סדרות

LemonLimeLilach

New member
106

אני קצת לא מחבבת את הדרך שהם לקחו הפרק.

1. היה ממש ברור שגם החקירה בהתחלה וגם החטיפה בסוף היו חלק מה"מבחן".
2. לא אהבתי שעשו שהבחור שהיא הצילה הרג את דניאל (אפילו שהיה די צפוי, לא?). קיוויתי שהוא יעזור לה לפחות לכמה פרקים. קצת.
3. חשבתי שיתגלה יותר מאוחר שניקיטה היא זאת שהרגה את ההורים של אלכס ואז זה יגרום למתח ביניהן (אבל בעונה 2 ככה, לא עכשיו), והסדרה בחרה לקחת את הדרך הפציפיסטית...

בשיחה שלה עם מייקל בסוף אלכס השתמשה במילה cancel. חשבתי שהוא ירים גבה על זה.

LemonLimeLilach

New member
האישה הטובה

מתיו פרי!!!!!!!!! חיים שלי. הוא נראה קצת זקן, אבל נסלח לו.

ג'קי
איזה מטומטמת היא אלוהים. אני שונאת אותההההההההההההה!

כשאלישיה שמעה שמישהו קנה את הבית וכולנו חשבנו שזה פיטר ישר התחלתי לקלל את המסך
אני לא יודעת אם אני שמחה שזה לא הוא, כי זה יכול היה להיות נפלא. ואני לא מאמינה עדיין שאלישיה באמת רצתה את הבית! אפילו תוך כדי שהיא נזכרת בכל הדברים הרעים שקרו שם!!! מאז שכל העלילה הזאת התחילה אני רק מחכה לרגע שהיא תבין "לא, זה לא הדבר הנכון" וזה לא קרה אפילו תוך כדי שהיא כתבה את המכתב וחשבה על כל הבכי והמצלמות והדברים האלה... תתעוררי כבר!!

חבל לי שהראו את וויל בבית רק לפרק אחד ובינתיים קוברים אותו במשרד בלי כלום לעשות

הפאנל הזה שאלישיה הייתה חלק ממנו היה מעולה והיה מאוד צפוי שהיא תלך בדרך שהיא הלכה בה כי היא כזאת מעולה אבל בסוף לא קיבלנו שום דבר????? אוף. וכל השופטים המעצבנים האלה, פעם הבאה שהיא תהיה אצלם בבית משפט מה הם מתכוונים לעשות לה?

מד מן פרקים חדשים! 5X01-02

וואו. פרק כפול של מד מן זה מעייף.
דבר ראשון שמתי לב ששוב החליפו את בובי! זה בגלל שהוא עסוק עם Once upon a time?? אז עכשיו הביאו את השחקן מעקרות בית נואשות וצבעו לו את השיער בשחור
וגם הארי ממש ממש רזה!!!! איך לא התייחסו לזה אפילו בחצי משפט?

אני אוהבת את דון החדש (שבטח לא יחזיק מעמד הרבה זמן). רגוע, שלו, יוצא מוקדם מהעבודה, לא מתאמץ לשנות את דעתם של הקליינטים. דון ה"ישן" חזר לו לרגע כשהוא כעס על מייגן אחרי המסיבה, אבל בגדול נראה שהוא עבר תהליך יפה של שינוי. גו דון!
סצינות המסיבה היו נהדרות! רוג'ר מקנא בדון, פגי עוקצת אותו ומייגן רוקדת בשבילו לפני כל האורחים. היא מדהימה!
גם הביקור של ג'ואן במשרד היה מוצלח. כמה מתחים עורר התינוק שלה בין כל הדמויות
וליין היה פשוט מקסים אליה. אני מתחילה לחבב אותו יותר ויותר. והוא הצחיק אותי בסוף כשתיקן את "You're free to leave" ל"You're welcome to leave"

ואגב, מי היה מאמין שאני אהיה הראשונה שאכתוב הודעה?

