סדרות

LemonLimeLilach

New member
שחררו את השירים של סוף עונה בגלי
מש"ש

http://fyeahgleeclub.tumblr.com/post/22842354025/its-all-coming-back-to-me-now-glee-cast-version
השיר של ליאה

היא מדהימההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בא לי לראות את הפרק עכשיו
וגם יש את ג'סי...

limors2

Well-known member
משחקי הכס

הטמבל ההוא לא היה צריך להתקרב אל ג'יימי, היה ברור שהוא ימות. ואני מקווה שג'יימי עוד לא מת כי אני נהנית מהרשעות שלו.
ודי ברור שת'יאון פשוט שרף את הילדים של ההוא בחווה. אז מה, עכשיו עוד 2 סטארקים מצטרפים לנודדים? שיפגשו עם אריה ויסתובבו כמו יתומים מסכנים ביחד

אריה וטייווין
אני ממש אוהבת אותם ביחד. ואת הדיבורים מלאי ההערצה שלה על הטארגריינית ההיא.

וקאליסי שמנה וזה לא יפה לה. וגם לא ממש ראוי. אם הדרקונים נטולת הדרקונים צריכה להראות מלכותית יותר
(וגם סאנסה צריכה להצטרף לדיאטה המלכותית ההיא, עכשיו כשהיא יכולה להוליד)
והקירח ההוא ממש מפחיד

חשבתי שאולי ג'ון יצטרף לפראים ואז יגלו לנו שבנז'ן הוא המאנס ריידר ההוא, אבל נזכרתי שהראו לנו אותו. שזה בעצם לא לגמרי סותר, כי הוא סייר והוא בילה הרבה זמן מעבר לחומה. אז אני מחזיקה אצבעות שיקחו אותו אל המנהיג שלהם ונגלה שזה בנז'ן

רוב חתיך

וג'ורה מורמונט תמיד נראה לי כמו איזה ג'יימס בונד בפנסיה.

Rachel47

New member
עב"נ

וול יחסית לסדרה שראיתי רק מכוח האינרציה דווקא היה ממש מרגש

ממש נהניתי מכל רגע, אפילו לא הצלחתי ללמוד בזמן שראיתי, ממש צפיתי בפרק

הכל נסגר מאוד מאוד יפה
האמת, הקטע בסוף שמספרים על כולם היה ממש נחמד, זו דרך יפה לסגור סדרה שהייתה כאן למשך כל כך הרבה עונות

בסצינה בסוף שמראים את כל האנשים שהיו פעם בסדרה מסתכלים על סוזן..כולם מתו? כי אם כן אז חלקם אני לא זוכרת איך, וגם- וואו הם הרגו מלא מלא אנשים במהלך הסדרה

אני לא מאמינה שאפילו לשוט האחרון הם לא הביאו את אידי בריט! באמת!! הסדרה פאקינג נגמרת אחרי מלא עונות ואידי הייתה כל כך פונדמנטלית, לא יפה!

קיצר, פרק יפה לסוף

מעצבן שהם סיימו את זה עם מתח לגבי הדיירים החדשים אבל זה לא כזה מעניין אניווי

dans girl

New member
OUAT
היה ממש מעפן.
אני לא מאמינה שהעדפתי לראות את זה על פני מד מן ומשחקי הכס. איזה טיפשה אני. אז מה אם זה סוף עונה.

כל הניצחון של אמה על הדרקון היה מופרך לגמרי. כי לזרוק חרב באוויר ולפגוע בדיוק בבטן של הדרקון זה מאוד אמין.
כל ה"הכל טוב עכשיו יאי כולם אוהבים ומתנשקים אהבת האמת ניצחה הוריי" היה גרוע ממש, אני יודעת שזה רע, אבל כבר היה עדיף שהיה קורה משהו דרמטי- אם הנרי היה באמת מת או משהו כזה.

