סדרות

LemonLimeLilach

New member
גוסיפ

הם באמת הלכו לשם עם ג'ק האבא של צ'אק... אומייגאד נמאס לי מצ'אק וכל הבעיות המשפחתיות שלו.

נייט, תהיה ערום תמיד. טנקס.

אני כבר רואה איך זה הולך להיות- בלייר תמשיך לעשות שטויות עד שאני אתחיל לשנוא אותה (ודן ימשיך להיות מושלם אז זה יהיה עוד יותר) ואז כשהיא תחזור לצ'אק אני כבר לא אכעס.

נמאס לי מהצדקנות של כל מי שמקיף את לילי. סרינה, רופוס, לולה (לא נמאס לך כל פרק להגיד "אולי היא עשתה נכון שהיא שמרה אותי ממכם!!" מפגרת). אוף, שישתקו כולם כבר. לילי מלכה, ונכון שמה שהיא עשתה היה צפוי נורא עוד מהשיחת טלפון ה"מסתורית" לאייבי, אבל זה היה מעולה והלוואי שהיא תמשיך ככה.

dans girl

New member
הבעיות המשפחתיות של צ'אק אכן הופכות למגוכחות יותר מפרק לפרק. שזה די מדהים כי באמת שלא חשבתי שאפשר להיות יותר מגוחך ממה שכבר עשו עם אמא שלו בעונה 3
. אבל הנה, הם הפתיעו
. נהדרים
.
והכי לעירום של נייט. סירייסלי. זה באמת הדבר היחיד שהוא טוב בו בסדרה. אני חושבת שהוא צריך לעשות הסבה מקצועית לדוגמן ושתמיד צ'אק וסרינה יבואו לבקר אותו על סט צילומים. זה יעביר את הסצנות שלו הרבה יותר בכיף. וגם הקטעים איתו בפרק הזה עם אליזבת' היו מגוחכים ברמה אחרת כאילו. כמה גרוע אתה יכול לשחק
.
תפסיקי להיות כל כך שלילית עם הסדרה
. בלייר אכן הייתה ממש טיפשה הפרק, וזה דווקא ממש לא אופייני לה להתמודד בצורה הזאת עם העובדה שהיא כאילו מפורסמת לרעה, אבל הקטע איתה ועם דן בסוף היה מאממוש
. היא לא תעשה עוד שטויות. היא חמודה
.

ספציפית בפרק הזה אני כן שמחה שלילי עשתה את מה שהיא עשתה. באופן כללי אבל ההתנהגות שלה עם אייבי הייתה די מופרזת, לתת לה להיות הומלסית זה קצת מוגזם. וברור שרופוס היה נגד. וגם לולה. על סרינה אני לא רוצה לדבר כי היא טיפשה ואני אפילו לא מחשיבה את דעתה. אבל ממש בא לי שהם לא יפרידו את רופוס ולילי.

הו, גוסיפ, אל תיגמרי לעולם
.

Rachel47

New member

לילי תמיד הייתה מלכה ואחת הדמויות היותר אהובות עליי

ותכלס...מכל הפרקים האחרונים...העלילה שהייתה הכי גוסיפית זו העלילה שלה..נכון זה היה צפוי אבל מאוד יפה וחכם..מה שהיא עשתה

על צ'אק אין לי כוח אפילו להתחיל לדבר!

LemonLimeLilach

New member
מרפאה פרטית

פרק טוב למדי, חוץ מהשטויות של שרלוט וקופר כי מייסון לא מעניין אותי, והשטויות של ויולט ופיט כי פיט שמוק כבר שתי עונות אז השטויות שלו מביאות לי עצבים.

אדיסון והתינוק

אבל... מסתבר שמה שאמליה רוצה לעשות, לתרום את האיברים של התינוק, זה משהו לא חוקי לתינוקות במצב הזה. אז אין לי מושג מה הם הולכים לעשות עם הקטע הזה. וכל הפרק רק יכולתי לחשוב על איך השחקנית בכלל הסכימה לסיפור הזה, הרי היא בהריון באמת. זה נורא מוזר.

o0Invisible0o

New member
סתם כי כבר קראתי..

לאדיסון יש תינוק?
מאיפה?
מה קורה עם סם?
הם עדיין ביחד?
אמליה בהריון? אחות של דרק כאילו?
סתם סיקרן אותי פתאום ואשמח לשמוע מה הולך שם..

LemonLimeLilach

New member

אדיסון אימצה. סאם לא רצה להיות שוב אבא אז הם נפרדו ועכשיו הוא שוב חושב שהוא רוצה להיות איתה ושטויות כאלה אבל לה כבר לא אכפת כי היא כל כך שמחה מהתינוק

אמיליה, כן, אחות של דרק.