dans girl

New member
שבוע עמוס.
אני מצטערת, לקראת החופש אני קצת מתמוטטת כי יש לי מועד ב' ביום ראשון+את כל המטלות הרגילות של השבוע.
אז אשוב לתפקוד מלא אחרי זה.
אני כן משתדלת לקרוא אבל לכתוב אני לא מספיקה.
היו פרקים טובים, נהניתי למדי. כה נחמד שחזר. לצערי אין לי זמן למשהו מפורט יותר מזה, חוץ משאני אוהבת את פגי ממש, וגם את סאלי, וגם את ג'ואן, ורוג'ר הצחיק אותי בטירוף, ודון היה שונה ומוזר ונחמד, חוץ מהיציאה שלו על מייגן. והזוביזוביזו שלה היה הזוי ברמות

o0Invisible0o

New member
סורי, התעצלתי..

כאילו, ראיתי וממש ממש התלהבתי, אבל אשכרה לגבש דעה ולהגיב לא היה לי כוח.

כן, זה היה בובי רביעי! וכן זה בגלל שהוא עבר לOUAT
זה פורסם מתישהו לפני שהסדרה התחילה...
כן, הארי ממש ממש רזה! אולי עוד יתייחסו לזה, אבל מה זה משנה בעצם? הוא עשה דיאטה בחצי שנה שעברה..
אבל הקול של סאלי! הקול שלה ממש השתנה! איזו ילדה מקסימה.

אני לא אוהבת את דון החדש, אני מודאגת כמו פגי שהוא הולך להתפוצץ..
ומה שהוא עשה לה בפגישה היה מעצבן.. >< הפרסומת נשמעה כמו כל מה שעושים היום כדי לפרסם אוכל.

כן אהבתי את השינוי עם מייגן - היא יודעת הכל על דיק! הייתי ממש בהלם שהם דיברו על יום ההולדת של דיק ויטמן!
זה השינוי הכי גדול שהוא עבר לדעתי כי זה הדבר שרדף אותו ב5 שנים שעברו בעונות הקודמות..אז מה יהיה עכשיו?

זה היה הפרק הראשון שממש התחברתי למייגן, הכניסו אותה יפה יפה לסדרה, כאילו היא תמיד הייתה שם [או כאילו בחצי שנה האחרונה היא הפכה לממש חשובה בחייו ובחיי המשרד.
]
לא אהבתי את ההופעה שלה, הובכתי בשביל דון כמו שהוא הובך..היא הייתה מדהימה אבל זה היה ברור שהוא לא יאהב מסיבת הפתעה..מה שכן, אהבתי את הבוטות המוגזמת ואת האופן שבו הם פתרו את הוויכוח ביניהם..מערכת היחסים שלהם ממש מעניינת כי היא שונה מכל מה שהיה לדון לפני, כאילו זה לא רומן עם האישה החזקה וזה לא הטרופי ווייף בבית, זאת כן המזכירה לשעבר הצעירה אבל הוא מכבד את דעותיה, הוא משתף אותה ואכפת לו והוא דואג לה באמת אם היא הולכת הביתה מוקדם וכו'...זה מעניין! זה עדיין מעוות למדי, כל הסצינה שהיא מנקה בחזיה ותחתונים ואסור לו להסתכל, אבל מעניין.

אוקיי, כשג'ואן והתינוק מגיעים למשרד הכל היה מושלם!! פגי לא "שטפה את הידיים" ואח"כ נתקעת איתו, פיט מגיע ושואל "מה זה?"
וכל מה שהיה סביב המתח בין שניהם..
גם רוג'ר שבא ואמר "my baby" די, זה היה פשוט אדיר!!
אגב, עוד משהו אדיר - כשהתינוק מפליץ והם נקרעים מצחוק - זה במקור פאשלה, התינוק שחקן באמת שיחרר והשחקנים נשברו וצחקו וג'ון האם שביים את הפרק החליט להשאיר את זה בפרק!

