סדרות

LemonLimeLilach

New member
התכוונתי לכתוב לך בהודעה

שתחכי עד דקה 2 וחצי ככה בשביל מארק וג'ואל
לא יודעת למה לא כתבתי בסוף. אבל

אני מצטערת, אבל הקליפ הזה היה די טיפשי

השיר טיפשי, הקליפ נעשה בתקציב של 2 ש"ח ועם שימוש יתר בבלו-סקרין והיחידים שחמודים שם הם ג'אבר וסידני, חלק מהשחקנים בכלל לא ידעו מה לעשות עם עצמם.... והאטי בכלל נמרחה על אלכס כאילו אין מחר... ועוד לא ראיתי את הפרק של השבוע. אני לא מספיקה כלום

dans girl

New member
פרינג'
OMFG. זה היה פרק אדיר. קורטקסיפן! וספטמבר! ופיטר קולט שהוא צריך לחזור הביתה! ופיטר-לינק! ומה לעזאזל קרההההההה?!? אעעעעע!!!!! שיחזירו אותו כבר
. בא לי אוליביה הישנה ופיטר, ככה שאני לא אצטרך להתלבט אם זה בסדר! כמה טוב שהוא הגיע להכרה שזו הייתה טעות. זה היה הדבר הנכון לעשות. מעצבן ככל שזה יהיה. היא צריכה להיות עם לינק. והזכרונות האלה לא שלה ולא צריכים להיות אצלה.

עוד חודש 39.. בדיוק ראיתי שהוא אמר את זה אצל אלן
גם אני הופתעתי

dans girl

New member
לילך - האישה הטובה
עד 2.11 אין לי הרבה מה להגיד חוץ מזה שהספקתי היום 1.5 תרגילים מתוך ה-2 שתכננתי, שזה הספק די מרשים בהתחשב בעובדה שהתיישבתי ללמוד רק ב-22:20, כי עד אז כל מה שעשיתי מהבוקר חוץ מלקרוא את ההרצאות (ולא היו הרבה) היה לראות מפרק 2.04 שנרדמתי אתמול באמצע שלו עד 2.11 כולל
. פלא שעכשיו השעה 1:20, ורק לפני 20 דקות סיימתי ללמוד
. את מה שרציתי להגיד כבר אמרתי לך בערך, החברה של וויל מעצבנת, הוא ואלישיה צריכים לדבר במיידי על כל מה שקורה ביניהם. חוצמזה שאני שמחה שדיאן נשארת והם דופקים את הבחור המעצבן שחושב שהוא השותף הבכיר היחיד בחברה, אני קצת שונאת את קרי כי יש לו כל כך הרבה אגו, ואני ממש אוהבת את אח של אלישיה
. וגם - החברה החדשה של זאק הרבה יותר חמודה מבקה הסופר כלבה, אני ממש אוהבת את אלן קאמינג בכלל ואת איליי גולד בפרט, והדינמיקה שלו עם ג'קי מצחיקה אותי ממש. סליחה שזה לא מפורט פרק-פרק, כמו שאמרתי לך, כשאני רואה הכל רצוף קצת קשה לי
. אבל אמשיך לעדכן
.

LemonLimeLilach

New member
כבר אמרתי לה

שאני מחכה בקוצר רוח שהיא תגיע לסוף העונה. כי בסוף עונה 1 הייתה לה תגובה מעולה!! אז לסוף עונה 2 בטח ובטח. והאמת שגם לפני. אין דפי את חייבת להגיב יותר אנחנו צריכות את זה

Rachel47

New member
כן ספציפית בסדרה הזאת

אנחנו צריכות את זה בכלל אנחנו צריכות לדבר איתכן על זה.. אוף תראו כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LemonLimeLilach

New member
וכמה עצוב שלא היה היום בפרק

דפי לא לקרוא! אני מתה שהיא תראה את וויל ואלישיה נכנסים לחדר במלוןןןןןןןן!! ושקאלינדה שכבה עם פיטר! אהה! היא בכלל לא אוהבת את קאלינדה כמונו אגב...

Rachel47

New member

מה?! איך היא לא אוהבת אותה ככה
וכן יואו שתגיע לשם כבר... היא חייבת להגיב על הדברים האלה כאן!!!!!!!! וזה שלא היה היום פרק זה פשוט התעללות!!!

למעלה