויזיה בפעם הראשונה כשהיא שודרה, עוד לא היה לה שם והיא הייתה מעניינת. בערך באמצע העונה היא ממש תפסה אותי אבל כן, רוב הזמן הרגשתי שלא קורה הרבה.
נגמרה העונה ולמרות שהיא הייתה מדהימה לא טרחתי להוריד ולהמשיך לראות.
חלפו שנים ויצא לה שם וכולם אמרו שהיא הדבר הכי מדהים בעולם וכבר ספיילרתי לעצמי את החיים וידעתי שיום יבוא ואני אצטרך לצפות בה אבל משומה חשבתי שזה יהיה מאמץ כי זכרתי את האיטיות מהעונה הראשונה.
בסוף בצפייה בטלוויזיה בשידור חוזר יומי של עונה 4..מאמצע העונה עד לסופה פשוט התאהבתי..ואז חזרתי וראיתי מעונה שנייה עד הסוף ואז קלטתי שאני לא זוכרת כלום מהראשונה וראיתי אותה שוב...ואז ראיתי הכל שוב כי רציתי להשתתף בדיונים המדהימים שהלכו בקפה+טלוויזיה - הם עשו צפייה חוזרת קבוצתית.
בקיצור, היא ללא ספק שונה וצריך להכנס אליה אבל כשנכנסים..ואוו.

והדס -
איפה את? כאילו..את בקצב, נכון? טרם ראית את הפרק האחרון?

Kill Bernard

New member
לא! לא! לא!

אני לא בקצב!! רק ראיתי את הפרק הראשון של העונה!! לא להרוס!! לא!!!

dans girl

New member
אומייגאד :|
פשוט אומייגאד :|.
:|
:|

אומייגאד.

הקטע עם ג'ואן היה הכי עצוב בעולם. וכל הפרק אני כזה חושבת לעצמי "אל תעשי את זה! אל תעשי את זה!!!" ויודעתת שהיא תעשההההה כי הם חראותתת וכי אכפת לה וכי פיט[
] הוא האדם הכי נבזי ושפל ומגעיל שקיים אבר. כן, אחלה שהיא שותפה וזה, אבל גם ליין הזה שווה את שלו, חתיכת חרא אידיוט. והרגשתי דווקא שרוג'ר גם היה די נאמן לדמות - בהתחלה התנגד נחרצות אבל כשפיט [
] אמר לו שהיא הסכימה בשביל המחיר הנכון הוא ירד מזה, כי הוא הכי בקטע של "live and let live, ולא תמיד בקטע טוב, גם בקטע של זה שהוא יודע שזה לא בסדר, אבל אם היא כבר התרצתה הוא לא ינסה לשכנע אותה כמה לא נכון יהיה לעשות את זה. נראה לי שכולם יצאו פה די נאמנים לדמויות שלהם בעונה האחרונה לפחות. ליין באמת הכי אכזב. מילא פיט, לא ציפיתי ממנו לרגע למשהו אחר, אבל ליין לא היה מעז לעשות דבר כזה בעונות קודמות.
ואיך שדון הגיע ידעתי שזה מאוחר מדי. מההבעת פנים של ג'ואן. לכריסטינה הנדריקס מגיע אמי על הפרק הזה.

ופגי. ידעתן שהיא עוזבת?!?! אומייגאד. הקטע עם הכסף היה מזעזע, והיא כזאת מלכה, והקטע בסוף עם דון - שבר. לי. את. הלב. ממש. ממש. ממש. אבל ממש. יואו. איך שההכרה שהיא עוזבת שקעה בדון כל שניה שעברה וההבעת פנים שלו השתנתה. ואיך שהוא היה פגוע. ויואו. זה היה מדהים.

אני קצת מתה :|.

o0Invisible0o

New member
איך נדע?

למה שנדע שהיא עוזבת?

פשוט כל עלילות ג'ואן לקחו את כל תשומת הלב מההתפטרות שלה.
אני עדיין בשוק.
כן, ללא ספק כריסטינה הנדריקס במיטבה הפרק, אולי היא סופסוף תזכה באמי!!!!

רגע, בפעם הראשונה שדון בא אליה כבר ידעת שהיא עשתה את זה או חשבת שהיא כבר החליטה לעשות את זה ובטוח תלך על זה? כי אני כזה הייתי מבולבלת מהתגובה שלה אבל בפלאשבק החוזר שראינו שהוא בא מאוחר מדי...כמו שכבר כתבתי למעלה..פשוט הייתי עם דמעות בעיניים!!! יואו.

עבר כבר יום ואני עדיין קצת מתה מהפרק הזה...

RenanaD

New member
למי יש את השירים מ-"גלי"?

יש לי את הכל עד פרק 17, ומאז אני לא מוצאת להורדה
רק מאתר שאפשר להוריד בו רק עד 25M, כלומר כלום. חוצפה שכזאת.

