סדרות

LemonLimeLilach

New member
אנטומיה

סאמר גלאו!!!!!!
היא כזאת מושלמת יימח שמה
חשבתי שהן מסתכלות על דרק כי גבר עם תינוק זה סקסי חחחח למה לעזאזל כריסטינה ואוון עדיין ביחד

Rachel47

New member

היא מגה מושלמת
פשוט עצרתי את התמונה בהתחלה לשפשף עיניים להיות בטוחה שזו באמת היא אני לא מאמינה שהביאו אותה לתפקיד כזה שולי!! ובלי שורות בכלל!! תגידו לי שהיא נשארת קצת! שזו פשוט עלילה שהתחילה
אין לי שמץ של מושג למה הם עדיין ביחד הלוואי שהוא ימות איך הוא התנהג אליה כשהיא קראה לו לא שהטכניקה שלה הייתה מוצלחת...עדיף שתגידי משו ולא תקפצי עליו..אבל בחייאת!!!! התגובה שלו הייתה פשוט לא לגיטימית תעיפי אותו קיבינימאט כבר!!!!!!!!!!! והסיפור עם דארק וזולה היה מצחיק ממש "תטפל בשיער שלה!!!!!!!!!"

dans girl

New member
לגמרי. הפרק היה טוב, וסאמר גלאו
הייתה הפתעה נעימה. סלואן ואייברי היו מצחיקים ודרק וזולה, ולקסי מטפלת בתינוק של האינטרנית של אלכס גם היה חמוד. העלילה היחידה המיותרת לחלוטין היא אוון וכריסטינה. הם מושכים את זה כבר הרבה יותר מדי זמן, זה לא מעניין, זה הרי ברור שהם ייפרדו, וזה כל כך נמתח כמו מסטיק שזה פשוט הורס להם פרקים בצורה סדרתית. אני מבינה את הכאב שבפירוק מערכת היחסים שלהם, אבל זה כבר קרה. ככל שהם יצאו ממערכת היחסים הזאת מהר יותר, ייטב לשניהם, וגם לנו. ואם אפשר שאוון יעזוב את הסדרה על הדרך, that would be the icing on the cake. וגם הקטע שכריסטינה אמרה לבחור שהבריסטה לא יודעת מי הוא ובעצם דיברה לעצמה היה ברור ומעפן ממש. באמת שהיה פרק חביב. רק שכבר כמה פרקים שלמים מבאסים לגמרי בגלל כל עלילות אוון וכריסטינה. די, תחתכו.

LemonLimeLilach

New member

למי ברור שכריסטינה ואוון ייפרדו? לא לי. שונדה ריימס חולה על הזוג הזה וחושבת שהוא הדבר הכי נפלא בעולם. זה בכלל לא ברור.

dans girl

New member
ברצינות? אני הראשונה להודות שהם היו מופלאים בעיניי בהתחלה, כשהוא רק הגיע לפרק אחד ושם למישהו עט בגרון. זה היה בדיוק מה שכריסטינה הייתה צריכה. אבל מאז עברו הרבה מים בנהר והם איומים ממש, ומערכת היחסים שלהם על שרטון מרגע שהם התחתנו ישר אחרי הירי, וסביר שאפילו הרבה לפני. הם לא מדברים, אף פעם, על שומדבר, יש להם מערכת יחסים פיזית בלבד, וזה יפה שזה בא עם רגשות, אבל זה לא מספיק. אין ביניהם שום תקשורת. זה נוראי. איך אפשר להשאיר אותם יחד ככה? זה רק ישאיר את שניהם אומללים. .ובעוד מאוון ממש לא אכפת לי, את כריסטינה אני אוהבת, ואני לא רוצה שהיא תהיה אומללה. זה הזמן בשביל כריסטינה ואייברי. get on with it. איכ, אסור להם להישאר ביחד. זה נורא.

