סדרות

limors2

Well-known member
אני דווקא נורא נהנית!

ראיתי עכשיו את פרק 4, עם האמא המשוגעת של כולם והשיר של דילן

dans girl

New member
השיר של דילן
וכן, היא משעשעת, אבל קומיוניטי, פארקס וביג באנג מצחיקות אותי הרבה יותר, וגם יש בהן עלילה, שזה נחמד, אז אני משאירה אותה כסדרה שכיף לראות כשנתקלים בה בטלוויזיה אבל לא יותר מזה בינתיים...

dans girl

New member
רינגר
[אוף, אני לא מספיקה לראות דברים, הימים האחרונים של החופש הזה היו כלכךךך לחוצים שאני לא מספיקה לנשום
]

וואו, הסדרה הזאת כל כך משתבחת עם הזמן
.
הסוף עם קת'רין וברידג'ט- אמג!
והקטע שברידג'ט באה להנרי הביתה וכמעט ראתה את שיוון
.
וראו את הילדים של הנרי
. שהסיבה היחידה שזה מעניין אותי היא הפוסט העתידי בגו פאג, כי הן טוענות בערך מתחילת הסדרה שהילדים שלו רובוטיים כי לקח איזה 12 פרקים עד שראו אותם לראשונה וגם אז זה היה לשניה
, ומאז כל אזכור של הילדים של הנרי גורר מהן תגובה צינית ומשעשעת במיוחד
.

בקיצור היה פרק מצויין, ממש נהניתי, וכל הסיפורים מתנקזים ממש טוב לסוף העונה בעיני!

RenanaD

New member
כן, הילדים זה כבר ממש מוגזם!

גם אני כל הזמן צחקתי על זה בליבי

נראה לי שזו באמת הפעם השניה בסדרה שראו אותם. זה מגוחך.

מעניין מה אברגסט הולך לעשות עם "מרטין/צ'ארלס". בהתחלה הנחתי שהוא ישתמש בדיסקונקי כדי לקבל את הכסף שלו בחזרה ולברוח לפני שכל העסק מתמוטט, אבל עכשיו אני כבר לא יודעת. בהנרי (ובשאבן) הוא רוצה להתנקם בגלל שהוא בגד בבת שלו, אבל באנדרו?... טוב נו, הוא הונה אותו

אוףףףףףףף איך אני מחכה שברידג'ט תגלה ששאבן חיה!
ואיך אנדרו יגיב לעובדה שהוא חי עם ברידג'ט כל החודשים האלה. ואם הוא יסכים להשאר איתה בסוף... הלוואי, הם חמודים יחד.

קת'רין משוגעת!
מצ'אדו בטוח יספיק להגיע בזמן ולהציל אותה... אין מצב שהיא תמות עכשיו. אחד הדברים שאני הכי אוהבת בסדרה הזאת הוא שאנשים חשובים אשכרה מתים ועפים מהתוכנית תוך שניה, אבל את ברידג'ט אין מצב להמית עכשיו

dans girl

New member
ורוניקה מארס עד 3.13
[סורי לילך, אני כל כך עמוק בזה שאין מצב שאני חוזרת לניקיטה לפני שאני מסיימת את הסדרה
. לשמחתך אין עוד הרבה זמן עד שזה יקרה, סביר להניח שעד שתחזרי מבית המלון אני כבר אסיים
]