LemonLimeLilach

New member
קומיוניטי 5 פרקים אחרונים של העונה

אל תגידו לי שדן הרמון גאון כשהפרק האחרון לעונה (שנעשה לגמרי כמו פרק אחרון לסדרה!) כזה מפגר. ברור שבסוף זה היה נורא נחמד עם כל הנאומים והחברויות, אבל כמה שטויות היו שם. כל העונה עם הטמטום הזה של הבי"ס למזגנים. אלוהים אדירים. ולהחליף את הדין. וזה שצ'אנג בכלל קיים וקיבל עוד ועוד זמן מסך רק מוכיח לי שאין להם מושג מה הם עושים.

בקיצור היה עדיף לסיים את זה עם הפרק הקודם כשהם הצילו את הדין כי הוא היה הרבה הרבה יותר טוב ומתאים לסוף עונה/סדרה והיה שם קטע של חברות אמיתית בלי כל הנאומים וההחזרה של הדארק טיימליין... מה הקטע פה בכלל שיש להם איזה שטיק טוב פעם בכמה זמןואז הם ממשיכים לדבר על זה שנים? גם הפיינטבול וגם הטיימליינס. דיייייייי.

ומישהו מוכן להסביר לי למה כל העולם נדבק לקטע של six seasons and a movie כולל זה ששמים את זה בכתובית האחרונה של העונה? זה כזה מטומטם. זה חוזה סטנדרטי לכל סדרה. אם היו מאיימים עכשיו לבטל את גלי אתם רואים את ריאן מרפי שם בסוף הסדרה כתובית על השלושה סרטים שרשומים לו בחוזה?
מישהו עושה האשטאג של six seasons and three movies על זה? כאילו די. באמת. אני לא יכולה עם כמות האגו המטורפת הזאת ואיך שהם מלבים את זה. דן הרמון, לסדרה שלך אין רייטינג. אתה לא גאון. אתה מעצבן. ותפסיק לחפור.

Kill Bernard

New member
אמ. אוי. כן, סוג של..

דבילי במיוחד, אבל אני לגמרי מוכנה להתעלם מכל הדברים הרעים בזכות פרק 20. הכל. מזגנים, צ'אנג, הכל. זה היה עד כדי כך טוב.
מה, זה לא היה הפרק האחרון של העונה? ברור שזה היה. מה, יצאו אחרי זה פרקים? נופ, לא נראה לי. לא זכור לי דבר כזה.

LemonLimeLilach

New member

המשחק מחשב.

שכן זה היה מעולה והכל אבל עדיין נגמר עם שטיפת מוח של תהיו חברים טובים והכל יהיה בסדר!! זה נורא מעצבן אותי.

Rachel47

New member
חוצמזה שהרעיון עצמו היה גאוני

והדמויות שלהן היו ממש חמודות...
אני לא נפלתי מהפרק הזה

הוא לא הגיע לקרסוליים של אפחד מהפרקים הבאמת מדהימים שהיו לאורך העונות

כל פרקי הפיינטבול
האלווין
אפילו המשחק קופסא עם הטיימליינ'ס שעשה לי כאב ראש
אפילו המלחמת כריות שהיה מגוחך להפליא

היו בעיניי יותר טובים ממנו

שוב, רעיון מעולה, זה היה חמוד ל5 דקות
ואז נגמר לי מהפרק הזה..

Kill Bernard

New member
באמת?!

אני החזקתי את הבטן שלי לאורך כל הפרק. רק מאיך שהם זזו! וכל העלילה המפגרת של זה. כן, הסוף קצת Eh, אבל אני לא יודעת. כל פעם שהדמות של טרוי קיפצה אני התגלגלתי על הרצפה.
הם ללא ספק יצאו מזמן מהרצף המדהים-טוב שהיה להם בעבר, אבל יש רגעים שזה מבצבץ ומהם אני לא מוכנה לא להתלהב כראוי

limors2

Well-known member

הקפיצות של טרוי
זה ממש הצחיק אותי כי אני אוהבת להתקדם ככה במשחקים כשאפשר

o0Invisible0o

New member
אני גם ישר אמרתי

על הקפיצות שלו! ושכנעתי חברה שרואה פרק פה- פרק שם לראות והיא ממש התלהבה ואמרה שבהתחלה היא חשבה שזה יעצבן אותה תוך 5 דקות כי זה משחק מחשב אבל היא לגמרי נסחפה לתוך הסיפור..

dans girl

New member
ניקיטה 2.12 אפשר ששון יהיה חצי ערום ורטוב כל הזמן?

ויאי שהוא עוזר להם.

וגם - אומייגאד, מה הולך פה?! אני שונאת את פרסי

לומר את האמת בדיוק חשבתי בפרקים האחרונים איך זה שבדיוויז'ן אין פיילסייף כמו בSD6, עם כל הC4. אז מסתבר שיש
.

יו, אני לא מאמינה שאני מפסיקה עכשיו
.

למעלה