סדרות

LemonLimeLilach

New member
בונז

איכס איכס איכס על כל הדברים המגעילים של הפרק. הניתוח הראשוני של הגופה והניתוח של התולעת

הסוף

dans girl

New member
אני דווקא לגמרי לא הרגשתי שזה היה פרק מגעיל בצורה יוצאת דופן
. נראה לי שדווקא הגופה שלפני 2 פרקים, זו שהייתה מפוזרת על הכביש והם גרדו עם שפכטל (
), הפריעה לי יותר.

בכל מקרה הסוף היה מדהים
. הם צריכים יותר קטעים חמודים
.

וגם - הקטע עם הודג'ינס והציוד היה משעשע
.

LemonLimeLilach

New member
הישרדות

היי רייצ'!

ממש חשבתי שהכל יילך טוב לטרוי וכריסטינה תעוףףףף
קצת קיוויתי כי זה יהיה מעניין ומגיע לכריסטינה כי היא די טיפשה.

נורא אהבתי את קים אבל בפרקים האחרונים היא עושה המון טעויות ונראה לי שבסוף צ'לסי תנצח.

קאט הייתה כזאת חמודה באתגר פרס. אחרי זה היא סתם הייתה מעצבנת.

וסברינה גם טיפשה. למה היא אמרה את זה לכריסטינה?? הסיבה היחידה שהכל לא התפוצץ היא כי כריסטינה מסתבר נעל! ולמה אליסיה רגע אחת עושה לכריסטינה מסאז' בגב ורגע אחרי זה מתקיפה אותה?

dans girl

New member
דוסון עד 2.01 אני נשבעת, היו בערך 5 קטעים נפרדים בשני הפרקים האחרונים של העונה הראשונה שבהם דוסון היה צריך לנשק את ג'ואי, ובמקום זה הם משכו את הדיאלוגים כל כךךךך הרבה יותר מדיייייייייי. באמתתת. כאילו ברמה טיפשית ממש. במקום לנשק אותה שניהם פשוט המשיכו לדבר ולדבר ולדבר ולהגיד את אותם דברים 147 פעמים באותו הפרק. דייי
.
טוב העיקר שהם התנשקו בסוף ועשו את זה אמריקאי אבל ברמה אחרת
.
הסדרה הזאת נהדרת, היא כל כך גרועה שזה מדהים
.

באשר לפרק הראשון של העונה השניה, ג'ן די מפגרת, אבל היא באבל אז נסלח לה, ואני תוהה אם ג'ואי ודוסון הולכים לבהות בערגה זה לתוך עיניה של זו לפני כל פעם שהם יתנשקו בסדרה הזאת
. והפרוסטד טיפס של פייסי
. והאנדי הזאת חמודה
. וניקי מהירוז משחקת טינאייג'רית
.
בקיצור, כיף לי
.

LemonLimeLilach

New member

את חייבת להבין את הלך הרוח סביב הסדרה בימים ההם- הסדרה שבה כל הילדים מדברים כמו מבוגרים ומנהלים שעות על גבי שעות של שיחות שנשמעות כאילו הם פותחים מילון ומעתיקים משם מילים
זה היה נחשב סוג של מתקדם ולא ריאלי עם מלא ביקורת על איזה לא הגיוני זה, אבל גאוני

הגעת לאנדי!
(זה המקום להגיד לך בשום פנים ואופן לא לראות את הספוילר ששמו לך על הוול!!! זה אכן קטע מעולה אבל תחכי עוד קצת
)

dans girl

New member
תודה שאת מזהירה אותי
. אני אקדים ואומר שלדעתי ראיתי את הסרטון הזה באיזה משהו שהיה במאקו לפני איזה חצי שנה, אבל אני לחלוטיןןן לא זוכרת על מה ולמה זה ולכן מבחינתי אין לי מושג מה קורה
. אז אני לא אראה, ואשתדל להגיע לשם מהר

ויו, לגמרי גאוני, זה פשוט נפלא כל סצנה מחדש

o0Invisible0o

New member

זה ממש מצחיק שאת כל הזמן אומרת שזה גרוע.
כאילו, אני מאמינה שזה באמת גרוע, במיוחד היום..אבל כשהייתי טינאייג'רית ומכורה זה היה נפלאאאא
וכן, הדיאולוגים היה הקטע שלהם.

דוסון כזה מכוער, אני זוכרת שזה הפריע לי אפילו בהתחלה כשעוד חיבבתי אותו.
וזה מצחיק אותי שאת משלימה את הסדרה הזאת.

פייסי.

dans girl

New member
רשימת צפייה חדשה
כן, עדיין לא סיימתי את הנוכחית, אבל ההודעה של לילך מלמטה הזכירה לי שעדיין לא חלקתי אתכן את החדשה שהתחלתי לעבוד עליה, כי שמעתי מלא המלצות והייתי חייבת להתחיל לכתוב לעצמי שלא אשכח
.