מצד אחד אני שונאת את המרמור הזה שלוגן נמצא בו כבר כמה וכמה פרקים, לשכב במיטה ולרחם על עצמך זה כזה דבר מעפן שאני שונאת שעושים (גם אם אני חוטאת בזה מדי פעם
), אבל משום מה זה מתיישב עם האופי שלו בצורה כל כך נכונה שקצת קשה לי לכעוס עליו. אם כי גם את ורוניקה אני מבינה במקום מסוים, זו מדיסון סינקלייר אחרי הכל
. אבל היא צריכה לסלוח לו
.
הילדונת החמודה שאני די בטוחה ששיחקה רוצחת פעם בCSI (בדקתי עכשיו בIMDB - זו אכן היא
) הייתה ממש מגניבה וכל הקטע שהיה איתה ועם לוגן המיססס אותייייי
.
והיה ברור שדיק יתחתן עם הבחורה הזאת וירצה להתגרש ממנה אחרי שעה
.
חוץ מורוניקה ולוגן אין משהו יותר מדי מעניין, חבל שהדיקן מת, הוא היה ממש מגניב, וכל עלילת האונס אמנם התקדמה ממש מגניב, אבל יש לי כמה חילוקי דעות עם כל האונס המפוברק וכאלה.

וגם מעצבן אותי האון אנד אוף הזה של לוגן וורוניקה. כל שני פרקים הם נפרדים וחוזרים. מעבר לעובדה שהלב שלי בכנות לא יכול לעמוד בדברים כאלה, אז שיפסיקו, it's kinda getting old, אז הם צריכים להחליט אם הם ביחד או לא. כלומר הם צריכים להחליט שהם ביחד.

בקיצור אני לא נופלת מהרגליים מהעונה הזאת, אבל ורוניקה ולוגן are keeping me on my toes. לטובה ולרעה
.

dans girl

New member
3.14 נראה לי שהשחקנית שמשחקת את האנה\פארקר נידונה תמיד לשנאתי הבוערת, כי היא תמיד מושא החיבה של מישהו שצריך להיות עם מישהי אחרת.
אם הם לוקחים את זה לאנשהו, העונה הזאת רשמית מעפנה.
ותכפילו את כל הנימה הרגועה הזאת בהרבה צרחות של "לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מהההה אתםםם עושיםםםםםםם" דוגמת עלילת פרינג' הנוכחית
.

dans girl

New member
עד הסוף
וואו, זה החצי עונה הכי גרועה בעולם

והפרק האחרון. יואו. כמה גרוע.
והסוף. יוווווווואוווווווווווו כמה גרוע.
כל הקטע עם פיז וורוניקה מופרך לגמרי. מרגע שהוא התחיל ועד הרגע שהוא לא נגמר. היא אשכרה נכנסה למערכת יחסים עם בחור מתוך זה שלא היה לה נעים לזרוק אותו. וזה מי שמשאירים אותה איתו בסוף הסדרה? את ורוניקה מארס? הטינאייג'רית הכי badass שיש? lame.
ולוגן ופארקר היה גם מגוחך לגמרי, והויכוח שהיא נפרדה ממנו היה ממש מפגר, כאילו שלא ידעת שהוא עדיין מאוהב בורוניקה ופשוט מנסה להמשיך הלאה. hello? the dude's screaming REBOUND.
בקיצור, איכ. וחבל שכך כי הסדרה ממש טובה!

נראה לי שאם אני אראה שוב ורוניקה מארס אי פעם, אני אראה פשוט עד אמצע העונה השלישית בפרק כלשהו שלוגן וורוניקה עדיין ביחד ואז אפסיק. כמו האפילוג בהארי פוטר. פשוט אתכחש לכך שזה היה קיים. זה הפתרון ההגיוני היחיד.

ALIAS ROCK ON

New member
גם אני בזמנו התבאסתי מהדעיכה הסופית

שלא היתה קשורה לכלום,
ואכן חיפוש קצר באינטרנט העלה את הידיעה שביטלו אותם דיי ברגע האחרון ולא היה מספיק זמן לבנות עלילה שתסגור הכל כמו שצריך.
כ"כ חבל על הסדרה
, 3 עונות זה כלום
.
בשביל המעריצים צילמו קטע של רבע שעה, בהרצה לעתיד, איך יכלה להראות עונה 4:
http://www.youtube.com/watch?v=LG_dqD9RrKM
http://www.youtube.com/watch?v=EYfGp6I0uy8
לפחות זה.