Rachel47

New member
ביג באנג

היה להיייייט!!!!!
ואו כמה צחקתי!!! הווארד היה קורע!!! שלדון היה הורס בעיקר עם הבאנגו
ופרצתי את האייפון...אז יש לי עכשיו שוב צלצול אסמס של באזינגה!!!!

LemonLimeLilach

New member

נראה לי שאני היחידה בעולם שהווארד לא הצחיק אותה... שלדון כן. ולאונרד כשהוא העיר אותו
אבל בכלליות אחרי שראיתי עכשיו את 3 העונות הראשונות בשידור חוזר אני רואה את כל מה שרע בסדרה

Rachel47

New member
תראי בלי ספק

ישנה הידרדרות רצינית מאוד וכן אפשר לומר שהתוספת של מים(
) וברנדט שינו משו אבל אם את נניח מקבלת את מה שיש..ואומרת..אוקיי..שונו כמה דברים מהותיים..אבל נשארו אלמנטים שאהבתי...אז תהני מהם כמובן שאצלך זה שלדון למשל...והוא עדיין נהדרי
והווארד אגב הוא אחת הדמויות הפחות אהובות עליי ותמיד היה בפרק הזה זה לא שהוא הצחיק אותי...זה פשוט...הסיפור עצמו היה משעשע...והוא כן סיפר אותו כמו שצריך...כאילו...נו..הסיטואציה עצמה...והוא בדיוק מתאים למה שאת מדמיינת בסיטואציה הזאת.. קיצר..היה נחמד בעיניי היו פרקים ממש גרועים לאחרונה וזה לא היה אחד מהם...

dans girl

New member
לא התעלפתי, אבל היה משעשע למדי. שלדון אדיר כתמיד
. איימי דווקא מצחיקה אותי בד"כ. הבונגו
. וגם עם הווארד הייתי ממש בסדר ביחס לבד"כ, אולי האומללות שלו הצחיקה אותי
. וכל הקטע עם אמא שלו - איכ.

Rachel47

New member

איימי רוב הפעמים מצחיקה אותי
רק שאני ולילך כבר מזמן חושבות שעם כמה שהיא הייתה תוספת חמודה (ממש ממש בהתחלה כשרק למדנו להכיר אותה היא הייתה מוקצנת ומרוחקת כמו שלדון...תחשבי כמה היא השתנתה מאז..לא לרעה..אבל בכל זאת) עכשיו היא דוחקת דמויות אחרות וחשובות הצידה...וזה עצוב... מתה עליה..אבל לפעמים יש פרקים שמלאים רק בה ואני חושבת שאפילו שהיא מוכשרת ומצחיקה (והיחידה שמבינה את השורות שהיא אומרת) היא לא העיקר כאן... וסליחה אבל כל סצינה עם הווארד ואמא שלו היא אאאאאאאאאאייייייייייככככככככככככככככככ אחד גדול!!!!!!!!!!

LemonLimeLilach

New member

הגעתי למסקנה שאיימי וברנדט פשוט הוציאו את כל המיוחדות מהסדרה... כל מה שהיה יפה ומיוחד זה ארבעה חנונים יושבים עם מישהי כמו פני. זה וואו! וכל הדברים המצחיקים שקורים מזה. ועכשיו זה לרוב איימי/שלדון, או פני/איימי/ברנדט. וזה לא מצחיק
עדיין יש דברים שווים עם פני כמו לנצח את לאונרד בשח (
!!) אבל לא מספיק. ולפי מה שהבנתי קיילי גם לא מתה על זה...

dans girl

New member
יש משהו במה שאתן אומרות אין ספק שהדינמיקה בין הדמויות השתנתה עם הגעתן של ברנדט ואיימי... אבל לפחות הסדרה לא הדרדרה לתהומות בינתיים, והיא עדיין מצחיקה. אבל כן, לפעמים חסר פני-שלדון או דברים כאלה.