אז ככה, אחרי הרשימה הנוכחית (ניקיטה, דוסון, FNL, הבית הלבן, הסמויה ולוסט - כולן ארוכות להחריד אז זה בטח ייקח לי... עד הקיץ
. סתם, סביר שיותר, אבל אני מכוונת גבוה
) אני אשלים את הבאות, והרשימה החדשה (באופן מפתיע, או שלא) היא ברוח בריטית למדי
:

black books (קומדיה בריטית קצרצרה שהמליצו לי עליה בהקשר לthe IT crowd, אז גרועה היא לא יכולה להיות
)
שרלוק
דאונטון אבי
covert affairs (עדיין לא חד משמעי שאראה מההתחלה עד הסוף, הוספתי אותה בעיקר בגלל כריסטופר גורהם
, וכי היא מתאימה לז'אנר שניקיטה גרמה לי להבין שאני מתגעגעת אליו
)
קאסל (שתהיה באופן כללי תמיד אחרונה בסדר העדיפויות של הרשימה הזאת, כי זה פרקטיקלי בונז וכבר יש לי שתי סדרות של פתרון מעשי רצח
).
ואופציונלי - גם person of interest, בייחוד אם יבטלו את אלקטרז.

את השלוש הראשונות מבין הסדרות הללו אני סביר להניח אסיים בערך ביום אחד, כי זה עונות בריטיות של כזה 3-6 פרקים (ארוכים, אבל בכל זאת
). אבל אם יש לכן עוד משהו שחסר לי בינתיים, אתן מוזמנות
.

LemonLimeLilach

New member
זה נראה כמו היס מקס של אמא שלי

ראיתי עם ההורים שלי כמה פרקים של קוברט אפיירס, זה בכלל לא כמו ניקיטה! זה יותר כמו בונז, רק שאין לי מושג מי הבות' שלה וברנן יותר שווה
והיא רואה גם קאסל.

עשיתי לי רשימה בטלפון של הסדרות שאני שואפת לראות ולסיים, אבל זאת לא תהיה רשימת הצפייה האמיתית שלי, כי ברור לי שחלק מהן ארוכות מדי/כבדות מדי בשביל לראות עכשיו ושחלק מהן אני pretty much אדחה לנצח:
הפמליה
הסופרנוס
הסמויה
סיקס פיט אנדר
FNL
ווידס
מד מן
בוס (צריכה לראות ממש בקרוב)
ניקיטה (בקרוב מאוד מאוד מאוד)

dans girl

New member
די
אוי לא
. אז אולי לא. לא יודעת, אני אראה פרומו או טריילר או משהו של הסדרה לפני שאחליט סופית
.

ו-וואי, הרשימה שלך היא רצח
. אפשר קצת יותר באסה?! סופרנוס ואז הסמויה?! את מנסה לגרום לעצמך להתאבד?!
.
סיקס פיט אנדר והסופרנוס תמיד היו בשבילי כבדות מדי.
הפמליה הייתה עוד סדרה שהכרתי בנסיעה ללונדון (כמו האנטומיה, שהתחלתי לראות אך ורק בגלל פרומו ל-2.16 שראיתי בלונדון), אבל הפוסטרים לא הספיקו כדי לגרום לי לצפות. אני גם לא בטוחה שבא לי יותר. לא יודעת עדיין. יש לי עוד זמן עד שאני אצטרך להחליט
.

LemonLimeLilach

New member
הרשימה שלי היא סוג של וויש ליסט

לא כמו שלך
והסדר הוא לגמרי רנדומלי כי אני מדי פעם נזכרת במשהו ומוסיפה בסוף. אבל אין ספק שחלק מהכבדות האלה הן חובה! ובסיקס פיט אנדר יש את מייקל סי הול ואיךשקוראיםלו מפרנטהוד ואיילת אמרה שהיא גם רוצה לראות.

אבל ראית שבסופו של דבר אני משלימה דברים קלילים כמו PLL, מודרן פמילי וכו'. עם קצת פרינג' באמצע
איך FNL ברמת הדרמה? מה עוד בגדול כדאי לי להשלים בקיץ?

LemonLimeLilach

New member
אה חשבתי על זה!!

