סדרות

LemonLimeLilach

New member
אני לא יודעת

אבל בכל מקרה אני מקווה שזואי לא תהיה טיפשה מספיק בשביל ללכת עם ג'ורג', לא משנה מה היא מרגישה, כי הוא הרגע יצא מקשר של 50 מיליון שנה וביטל חתונה שתיים וחצי דקות לפני שהיא מתרחשת!! מה שלאבון אמר לה על "ג'ורג' לא בחר בך" עדיין רלוונטי דאמיט. גם אם לא מרגישה כלום לווייד, זה עדיין תקף. אבל הם עשו אותה די טיפשה אז... אוף. אבל נראה לי שאת צודקת בקשר לכותבים ואז זה אומר שהיא לא תלך לג'ורג' עכשיו. אוף שוב.

dans girl

New member
טריילרים לסדרות סתיו 2012 של ABC בעונה הבאה.
ושלא יהיה לכן ספק, אני שמה את זה פה בשביל שזה לא ילך לאיבוד בRSS של TVlive במהלך הלילה, כי אני לגמרי לא הולכת לראות את זה עכשיו כשאני אחרי שעתיים של עבודה על קטע כל כך קטן בדו"ח האחרון בפיזיקלית שזה מתסכל אפילו לחשוב על זה
(אני הולכת לראות בונז במקום
)

http://tvline.com/2012/05/15/abc-fall-2012-nashville-666-park-avenue-video/

LemonLimeLilach

New member
איזה מזל שיש אנשים טובים בטאמלבר

שעושים קליפ אחד מכל הרגעים של ג'ון בגלי וחוסכים לי יגון...

limors2

Well-known member
אתן חייבות לראות את גלי 320
(
קל)

לפחות את החצי הראשון שלו!

טינה מתלוננת על זה שהיא תמיד ברקע של הכל, היא נופלת ומקבלת מכה בראש ואז ל10 דקות כל שחקן לבוש ומתנהג כמו דמות אחרת. וזה מצחיק

אחרי 17 דקות הם חוזרים לגלי רגיל, את זה כבר לא צריך לראות אם לא בא לכן.

Rachel47

New member
זאת בדיוק במילים האלה

האסמס ששלחתי ללילך!!!
10 דקות מצחיקות בטירוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

?

שואלת כי גם ככה אני אשמע את זה אחרי שכולם יראו את זה, אז לפחות שאבין על מה הם מדברים...

Rachel47

New member
אוי נו לילך מה עשית?

עכשיו כן בא לי לראות את זה
ואני רוצה לנחש

בארני מתחתן עם רובין?

dans girl

New member
מצטרפת לשאלה
אני יודעת שרובין היא הכלה של ברני, אבל זה לא מפתיע בשום צורה, גם אם מזעזע וגרוע
.

dans girl

New member
א. מי לימד אותי לשרשר
. הצטרפתי לשאלה של בת אל.
ב. פספסתי את הנימה הצינית, עמך הסליחה
.
ג. הם כאלה גרועים שזה פשוט מצער.
ד. כבר יודעים מי זאת אמא?

LemonLimeLilach

New member
עדיין לא עובד לי

בינתיים אין לי משהו חשוב להוריד אבל כדאי שזה יעבוד מחר...

limors2

Well-known member
האחות ג'קי 405
(מישהו רואה?)

ממש כיף לי עם העונה הזאת. ועם זואי
רוקדת במטבח של ג'קי בגלל הפנקייקס

ומגיע לג'קי, שלא יחזירו לה את הבעל והילדים כ"כ מהר. או בכלל

RenanaD

New member
לילך, את ממשיכה לראות "דה ווייס"?

בזמן האחרון המשכתי לראות, אחרי שהיו שבועות שלמים שלא ראיתי כי זה ארוך ולא היו לי עצבים... את יודעת מי הגיע לאיזה שלב?
בהמשך לשיחתנו אז, אני חייבת לציין שאני יותר ויותר שמה לב לטוני לוקה והוא יותר ויותר מעצבן אותי. הסיבה היחידה שהוא התקדם בתוכנית היא בזכות העבר שלו - "מיקי מאוס קלאב", ושכרגע נותנים לו עודף תשומת לב בגלל כריסטינה. שום דבר שקשור לקול שלו! יש כ"כ הרבה אנשים מוכשרים אחרים בתוכנית הזאת, שפשוט מרגיז אותי שהם נשרו בדרך והוא עדיין נשאר (לא יודעת אם אכפת לך מספוילרים, לי בתוכנית הספציפית הזאת לא, אבל אזהר ליתר בטחון
). ההתקדמות שלו תלויה נטו באחרים, כי הקול שלו ממוצע לגמרי. באמת, שום דבר מיוחד שלא תשמעי במקום אחר, ושום סיבה לא לעוף בשלבים המוקדמים! זה מרגיז אותי.
מה גם שבביצוע האחרון שראיתי עכשיו הוא ניגן בגיטרה. סליחה, "ניגן" זו מילה גדולה מדי. הוא החזיק גיטרה והעמיד פנים שהוא מנגן, לאורך כל השיר. לפחות תטרח להזיז את יד שמאל ולזייף שאתה מחליף אקורדים, אלוהים אדירים! כמה גרוע אפשר להיות

LemonLimeLilach

New member
כבר נגמרה העונה

אין טעם להימנע מספוילרים
אבל האמת שרק רציתי לראות אותו ואת השני שאמרתי לך, וברגע שנגמרים הבליינד אודישנים זה משעמם אז לא המשכתי לראות

למעלה