Rachel47

New member
אני לא כל כך הבנתי

אין..לתינוק...מוח? #מה

כאילו...מה בדיוק התופעה?
זה משו שהיא ראתה באולטרא סאונד (שהיה שקרי בעליל!!!!!!!!
) זה לא משו בבדיקות דם או כרומוזומים (תסמונת דאון וכאלה)
אז..זה...מוות מוחי? אני לא מבינה

ובאמת איך היא הסכימה??!?!?!!?

והתינוק של אדיסון

איזה כיף שנתנו לה סופסוף תינוק

LemonLimeLilach

New member

לפי מה שהבנתי ממה שקראתי אחרי הפרק, זה מצב שבו המוח של התינוק לא מתפתח מעבר לכמה תאים או משהו דומה. זה ל-א מוות מוחי, אז בגלל זה זה לא חוקי לתרום את האיברים. הרי במוות מוחי הבנאדם עדיין מחובר למכשירים וככה אפשר to harvest את האיברים. התינוק עדיין יכול להתקיים, לזמן קצר, ואז הוא מת. אי אפשר להכין אותו לתרומת איברים כי הוא לא במצב של מוות מוחי, אז לחבר אותו למכשירים האלה בכדי להאריך לו את החיים או לשמור על המצב שלו זה לא בסדר.

Rachel47

New member
הם בטוח ימצאו לופ הול

ויפה לך שבדקת את העניין אני סתם התבלבלתי ועזבתי את זה..

LemonLimeLilach

New member
הארט אוף דיקסי

לאבון אמר לזואי את הדבר הכי חכם כל הפרק לפני שהיא נסעה לניו אורלינס...

אני לא יכולה להיות מרוצה שזואי וג'ורג'. הם כאלה... פרווה. קשה לי לראות את רייצ'ל בילסון עם מישהו בלי הזיקוקים כמו שהיה לה עם אדם ברודי באוסי. ויש לה את זה עם ווייד! אז די עם השטויות

dans girl

New member
אני מתה על הסדרה הזאת
מה שלבון אמר לזואי אכן היה עצה חכמה ממש.
וברור שאת לא יכולה להיות מרוצה שזואי וג'ורג'. אבל את האמת, אני מרוצה. כי זה רק אומר שכל העניין הזה עם ג'ורג' הולך לעבור, ואז היא תהיה עם HNW (אני חשה צורך עז לאמץ את המונח של גו פאג, אז מעתה ואילך - ווייד ייקרא על ידי Hot neighbor wade). הם שומרים אותו לסוף. וגם אני די בטוחה שכל העניין שלו עם למון לא נגמר. אני לא מאמינה שהם יתחתנו בקרוב, אבל לדעתי זה לא הסוף.
זואי תהיה עם HNW בסוף. הם לא יהיו כאלה גרועים. הם לא בונים את הרגשות שלו כלפיה בכזאת זהירות סתם.

לגבי הפרק - הוא היה מופלא. ממש אהבתי את ג'ורג' וזה היה אדיר לגמרי
.
חידשו אותה כבר? או שאני צריכה להיות חרדה לגורלה?

LemonLimeLilach

New member
עדיין לא!

ואומרים שבין ניקיטה, היא ורינגר יחדשו רק אחת. או שתיים? לא משנה כמה, כל אופציה פה נראית לי מזעזעת
(ממש צריך בתפוז את האייקון של האייפון שבוכה דמעות רצח אמיתיות)

dans girl

New member
אוי לאאאאאאאאאאאא
אני לא מאמינה שאני צריכה לבחור בין רינגר, הארט אוף דיקסי וניקיטה. למה הCW שונאים אותי. במקום להשאיר סדרות טובות הם עושים זבל כמו the carry diaries. למההההההההההההההההההההההה????

LemonLimeLilach

New member
את יודעת מי הולך לשחק בקארי דיאריז?

וילקי מסוויצ'ד! את הדמות הגברית הראשית

dans girl

New member
אני יודעת. זה מבאס לגמרי. עד שווילקי התחיל להתחבב עליי
.
עכשיו בדקתי בrenewal scoreboard של TVline - הארט אוף דיקסי הוא a safe bet בעוד שרינגר וניקיטה could go either way. אז כנראה שהארט אוף דיקסי די בטוחה ורינגר וניקיטה על הכוונת. הבחירה קשה מנשוא

Rachel47

New member
עם כמה שחידוש של ניקיטה ישמח אותי

אני לא מאמינה שזה בא על חשבון רינגר!!!!!!!!

תתגידו...סוויצ'ד...מקורה איתה?

LemonLimeLilach

New member
חידשו אותה מזמן את לא זוכרת?

אחרי 12 פרקים הזמינו עוד 22 ומאז שידרו עוד 10 אז יש עוד בדרך (או שזה היה הפוך, היה 10 ואז עשו עוד 12 לא זוכרת). אניוויי זה חוזר יחד עם כל הסדרות הרגילות בספטמבר-אוקטובר.

למעלה