dans girl

New member
לילך אמרה לי, אז ראיתי....
ובאופן מפתיע זה קצת גרם לי להתבאס שביטלו אותה, כי זה היה מגניב ממש ואשכרה עשה לי חשק לעוד, למרות כל הביאוס של החצי עונה האחרונה
.
זה בעיקר טרגי שסיימו אותה איך שסיימו אותה, כי אם הם היו יודעים בזמן הם בטוח היו עושים שורוניקה ולוגן יחזרו והסוף היה הרבה פחות מבאס
. וסביר להניח הרבה פחות גרוע
.
אבל כן,

dans girl

New member
האוס
אני רואה את זה כבר בכל כך חוסר חשק שכשאדמס חשדה שהכבד של האוס קורס, והם בדקו אותו וגילו שזה אכן כך, קצת שמחתי שהוא הולך למות. כמה לא מפתיע שזה רק האוס, messing with their heads. אבל פייר, התאכזבתי
.
ממש בא לי שייגמר כבר, היא כל כך המאיסה את עצמה שזה פשוט עצוב.

טוב, אז היה פרק מצוין בהקשר לעונה החלשה הזאת, אבל מאוד התאכזבתי מהעובדה שהם עשו עוד מלחמה בקמפוס של גרינדייל. מלחמה שלישית ב3 עונות, ארבעה פרקי מלחמה לאורך הסדרה כולה.
אז נכון, זה נעשה בסגנון אחר לגמרי משאר המלחמות (תיעודי בסגנון ספיישלים של ערוץ ההיסטוריה), אבל אני מצפה מקומיוניטי שלא תפסיק לחדש.
ברור שהיו הרבה דברים מצחיקים- ה"All Tomato" של טרוי הרג אותי
והקריינות הייתה מצוינת ומצחיקה. והתמונות של בריטה. וג'ף היה חמוד בסוף כשהלך להביא את הכובעים.
אבל אני עדיין מצפה מהם ליותר. אולי זאת בעיה שלי.

dans girl

New member
מסכימה גם עם ליאורה וגם איתך
מצד אחד, זה היה באמת פרק משעשע למדי וממש עשוי טוב ובצורה האיכותית שרק קומיוניטי יכולה לעשות.
מצד שני, אין ספק שכל הפרקים הטובים שלהם עשויים בדיוק באותו השטנץ - מלחמת משהו, או טייםליינים, או דברים כאלה. זה תמיד הפרקים הכי טובים. והם צריכים למצוא קצת כיוונים אחרים, ללא ספק.
אבל בהחלט טוב שהזכירו שהם עוד טובים, כי מאז שהם חזרו הם בעיקר ביאסו אותי
.

dans girl

New member
ניקיטה 1.08-1.09
1.08 לא היה משהו מיוחד, נחמדי כזה, ואיך שאלכס נישקה את ההוא ששיחק את טיילר ברבנג' (טום?
) כדי לשים לו את הכדורים בכיס היה די מגניב, ואני מקווה שיקחו את זה לאנשהו כי הוא ממש מחבב אותה ובניגוד לרבנג', כאן הוא ממש נחמדי
.

1.09 היה מעולהההה
. לא ידעתי שלמייקל הייתה משפחהההה!! והוא היה אבאאאא!!! והחרא ההוא פיצץ אותןןןןןןןןןןן
. וניקיטה עזרה לו
והוא שנא אותה בסוף
. והם היו חמודים כל הפרק
. היה פרק מעולה, כל כך אהבתי!

אני כל ריבנג' קראתי לו דניאל!

וזה יצר לי תסבוכת במשפטים- דניאל שיחק מול דניאל ב...

dans girl

New member
אבל רגע, לא קוראים לו טום או משהו?! אם לא אז זה די מדאיג כמה שהזיכרון שלי רעוע

למעלה