ונראה לי שאני הולכת לוותר על טרו בלאד. אז זאת סדרה אחת שיורדת. יחד עם משהו כמו 3-4 סדרות שהתבטלו/מתבטלות, ו4-5 סדרות שמשודרות בקיץ או ממש בתחילת השנה, לא יהיה לי כזהההה עומס גדול שנה הבאה.
החלטה רשמית: אני לא מתחילה לראות שום סדרה חדשה ואבוי לכן אם תנסו להשפיע עליי לרעה כמו בשנה החולפת (רינגר, סמאש, טרה נובה, הארט אוף דיקסי, סיקריט סירקל, ניו גירל, מודרן פמילי, פרינג', בונז- אומייגאד!!! אני צריכה לפרוש מהפורום, מישהו פה אשם בלפחות חצי מאלה אם לא יותר)

dans girl

New member
אני לא קונה את זה
אם כבר את היית מאלה ששכנעו אותי לראות לפחות את רינגר ומודרן פמילי

אבל נראה מה ייצא בעונה הבאה. נראה לי שאת ההיא עם מארק מפרנטהוד אני בטוח אראה, אני עוד צריכה את קיומו בחיי
.

LemonLimeLilach

New member
אה אבל רגע

את חיפשת סדרות לראות ואני רק רציתי לחלוק איתך את האושר בחיי (כמו פרנטהוד! מתי מחדשים אותה כבר?)

אבל רציני בעונה הבאה אני לא מתחילה כלום ובקיץ אני אשתדל להשלים רק סדרות שנגמרו כי אני לא יכולה יותר, די

dans girl

New member
דוסון 2.02 אנדי חמודההה

היא הרבה יותר מגניבה מג'ואי, למה פייסי לא התאהב בה
? (או שאולי הוא כן, אבל בשורה התחתונה כל הסדרה הזאת היא רק בהתלבטות בין דוסון לפייסי אז זה אומר שלכל הפחות הוא יעבור לג'ואי מתישהו, וזה חבל
)
דוסון רק מוכיח כל פרק מחדש בכל דבר שהוא עושה כמה הוא אידיוט בלתי נסבל.
גם ג'ואי לא משהו
. אבל היא בינתיים קצת יותר נסבלת מדוסון. וההסבר שלה היה סופר הגיוני וסביר להניח הראשון שעלה לי בראש.
וג'ן ממש במצב רע
.
ואח של אנדי חמוד
. ו-IMDB עזר לי להיזכר בכך שזה ריאן מלאקס, אז חה
.

Awake 109

אני יודעת שאני מדברת אל עצמי,
אבל הסוף היה כ"כ חמוד, לא ידעתי איך הם ימנעו מהם לעבור (אשתו רצתה לעבור) אבל אז הם גילו שבעוד החברה של הבן בטיין ליין ההוא הפילה, בעולם הזה יהיה להם נכד (אבל הבן מת)

איך אני אוהבת איך שמייקל עושה 1+1 וקולט דברים בטיים ליין הזה שיעזרו לו בטיים ליין השני

למרות שהפרק היה קצת משעמם...

LemonLimeLilach

New member
אנטומיה

he's a pig and you deserve better!!!
מר

עוד פרק מעולה

מרדית' וכריסטינה

אלכס לא עושה את המבחנים אז הוא נשאר בסיאטל? כי תמיד אמרו שג'סטין רוצה להישאר בסדרה בזמן שכל האחרים רוצים לעזוב. אוקיי. אוף.

אפריל: now Jesus hates me חחחחחחחחחחח
היא הרגה אותי

ו
מש"ש די כללי:

מישהו הולך למות.

WTF תלמדו מ ER ותעזיבו את האנשים בצורה טובה ואז הם יחזרו.
מי יהיה הג'ורג' קלוני וג'וליאנה מרגוליס של האנטומיה?

dans girl

New member
זה היה פרק די מדהים
כאילו וואו
.
הוא היה ממש טוב
.
מר וכריסטינה

אלכס

אפריל

[ואני יודעת שזה קצת לא מכובד וכאלה, וזה לא מתוך כוונה רעה, אבל "jesus doesn't love me anymore"???? סירייסלי?!?!?
]
דווקא אני שמחה שהיא וג'קסון. אולי הוא ירגיע אותה קצת
. היא הייתה אדירה לגמרי הפרק
.

וקאלי אמנם הייתה באיזה 2 סצנות, אבל כל השורות שלה היו פשוט גאוניות

ומארק ולקסי, תהיו ביחד כבר
.

Rachel47

New member
היה מעולה

חוץ מסצינות האנט שלא עניינו אותי

והקטע שקאלי מסבירה לביילי כמה נוראה השנאה בין האנט לטדי הייתה הורסת מצחוק

כן לא הבנתי את כל עניין הג'יזס

עצוב על אלכס
זה שהוא לא עושה את הבורדס לא רק אומר שהוא נשאר בסיאטל..זה אומר שאסור יהיה לו לנתח לא?

מר וכריסטינה

וואו איזה מלחיץ זה הבורדס הזה!!!!!!

למעלה