סדרות

LemonLimeLilach

New member
סמאש

טוב זה היה פרק מדכא למדי...

קארן ואייבי ביחד היה די נחמד.

ג'וליה טיפשה. הבן שלה זה השחקן הגרוע ביותר שראיתי בחיים.

מי זאת רבקה דובל? או איך שלא קראו לה? זאת מישהי אמיתית?

limors2

Well-known member
היה טריילר בסוף הפרק בHD

והראו את אומה ת'ורמן, אז כנראה שלא.

ממש אהבתי את קארן ואייבי ביחד! זה העביר את כל הכבדות המדכאת של אייבי בהתחלה. מסכנה
למרות שההסתובבות המסטולה שלה על הבמה ממש הצחיקה אותי

ואם הם מתעקשים להמשיך עם שירי פופ, אז רק לקארן. לא מתאים לאייבי.

dans girl

New member
נראה לי שנמאס לי מהסדרה הזאת
.
הרחמים העצמיים של אייבי עולים לי על העצבים ממש ואני קצת מקווה שהיא תתאבד. הקיצוניות שלה ביחס לקיצוניות של קארן ממאיסים עליי גם את קארן כי היא יוצאת צדקנית מדי.
למרות שהקטע שהן השתכרו ביחד היה נחמד [אם כי - אחת מהן לובשת שמלת מיני בלי שרוולים והשניה עם סוודר, צעיף צמר ומעיל? הגיוני משהו].
כל העלילה עם ג'וליה לא הייתה מעניינת מעולם וזה לא הופכת למעניין יותר עם הזמן, היא רק תופסת יותר זמן מסך וזה מעצבן יותר ויותר מפרק לפרק.
השאיפה של אליס להתקדם מגעילה אותי ממש והוא פשוט חטטן נוראי.
ואפילו השירים כבר לחלוטין לא מספיק טובים בעיני, וחלק גדול מדי מהם הם לא מחזמריים אלא סתם שירי פופ מעפנים.

יש סיכוי סביר שאם זה לא ישתפר בפרקים הקרובים אני מפסיקה. זה נהיה מעפן ונמאס לי
.

dans girl

New member
כן, אבל מה הסיכוי שנרגיש את זה העונה? בטח מרבית העונה כבר כתובה, אם לא מצולמת. היא תעזוב רק כשיתחילו לעבוד על העונה השניה. וגם אז אי אפשר לדעת מי יחליף אותה וכמה טוב הוא יהיה במה שהוא יעשה. אז לא באמת שווה לי to stick around כשאפילו האיכות של העונה השניה לא מוטלת בספק.
אז במקרה הכי גרוע אני אפסיק, ואם תגידו שזה מבריק ואדיר ומעולה ומזל שפיטרו אותה כי היא הרסה הכל אני אחזור, זה יהיה להשלים כולה חצי עונה, הכי בקטנה
.

בדיוק מה שאני חושבת!

ברגע שראיתי את אייבי עם הכדורים קיוויותי שהיא ניסתה להתאבד

פשוט משעמם לי

אני אחכה עד שתגידו שזה השתפר...

LemonLimeLilach

New member
גוסיפ

אה... אז בלייר יצאה מהמיטה לא רק עם חזייה אבל גם עם גרבונים. המתכון המושלם לסקס מדהים!

LemonLimeLilach

New member
חיחי

תגובה לא שלי כמובן:

In yet another reason to love Dair vs Chair...

Penn has a body where we can have shirtless sex scenes!

Leighton has deserved it this whole time, but sticking her with the hairy one with the dragon nostrils who only has clothed sex has kept her from showing that bod.

Viva la Dair!

LemonLimeLilach

New member
ניו גירל של שבוע שעבר

אומייגאדדדד וינסטון שר את הסאונדטראק של וויקד במשך כל הדרך למקסיקו!! אהה

limors2

Well-known member
מיי אפיסודס המעצבנים

עד אתמול היה כתוב שיש הבוקר פרק של קוגר טאון אז כל שניה חיפשתי אותו, בסוף הלכתי לאתר וראיתי שהם שינו את דעתם ואין

וראיתי New Year's Eve שהיה מפגר אבל נחמד, ועכשיו אני רוצה לראות משפחה מודרנית בשביל סופיה ורגה.

RenanaD

New member
גם אני! מה הם דפוקים?!

יש להם מזל שבינתיים החלטתי להוריד את הפרק של "New Girl" שיצא כדי לנסות להעלות את הרטיו... הלו, 0.495

limors2

Well-known member
אני מאוהבת

בסופיה ורגה. לא בסדרה. אבל גם היא טובה!
ומני

dans girl

New member
נכון?! סופיה ורגרה היא לגמרי הסיבה היחידה ששווה לראות את הסדרה הזאת.
אבל היא לא מספיקה לצערי
.
אבל כן, זה משעשע מפעם לפעם.
ומני
.

למעלה