אגב, פגי קצת עיצבנה אותי...במסיבה כשהיא הייתה גסת רוח, הגילוי המבאס שהיא עדיין עם מארק וכל מה שהיה איתה ועם דון..אהבתי אותה עם מייגן, למרות שאני בטוחה שזה קשה לה שמייגן פשוט קיבלה את העבודה, לפחות נראה שמקשים על מייגן וכופים עליה ללמוד בהדרגתיות וזה.. ושהיא באמת עובדת.

הסצינה בסוף הייתה מופתית, אני ממש מאושרת שכל נושא הגזענות - שחורים ולבנים סופסוף נכנס לסדרה, זאת סופסוף השנה! זה היה נהדר!!

בקיצור, אני מאושרת..חזר והיה נפלא.. לא הרגיש לי ארוך כי כ"כ התגעגעתי! והיה שנון ועוקצני מתמיד.

אה, כן - דבר אחרון, מערכת היחסים ההרוסה של רוג'ר וג'יין - לא ידעתי שהמצב כ"כ רע!
אבל הם היו עוקצניים בצורה נהדרת אחד כלפי השני.

Kill Bernard

New member
אין לי זמן לראות מד מן!!

וכולם חופרים על העונה החדשה ואני מקנאה!

limors2

Well-known member
One Upon A Time

כובען מטורף+ארץ הפלאות+המלכה רג'ינה+פרק שלם בלי טלנובלת דייויד ומרי מרגרט=מושלם. שימשיכו ככה!

o0Invisible0o

New member
מעתיקה מטלוויזיה

היה פרק טוב ולכן אתלונן!
מה יהיה עם אינסוף השאלות שנפתחות ולא נענות? אבודים all over again...
מה קשור אליס לסיפורי האגדות? זה היה מעולה, אני שמחה שעשו את זה אבל אני מרגישה שהם משנים יותר מדי את האגדות..ברור שהם חייבים אבל די, יותר מדי!!

למה ג'ניפר מוריסון כזאת שחקנית גרועה?

ג'ניפר גודווין נהדרת ואני שמחה שלא היו עלילות מרי מרגרט-דיוויד כי חפרו. מה שכן, עדיין לא וויתרו על הסוף הקיטשי עם החזקת הידיים של הבנות והמשפחה בלהבלה.. ><

הלוואי ותהיה התקדמות בעלילה עכשיו שאמה אולי אולי אולי תיקח את הספר קצת יותר ברצינות. יאללה מבצע קוברה!

limors2

Well-known member
סמאש

בלעכס.

הכיוון החדש ההוא של מרלין שהם חשבו עליו הוא די חכם, אבל זה היה מזעזע! אני רואה את הסדרה בשביל שירי מיוזיקלס ולא שירי פופ-דאנס עדכניים
יש להם מזל שהם לא עושים את זה.

אייבי

ומה היה הקטע המיותר עם הבת של איירין?

limors2

Well-known member
אני מבינה למה לורי מקוגר טאון רזתה בטירוף.

היא בטח נזכרה באיך שהיא נראתה בתקופה של "טרמינייטור דה שרה קונור קרוניקלס" והתחלחלה.

מה זה צריך להיות?:| בסדרה הדמות שלה בהריון אז יש לה גם בטן עצומה, אני תוהה אם זה היה הריון אמיתי או שהיא סתם הייתה כ"כ שמנה שדחפו לה לשם בטן
אבל זה לא אטרקטיבי בכלל

Rachel47

New member
גם בהתחלה של קוגר טאון

היא הייתה דיי קבב (קצת יותר חיננית מהתמונה הזאת
)
היא ממש רזתה מלאאאאאאא!!!

o0Invisible0o

New member
היא הייתה בהריון מתישהו...

אני יודעת שבתקופת האודישנים לגלי היא הייתה בהריון [היא נבחנה לתפקיד של קווין, אגב.
]
אולי זה היה באותה תקופה?

למעלה