סדרות!

o0Invisible0o

New member
אני חושבת כמוך

כאילו, דן ובלייר היו מושלמים הפרק, בטח יהרסו אותם..!!
לולה -זהו, ניסיתי להזכר מה כן קושר אותה ושכחתי מהשטות שהיא בעצם אחות של סרינה.
איכ.

קריסטן בחיים לא תבוא!! וטוב שכך, אם היא תבוא הכל יהרס!!

אז רגע, מה הסוד האמיתי של דיאנה? הם מעייפים אותי. ><
פרק חביב, יותר מוצלח מהקודם.

dans girl

New member
משחקי הכס
בינתיים קשה לי עם העונה הזאת.
אני מבינה את הבעייתיות במה שהם מנסים להשיג, אבל הסדרה סובבת סביב כל כך הרבה דמויות שכל פרק מתחלק ל-20 קווי עלילה נפרדים שבשביל להראות את כולם יש איזה דיאלוג אחד בכל אחד מהם ובסופו של דבר זה מרגיש כאילו לא קורה כלום. אז זה די מציק לי ממש. נראה לי ש-10 פרקים זה פרק זמן קצר מכדי להכיל את כל קווי העלילה שהם מנסים ולאפשר לכולם את הכבוד המגיע להם. זה קצת תפסת מרובה לא תפסת וחבל. ואני מודעת לכך שהם גם ככה סיננו איזה 200 דמויות שלא נכנסו לסדרה, ואני לא אומרת לקצץ קווי עלילה, אני פשוט אומרת שהם לא ימוצו במלוא הפוטנציאל שלהם ב-10 פרקים.

ממש היה לי עצוב כשהאיש הרשע לקח לאריה את החרב שלה
.

טיירון היה הדבר הכי מושלם בעולם, כנראה כי הוא הדבר הכי מושלם בעולם, ומאז שהוא נהיה הhand של המלך הוא נהיה אפילו יותר אדיר מתמיד, אם זה בכלל אפשרי
.

תיאון אידיוט והיה צריך לחזור לרוב במקום ללכת עם המשפחה המזעזעת שלו. מה שהוא צרח על אבא שלו היה לחלוטין נכון, ואני אפילו לא רוצה לחשוב על אחותו שמחליאה אותי בצורה ממש יוצאת דופן.

לא זוכרת מה עוד קרה. כנראה בגלל שזה הרגיש כאילו לא קרה כלום
.
אבל זה לא חשוב. טיירון לגמרי עשה את הפרק
.

limors2

Well-known member

לחצתי על BACKSPACE וחזרתי דף אחורה במקום אות אחורה, והתגובה שלי נמחקה

בכלמקרה, אני בסדר עם העונה הזאת. נכון שההתקדמות מרגישה טיפה איטית, אבל זה באמת כי יש מיליון סיפורים והמוני מלכים שצריכים כולם לחלוק זמן מסך (מלבד דאינריז, מסתבר. איפה היא?), אבל עדיין מראים לנו שדברים זזים. טיריון (גאון
) מחזק את המעמד שלו כימין המלך ומקבל רעיונות של אצל מי הכח האמיתי, תיאון זונח את המשפחה החדשה שלו ומצטרף למלחמה נגד רוב, אריה וסאנסה... פשוט סובלות, מסכנות

ולקחתי אתמול את הספר השני והשלישי מהספריה. כל אחד כמעט 1000 עמודים
ובאנגלית, כי לא היה בעברית ולא התחשק לי לחכות.

LemonLimeLilach

New member

זה רע שאני לא מרחמת על סאנסה אפילו קצת? כאילו היא ילדה בת 2, אבל יש לי בראש "מגיע לה מגיע לה"

אוו אני מקווה שגם אצלנו בספריה יש את הספרים הבאים. יום יבוא ואסיים את הראשון!

LemonLimeLilach

New member

אריה!

אני בסדר עם איך שזה הולך, כי האמת שככה זה גם בספרים עם המעבר בין דמות לדמות והכל.

רק איפה רובבבב

מה שטיריון עשה כדי לבחון את הנאמנות של האנשים היה כל כך פשוט וגאוני. איך הם לא עלו על זה?! טיפשים

אני לא בטוחה שתיאון יישאר עם המשפחה שלו... אבא שלו מפלץ ואחותו כזאת מעצבנת
מתישהו הוא יחזור אל רוב, אהבתו האמיתית

dans girl

New member
בונז זה היה קייס הזוי
.
אני לא מתה על אריסטו, אבל העלילה שלו הפרק די הצחיקה אותי. אם כי היה לגמרי ברור שלא יפרסמו את המאמר שלו בסוף.

בות' וברנן היו יפיפיים
.

הסצנות עם סוויטס, חוץ מהזו בחנות הלבשה תחתונה, לא מיצו את הפוטנציאל הגלום בהן בעיני.

לא זוכרת מה עוד. היה חמוד.

LemonLimeLilach

New member

היה חמוד, אם כי דוחה למדי בכמה רגעים. ואיכס, שיער.

כל כך צחקתי בסוף כשברנן אמרה "זה רק אי נוחות שהבגדים לא מתאימים לי, זה לא שאני חושבת שאני שמנה"

קאם חייבת להאריך את השיער!!!!!!

dans girl

New member
הארט אוף דיקסי ווייד חייב להפסיק להגיד לאנשים שלא אכפת לו מזואי
.

