סדרות

LemonLimeLilach

New member
ניקיטה 205

אתם לא רציניים איתי שזה הילד של מייקל

סוכנים חשאיים לא יודעים להשתמש בקונדום?

אין לי כוח לטלנובלות האלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dans girl

New member
אני יודעת. שנאתי את זה גם

שומדבר טוב לא יכול לצאת מזה

אם היא תספר לו ואם לא זה יהרוס להם הכל

אופיק

LemonLimeLilach

New member

ברור שמתי שהיא תספר לו או שהוא יגלה שהיא ידעה ולא סיפרה לו זה יעשה מלא בעיות

dans girl

New member
לומר את האמת, ברגע שראו אותו מת עברה לי איזשהי מחשבה בראש של: "האם הם יצליחו להחזיר אותו מזה?" אבל נתתי לה לעבור מהר מדי מסתבר
.
ממש אהבתי שהחזירו אותו, שלא יעזוב לעולם הוא נפלא
. מעולה שהם כיסחו את מידאס. והבחור שנראה כמו פרדי פרינס ג'וניור
. אני מבינה אותו אבל זה נוראי שהוא עובד בשבילם ויודע שאמא שלו כזאת כלבה.

ומייקל
. הנאום שהוא עשה לניקיטה בסוף היה כזה חמוד
. אני כל כך מקווה שזה הסוף של כל הבלאגן עם הבן שלו (wishful thinking at least...)

dans girl

New member
דוסון עד 3.18
what can i say, i had a lot of free time on my hands this weekend

קודם כל, אני די אוהבת את איך שהם בנו את ג'ואי ופייסי ממש ממש לאט, ואז הוא גילה כשהוא הסתכל עליה ישנה (בכלל, הפרק עם הB&B היה מצויין). התגובה שלה לנשיקה שלו הייתה מאוד ג'ואי ומאוד אמינה
. וחבל, דווקא החבר שלה מהקולג' היה חמוד לאללה. אבל פתרו את זה נחמד גם.

אני מתה לראות איך דוסון יגיב

ו-3.18 גם היה עשוי מצוין בעיני.

ומשהו די מטופש מבחינתי בסדרה - כל פעם שהם מיצו סטוריליין הם פשוט לא פותרים אותו אם הוא לא קשור לג'ואי, דוסון או פייסי. בודי נעלם לבערך 2 עונות שלמות ופתאום צץ שוב כאילו כלום. ג'ן וג'ק היו החברים הכי טובים בעולם לבערך חצ עונה, ואז הוא חזר הביתה ומאז לא הייתה להם אפילו סצנה אחת ביחד. דברים פשוט מתמסמסים, זה די מוזר.

אפרופו ג'ן, ההנרי הזה שלה. אני לא מצליחה להחליט לגבי. בהתחלה היה משהו חמוד בכל הכמה קטן וטיפש הוא. אבל אז זה נהיה סופר קריפי, ברמה של אם היא אי פעם תיפרד ממנו הוא יתאבד וירצח אותה או משהו. היא גם אמרה את זה באיזשהו פרק, הכל אצלו זה בgrand gestures, וכל כך אוברלי דרמטי, שזה מלחיץ ממש. non the less אני שמחה שהם ביחד עכשיו והיא מאושרת איתו. וזה חמוד שהיא מנסה לגרום לפייסי וג'ואי לעבוד. והקיר שפייסי הביא לג'ואי היה סופר חמוד.

מה עוד? חבל שהמנהל שלהם עזב, אנדי הלכה לאיבוד תקופה אבל מצאה את עצמה שוב ואני אוהבת אותה, ג'ק ואיתן חמודים ביחד, והוא עשה בונדינג עם אבא שלו
. ודוסון לא מעניין כתמיד.

אהה וכל הקטע עם איב - אני לא יודעת אם ככה הוא נגמר לגמרי, אבל וואו, זה היה מעפן ברמות, ואחת העלילות הכי מיותרות בסדרה אבר.
זהו נראה לי.

limors2

Well-known member
משחקי הכס

זה היה כ"כ טוב! כמו סרט מלחמה ארוך שקוצר לשעה וחצי והוציאו ממנו קטעים מרוחים ומיותרים. ואני מתה על סרסיי השיכורה

LemonLimeLilach

New member

וואו בא לי למות. אני לא יודעת במי לתמוך בדבר הזה. אם לאניסטר מפסידים, סרסיי רוצחת את הילד שלה ומתאבדת, אם סטאניס מפסיד אז ג'ופרי הזין הזה מנצח
די עם הקונפליקט!! טיריון מת??????? טיווין
אבל גם
ההאונד הראשון שפורש לדוקים? מה קורה פהההההה!

סוף סוף קרה משהו והייתה מלחמה! אבל בתכל'ס לא קרה כלום. איפה רוב
הרי בסוף הלאניסטרים חייבים להפסיד. סאנסה תלך? איפה אריה? שבוע הבא פרק אחרון??????????????

dans girl

New member
אומייגאד :|.

בשלב הזה אני לא מסוגלת להתגבר על זה שטיריון מת.

אומייגאד :|.

מה נסגר עם הפרקים של הדברים שהיו אתמול :|.

limors2

Well-known member
אבל מי אמר

שהוא מת! חתכו לו את הפנים אבל הוא היה חי אחרי זה. אני מקווה
כמו שהטעו אותנו לחשוב שבראן וריקון מתים.

dans girl

New member
זה מנחם אותי שאת אומרת את זה. כי קראת את הספר לא?
אבל מבחינתי זה היה די מוחלט שהוא מת. לא יודעת. הרגיש לי שבנו לזה כל הפרק. הרגיש לי שבמצב שכל הקרב הזה נמצא זה לא ממש ריאלי שהוא יחיה.
גם חברה שלי אמרה שלדעתה הוא חי, אבל לי זה נראה פשוט בלתי אפשרי בנקודה הזאת.

limors2

Well-known member
אני רק באמצע שלו.

אבל אני לא מאמינה שהוא מת! נראה לי שאם כן היו עושים את המוות שלו בצורה הרבה יותר ברורה והחלטית, כמו עריפת הראש של נד.

LemonLimeLilach

New member
אני גם לא חושבת

שהוא באמת מת... אבל אולי דווקא בגלל זה כן יהרגו אותו. הם אוהבים. נעים לי לחשוב שבגלל שהוא הדמות+שחקן הכי אהובים (וגם שמו אותו ראשון בקרדיטים!! לא שזה עזר לנד סטארק..) לא יהרגו אותו, אבל בסדרה הזאת החוקים האלה לא נחשבים

Rachel47

New member
הם מה זה לא

עבדו על אפחד עם הקטע של בראן וריקון
זה היה ממש ברור
כאן ראו אותו דקות ארוכות מדמם מהחתך המוזר שעשו לו והוא בסוף כם עצם עיניים

Rachel47

New member
וואי וואי כשהיה

הקטע עם טיריון פשוט קמתי פיזית מהמיטה בתנועת של "וואט דה פאק??!?!?"
לא יכולתי להתגבר על זה איזה שעה אחרי שסיימתי לראות

למעלה