ורוניקה מארס עד 3.13
[סורי לילך, אני כל כך עמוק בזה שאין מצב שאני חוזרת לניקיטה לפני שאני מסיימת את הסדרה
. לשמחתך אין עוד הרבה זמן עד שזה יקרה, סביר להניח שעד שתחזרי מבית המלון אני כבר אסיים
]
מצד אחד אני שונאת את המרמור הזה שלוגן נמצא בו כבר כמה וכמה פרקים, לשכב במיטה ולרחם על עצמך זה כזה דבר מעפן שאני שונאת שעושים (גם אם אני חוטאת בזה מדי פעם
), אבל משום מה זה מתיישב עם האופי שלו בצורה כל כך נכונה שקצת קשה לי לכעוס עליו. אם כי גם את ורוניקה אני מבינה במקום מסוים, זו מדיסון סינקלייר אחרי הכל
. אבל היא צריכה לסלוח לו
.
הילדונת החמודה שאני די בטוחה ששיחקה רוצחת פעם בCSI (בדקתי עכשיו בIMDB - זו אכן היא
) הייתה ממש מגניבה וכל הקטע שהיה איתה ועם לוגן המיססס אותייייי
.
והיה ברור שדיק יתחתן עם הבחורה הזאת וירצה להתגרש ממנה אחרי שעה
.
חוץ מורוניקה ולוגן אין משהו יותר מדי מעניין, חבל שהדיקן מת, הוא היה ממש מגניב, וכל עלילת האונס אמנם התקדמה ממש מגניב, אבל יש לי כמה חילוקי דעות עם כל האונס המפוברק וכאלה.
וגם מעצבן אותי האון אנד אוף הזה של לוגן וורוניקה. כל שני פרקים הם נפרדים וחוזרים. מעבר לעובדה שהלב שלי בכנות לא יכול לעמוד בדברים כאלה, אז שיפסיקו, it's kinda getting old, אז הם צריכים להחליט אם הם ביחד או לא. כלומר הם צריכים להחליט שהם ביחד.
בקיצור אני לא נופלת מהרגליים מהעונה הזאת, אבל ורוניקה ולוגן are keeping me on my toes. לטובה ולרעה
.