מד מן!
ואוו. כל פרק העונה פשוט..ואוו! אני חושבת שבסופה יש סיכוי שאוהב אותה יותר מעונה 4.
[למרות שאין בכלל דון ופגי לבינתיים.
]
איזה פרק מהמם!!!
טוב, רוג'ר. חששנו שהוא הולך למות ואז עידו מקפה+טלוויזיה העלה את ההשערה שהוא ימות סמלי כדי להברא מחדש..נראה שהפרק הזה, אחרי ההחלטה להתגרש מג'יין..מסמן את תחילת העלייה שלו. [עכשיו אם יהרגו אותו זה באמת יהיה לא צפוי.
]
פגי - יואו. מושלמתתתתתתתתתת השיחה שלה עם ג'ואן הייתה קורעת! כמה זמן לקח לג'ואן להבין שפגי רק רוצה לדבר! ואז ג'ואן אמרה לה שהוא יציע לה נישואים והיא לבשה את השמלה הורודה והמגוחכת שראיתי מאחורי הקלעים מהצילומים שכולם ניסו לנחש מה קורה שם..
[כאילו, לפני שהעונה התחילה ראו את אליזבת' מוס על הסט עם השמלה והתחילו מלא ספקולציות סביב הגוש הורוד הזה..
]
ואז ג'ואן הייתה הכי חמודה בעולם כשהוא "רק" הציע לה לעבור לגור ביחד.
אמא של פגי =
"חשבתי שתשמחי שאני לא מתחתנת עם היהודי!"
"זה לא זה! אני לא יכולה לתמוך בזה שאת חיה בחטא"
יואו.
זה היה נורא. אהבתי את כל הדברים הממש בוגרים שפגי אמרה לאמא שלה בניסיון להתמודד איתה.
שהיא לא רצתה לשקר לה וזה..
מסכנה.
היינז - נק' מבט של פגי: מפתיע. כאילו, ברגע שהיא חשבה שאייב הולך להציע ולא היה אכפת לה מכלום - אני יכולה להבין, אבל אחרי שהם מכרו את החשבון בארוחת ערב, לא חשבתי שהיא תהיה כזאת מפרגנת...למרות שזה היה אמיתי, כאילו אני יכולה לקנות את זה שהיא שמחה לראות את ההצלחה של מייגן כממשיכת דרכה והיא בסה"כ מוכיחה שעוד אישה "יכולה" לעשות את זה..כלומר, מוכיחה שזאת לא טעות כמו שהם חשבו עם פגי [לעולם לא אשכח לפרדי את ה"זה כמו לראות כלב מנגן בפסנתר"!!!
]
בסה"כ זה יפה שזאת התגובה של פגי ואני לא צריכה להיות מופתעת ובכל זאת קצת הופתעתי..אז לא יודעת.
מייגן ודון -
הקמפיין היה מהמם, אהבתי איך שמייגן עלתה עליו, דאגתי שדון היה כ"כ לא מרוכז שהוא לא הבין את הפיץ' שלה, הראש שלו כ"כ לא בעבודה!!
ועוד יותר הופתעתי שהוא נתקע בארוחה..
מדהים.
וכמה דברים טובים בפרק הזה - גם לראות את הנישואים של ההורים של מייגן מתפרקים בדיוק באותה צורה שהנישואים של דון ומייגן עשויים להתפרק - כל ריב כזה שלהם שובר אותם קצת [ע"ע אמא של מייגן ורוג'ר.
]וגם להבין מה באמת מפריע למייגן - גם כשהיא מוכרת קמפיין היא לא תשמח ותתרגש כמו כשפגי מוכרת קמפיין, והכעס שלה על דון והשליטה שלו בה בכלל נובעת ממקום אחר - היא כלואה בכלא שהיא בנתה לעצמה, היא לא עושה מה שהיא באמת רוצה. [שאם אני זוכרת נכון זה להיות שחקנית, נכון? וואי, כל פעם היא מזכירה את בטי מחדש...זה כמו סיפור הדוגמנות שהיה איתה רק שעם בטי אנחנו לא באמת יודעים מה היה ואילו עם מייגן ברור לנו שהיא וויתרה על משחק ובחרה בפרסום, בחרה בנישואים האלה ובחרה קופירייטינג - הכל באמת היא. השאלה מה יקרה אם וכאשר היא תגיד לדון שהיא רוצה לחזור למשחק]
סאלי - אוי סאלי המסכנה.
איזה ערב נורא, לראות את רוג'ר ואמא של מייגן ככה. ><
כשהיא יצאה בשמלה ואמיל אמר spread her legs במקום spread her wings לא הפסקתי לצחוק איזה 5 דק' רצוף. אלוהים.
היו לי עוד דברים להגיד אבל שכחתי..היה פרק מהמם!! באמצע הפרק הכל היה כ"כ מושלם ואז בסוף הכל כ"כ הרוס..זה היה נהדר. סופסוף, בכל פרק שמקדם אותנו עוד צעד לסיום העונה מתגלים עוד סדקים, עוד שברים בדמויות הנהדרות האלה. נהדר.
אני מאוהבת בסדרה הזאת כ"כ.
יואו.