אח שלו היה שווה לגמרי, אבל קלירלי יש שם אישיוז, והסכסוך שלהם היה דווקא עשוי ממש יפה בעיני.

אני ממש שמחה שסוף סוף ג'ורג' טאקר גילה את האמת ונפרד מלמון. למרות שזה אומר שעכשיו הוא יהיה עם זואי וזה מבאס. ודווקא למון קיבלה את זה הכי למון בעולם בהתכחשות מוחלטת.
התפקיד של אנה-בת' בפרק הזה לא היה ברור לי לאשורו.
אבל הקטע עם הדוב היה קורע, והבחור הזה שרב איתם שציד זה רצח שעשע אותי ברמות
.

שהסדרה הזאת לא תיגמר לעולם
.

limors2

Well-known member
גלי-לילך

אל תבזבזי את הזמן שלך. ג'סי הופיע לפחות מ5 דקות ובכלל לא שר. סתם ירד על קורט ומרסדס ואמר להם שהם מרגלים עצלנים וחיוורים (לא עקבתי בדיוק אחרי למה
) והתעצבן על זה שמישהו מניו דיירקשונס עלה להופיע בשמלה ועקבים.

Rachel47

New member
בדיוק מה שבאתי לכתוב

זה היה די מבאס שאפילו לא הייתי צריכה להתלבט אם להגיד לך אם לראות או לא...
היה מגעיל
ותכלס אם היו אומרים את השם "ג'סי סיינט ג'יימס" פעמיים זה היה נחשב כאילו הוא הופיע יותר (בעצם אמרו פעם אחת...ובכל זאת
)

השירים לעומת זאת היו..וול...דווקא נחמדים
נכון הכל היה דיסקו וכמו רוב ניו דיירקשנס אני לא מחבבת
אבל כולם היו מאוד מוכרים (שזה היה לי מוזר לפתע..איך זה שאני מכירה אחד אחד את כולם..את האו דיפ אני זוכרת בוודאות מאיפה אני מכירה..ואולי עוד שנים שנניח שהם מגה מוכרים..אבל זה עדיין מוזר לי היות וזאת לא מוזיקה שאני חווה ביומיום)
ודווקא נהניתי לפחות מהקצביים..אם יש דבר אחד שאפשר להגיד על דיסקו זה שהוא קיצבי ושמח כל כך שזה פשוט גורם לך לעשות תנועות על הכסא

או במילים אחרות..הפרק הזה הפריע לי ללמוד..נקודה לטובתו

מצד שני הוא היה גרוע...כאילו...מכל בחינה אחרת (מזל שאני פה בשביל השירים)

לא היה ג'סי בכלל

וכל! העלילות היו חרא!!!

אבל רייצ'ל הייתה מהממת בריקוד עם פין..

LemonLimeLilach

New member
המ

זה הכל שירים של הביג'יס... הם הכי מוכרים בעולם
אפילו אתמול בפקק שמו בגלגלצ how deep is your love

דמעה לזה שרייצ'ל וג'סי לא שרו את זה אחד לשני.

Rachel47

New member
לא זה הי די הפוך

קודם כל רייצ'ל לא הייתה אפילו קרובה לעלילות ג'סי
אז לא הייתה אפילו אפשרות כזאת
וזה כאילו היה בקטע די רע..הפעמים היחידות (פעמיים) שהתעסקו בג'סי זה להראות אותו מתנהג חרא ומתעלל בחברה של ניו דיירקשנס..כאילו..דיברו עליו מאוד לא יפה..לא היית אוהבת

כולם של הביג'יס? אז זו בטח הסיבה..

אהה ו...

8 שירים!!

LemonLimeLilach

New member
רינגר

אני לא מאמינה שהן לא נפגשו פנים מול פנים בסוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הקטע הכי טוב בפרק היה "it's Bridget. But you knew that already" חחח

הקטע שארבוגסט סיפר לאנדרו היה מהיר מדי, לרגע הייתי בטוחה שזה עוד חלום של ברידג'ט.

ולמה היא לא טרחה להגיד להם "אה הלו זוכר את הרגע ששיבאן התחילה להתייחס אליכם יפה? זאת הייתי אני!"

והשאלה החשובה מכל- מתי CW הולכים להודיע על החידושים???

Rachel47

New member
ואווווווווווווווווווווווווווווווו

איך נהניתי מהפרק הזה!!

מסכימה בקשר למשפט הכי טוב בפרק...זה היה משעשע איך שהיא נכנסה...איטס ברידג'ט...כזה בחוסר סבלנות

אני גם בשוק שהן לא נפגשו
!!!!!

וגמני לא הבנתי למה היא לא התשמשה באנגל שכל הדף החדש והנהדר הזה התחיל רק כשהיא הגיעה!!
שיבאן הייתה נוראית..ושניהם סבלו ממנה...וברידג'ט עשתה הכל יותר טוב!!!!!

קיצר תודיעו כבר על חידושייייייייים!!!

יואו אם היא תבוטל זה יהיה כה חבל!!!!!

אני אתגעגע לשמג!!!

spiceupmylife1

New member
מסכימה עם כל מילה

אני מאוד מקווה שתהיה עוד עונה
ככה זה נראה לפחות.. אחרת הם בטח כבר היו מודיעים..

פרק מעולה!!!

RenanaD

New member
לא קוראת לא קוראת לא קוראת

ובלי ספוילרים, רק תגידו אם היה פרק טוב או לא!

למעלה