אוף, מאכזב ברמות. לא יודעת אם אמשיך לעונה הבאה, אחליט בהמשך.

limors2

Well-known member
ראיתי כי זה סוף עונה

ובפורום טלווזיה עשו לי חשק, אבל חבל שלא את ראית לפניהם כי זה ממש לא היה שווה את זה
היה גרוע. ועכשיו אני שמה לב כמה האפקטים שלהם מזעזעים כל הזמן. אפילו רק זה שלמלכה אף פעם אין צל כשהיא הולכת בטירה האפלולית שלה.

Rachel47

New member

חשבתי שתהיה כאן תגובה על הפרק עצמו

כן היא הייתה צריכה להיות אין ספק..

השיר בסוף כן היה יפה...

Rachel47

New member
יש כאן מישהו שהצליח להוריד את השירים של גלי

מהפרק ששודר שבוע שעבר?!
אני לא מוצאת בשום מקום!!

Rachel47

New member
וואו! אתהשירים של הפרקים שהיו אתמול הצלחת

למצוא?
אני מחפשת כבר שעה והלינקים באתר שאנחנו משתמשות בו מתים
מה קורה כאן!?

dans girl

New member
גוסיפ
אני שונאת אותם.

אני כרגע שבורת לב מדי מכדי שאוכל לפרט - אפילו לא בגלל שבלייר בחרה בצ'אק, אבל בגלל איך שהיא סיימה את זה עם דן. או לא סיימה את זה. לא משנה, אני אכנס לזה מחר, כשתהיה לי היכולת הנפשית לדוש בזה בלי לרצות לבכות או לבעוט בהם.

הלכתי להטביע את יגוני בהארט אוף דיקסי
.

LemonLimeLilach

New member
אני פורשת רשמית מגוסיפ

בלי שראיתי את הפרק הזה ואני לא מתכוונת לראות אותו בחיים. גועל נפש.

רק אם תגידו לי שהעונה הבאה מדהימה והסתיימה בצורה מושלמת, אני אשקול אולי לראות. אבל אני ממש בספק שזה יקרה.

dans girl

New member
הארט אוף דיקסי

בניגוד לגוסיפ, זה היה פרק די מושלם

HNW וזואיייייייייייייי

וג'ורג' סוף סוף נפרד מלמון. למרות שהייתי מעדיפה שהוא יתחתן איתה כי עכשיו זה יהרוס ל-HNW את הכל

יו זה היה פרק מעולה. אני לא מאמינה שעכשיו צריך לחכות עד הסתיו
. מזל שלא ביטלו אותהההה
.

dans girl

New member
אני יודעת, אין לו טאקט, אידיוט

אבל אני ממש מקווה שלזואי כן יהיה, והיא לא תעשה כזה "טוב, HNW, היה כיף, אבל ג'ורג' רוצה אותי אז קח את הגוף המשגע שלך ותחזור לצריף שלך"
. כי אני אשנא אותה ממש אם היא תעשה את זה. ארג, שתבין שהכימיה שלה עם וויד היא מעבר לזה! וכן, הם לא קוראים את המחשבות אחד של השניה כמו עם ג'ורג' בערך, אבל זה טוב, כי זה יבנה אותה לכיוונים חדשים.

בבקשה שתבין את זה
.

dans girl

New member
בתכלס, זה הכל תלוי בעד איזה זוג היוצרים.
אם היוצרים בעד ג'ורג' וזואי, היא תישאר עם HNW וזה ייהרס מתישהו ואז היא תהיה עם ג'ורג'.
אם היוצרים בעד HNW וזואי, היא תזרוק את HNW לטובת ג'ורג', ואז זה לא יסתדר עם ג'ורג', והיא תקלוט פתאום שהיא מאוהבת בHNW ותהיה איתו.

אנחנו יודעים בעד מי היוצרים?

כי נראה לי שאם הם בעד ג'ורג' וזואי אז אני צריכה להתכונן נפשית, שלא ימאיסו עליי עוד זוג טלוויזיוני
.

למעלה