Rachel47

New member
ברור שקיילי לא תאהב את זה

עם כמה שהיא חמודה ואוהבת את הסדרה והקאסט...זו הייתה הסדרה שלה!! ואני לא חושבת שהיא ממש דרמה קווין ורוצה שהכל יהיה סביבה אבל בכל זאת...בלונדינית אחת-4 חנונים זה מה שרצינו כל הזמן! ועכשיו פני בפינה

LemonLimeLilach

New member
ולא רק בסדרה

גם בפרומושיין וראיונות וכאלה מים לגמרי לקחה לה את הפוקוס
פעם זה היה כזה סיפור אהבה בינה לבין ג'ים ועכשיו הוא תמיד עם מים. איזה שם מפגר זה מים אוף!!

dans girl

New member
פארקס
מפתיע שאני הראשונה לפתוח הודעה
. כנראה בגלל שאיילת בונציה ושרי מתה ממבחנים
. היה משעשע. לא מתתי, אבל סבבה. הדבר הכי חשוב שאני חייבת להוציא - כל העניין עם טום ואן חייב להיגמר. אני אוהבת את אפריל, אבל זה היה רעיון גרוע. אני שונאת את קו העלילה הזה ואני רוצה שהוא ימות מהר ממש. עם זאת, אפריל הייתה אדירה הפרק, ואנדי עם צ'מפיון וכריס הצחיקו אותי
. ורון
אני כל כך אוהבת את רון
. ובן
. לא שהיה לו תפקיד מהותי הפרק, סתם עצם קיומו מאממי לחלוטין
[אם כי כשהם נכנסו והוא קם מהשינה כולו אפוף כזה וצעק "surprise"
] בקיצור, היה חביבי למדי. אבל כיאה לדמות, נראה לי שפחות מצחיק כשהפרק סובב סביב ג'רי
.

כן! הsurprise של בן היה אדיר!

כמה שיער יש לו
והקו עלילה של טום ואן היה צריך להסתיים כבר בפרק שעבר. הוא הופך את הדמויות של שניהם לבלתי נסבלות! וחבל, כי עד לא מזמן אני ואיילת התלהבנו שאין בסדרה הזאת אפילו דמות אחת מעצבנת...

dans girl

New member
ולילך - אני אגיב לך פה על הסרטון מלמטה. אמג
. זה אדיר
. כמה דברים עיקריים: 1. דרו
. כל הפוזה הזאת רק גרמה לי להבין יותר מתמיד כמה נפלא ונדיר הוא כטינאייג'ר. כל כך חינני וחמוד וביישן ונטול כל פוזה. איימי הכי ברת מזל
. ולכן זה היה כל כך מוזר לראות אותו כזה עושה פוזות למצלמה עם גורמט
. 2. הילד שמשחק את ג'באר הוא הילד השני הכי חמוד בעולם. 3. הילדה שהיא באמת הכי חמודה בעולם היא זו שמשחקת את סידני. אללי, היא פשוט מאממת בכל כך הרבה רמות שאין דברים כאלה
. 4. כל הקליפ חיכיתי למארק וקיוויתי לבואו והתבאסתי מכזה "כן, הוא עוד שניה בטח עוזב את הסדרה גם ככה בשביל הפיילוט המחורבן של הסדרת רפואה שלו, הוא לא יהיה
" אבל אז הוא באאאאאא
. והיה כה מושלמי
. 5. וג'ואל
. כאילו שקיומו של רק אחד מהם בסדרה לא מספיק
. בקיצור, צחקתי
. ועכשיו כל זה עושה לי חשק להגיב על הפרק, אבל יש לי הרבה מה להגיד, וכבר 2 בלילה, ומחר אני רוצה להתחיל ללמוד ב-10 מה שאומר שאני צריכה להתחיל לראות פרינג' לפני 9 ורבע (ד"א, את מוזמנת להצטרף, למרות שבטח לא תראי את ההודעה הזאת עד אז, מהפרומו זה נראה כמו דבר שאני באופן אישית אמס ממנו, וסיכוי סביר שבתאל תתחיל לתלוש שערות מהראש מרוב התלהבות
), אז אני צריכה לישון, ולכן אכתוב על הפרק מחר.

למעלה