סדרות!

RenanaD

New member
אממ אני רוצה לדעת את זה? כן, אשאל

הסוף פתוח או סגור?!
מצידי שישאירו נושאים רלוונטיים לעונה הבאה, אם תהיה בכלל, אבל רק שלא יעשו איזה קליפהאנגר מטורף

LemonLimeLilach

New member
אין קליפהאנגר מטורף

השאירו מספיק דברים לעוד עונה אבל אם לא תהיה נראה לי שאני מרוצה מהסוף... תראי כבר קרציה!

RenanaD

New member
אין לי זמן! יש לי מועד ב' ביום שישי ואני

עושה עכשיו שחזורים!

נשמע סוף כלבבי...

Rachel47

New member
גמני חושבת ככה

אני כן אתבאס רצח אם לא תהיה עוד עונה

RenanaD

New member
ראיתי! כל הפרק הייתי בלחץ

שתספר להם כבר את האמת. ואחרי שהיא עשתה את זה הייתי בלחץ על ה-40 דקות של הפרק, להספיק כמה שיותר גילויים עד הסוף

היה פרק... בסדר. לא היו גילויים ופיצוצים ודברים מטורפים כמו בעבר, קרה בדיוק מה שהיה צריך לקרות (חוץ מהפגישה ביניהן באמת), אבל מצד שני - גם היה יכול להיות יותר גרוע, אם היו משאירים יותר דברים לעונה הבאה...

אז בודאווי מת סוף סוף, ברידג'ט בטוחה, כל האנשים החשובים יודעים על ברידג'ט/שיבאן, ושיבאן נעלמה. אז בעונה הבאה (בהנחה שתהיה כזו) כולם יחפשו אותה והיא תמשיך לשגע את כולם? על חשבון מי הפעם?

LemonLimeLilach

New member
ביל וסוקי בהריון

כאילו במציאות... לא ספוילר

ובדיוק עכשיו הם אמורים לצלם את הסדרה, לא? והיא תכף תהיה שמנה. מה יעשו עם זה בסדרה???

dans girl

New member
סמאש
אני רק בתחילת הפרק, אבל אני חייבת להתמרמר, בדומה לרננה:

עם כל הכבוד לקול של קתרין מקפי, ויש הרבה כבוד - איימי ווינהאוס? באמת? מה גורם לכם לחשוב שהקול הדחלילי של קתרין יכול להתחרות או למלא את כל החלל של הקול המלא של איימי ווינהאוס משאיר? חצי מהסיבה שהמוזיקה שלה הייתה כל כך טובה היא שהמוזיקה התאימה כל כך לקול העצום והשחור שלה, והקול העדין והבחורתי של קתרין פשוט לא עובד פה. איכ.
אני אמשיך אח"כ, אני בפיגור לימודי עצום (מדהים שתוך 10 פרקים סמאש הפכה לסדרת לראות-תוך-כדי-שיעורים שלי. מעציב
)

limors2

Well-known member
פארקס

התגעגעתי לפרקים האלה, בלי שומדבר פוליטי וענק ושהסיפור הכללי הוא ממש על המחלקה

למעלה