סדרות

RenanaD

New member
אהה נכון. באתי לכתוב "הולדן" ויצא "הריסון"

וזה באמת הרגיש לי מוזר
כמה פרקים עוד נשארו?

RenanaD

New member
"רינגר"

אומג, כמה שהסדרה הזו מפצה על "שקרניות"! כל פרק אני ככה "
" בערך. באמת. שום דבר שלוקחים כמו שהוא - הוא באמת מה שהוא, ואני כ"כ נהנית מזה. ג'ולייט הזאת חתיכת ביץץץץץץ' מהגיהנום, אין דברים כאלה. באמת שריחמתי עליה ובסוף הכל היה רק תרגיל. איך שראיתי את שתיהן במלון היתה לי תחושה שטוב לא הולך לצאת מזה... פשוט כלבה. בא לי שקרפנטר יגנוב את כל הכסף שהוא יקבל מאבא שלה ויברח
נראה אותה מתמודדת עם זה. מה היא כבר תוכל לעשות, לספר לכולם על התוכנית המרושעת שלה?! אלא אם כן הם יחזירו לה את קרן הנאמנות (ככה קוראים לזה?) שלה, מתוך רחמים על מה שהיא עברה, ואז זה בכל מקרה לא משנה... ברידג'ט פשוט חמודה, באמת. אני אוהבת איך שהיא תמיד עוזרת לכולם. איך נראה לכן שהסדרה תגמר? היא תחיה עם אנדרו באושר ועושר עד עצם היום הזה, ושאבן עם הנרי והתינוק? זוגות לא רעים
שאבן הזאת גם כלבה אמיתית. נראה שהיא באמת אוהבת את הנרי, אבל היא עדיין משקרת לו... אז מה תוכנית העל האמיתית שלה?

Rachel47

New member
נו תפוז

בעיקר כל הקטע עם ג'ולייט.... וואו!! לזה לא ציפיתי! אומייגאד!!! וכל עניין שיבאן לא ברור בעליל...אין לי מושג למה היא חותרת וברידג'ט מקסימה

LemonLimeLilach

New member

נראה לי ששיבאן רוצה כמה דברים: לנקום בברידג'ט על מה שהיא עשתה (
) להוציא מאנדרו את כל הכסף שיש לו נראה לי שהיא כ-ן אוהבת את הנרי ורוצה להיות איתו... אחרת למה היא חזרה לניו יורק וסיפרה לו הכל והתקשרה אליו כשהיא גילתה שהיא בהריון וכל זה. אבלללל בשביל להשיג את המטרות ^^ היא צריכה להסתיר ממנו דברים כי היא לא יכולה מן הסתם להגיד לו שהיא שוכבת עם אחרים. תוך כדי שהיא בהריון ממנו. אגב, איכס.

RenanaD

New member
בהחלט איכס

אבל עדיין, טוב שהיא לא שיקרה להנרי בפרצוף על מיליון דברים קריטיים! זה היה הרעיון של ברידג'ט, היא זו שהשתכנעה ממנה... בולשיט גס.

LemonLimeLilach

New member
כן אבל מה היא תגיד

שהיא ביימה מוות בשביל לעבוד על אחותה והיא בעצם רוצה להפיל את אחותה... במשהו... יו איזה הזוי זה נשמע
אופרת סבון. אני לא יודעת איך את חושבת שזה טוב יותר משקרניות.

RenanaD

New member
לא יודעת מה. אבל לא באופן כ"כ בוטה,

בכל זאת מדובר על מישהו שהיא באמת אוהבת חוץ מעצמה... לשם שינוי. למה אני אוהבת? כי דברים זזים בסדרה הזאת! לא חופרים על אותן שאלות ואותן עלילות שוב ושוב! ב-"שקרניות" A כל הזמן רודף אחרי הבנות ומשגע אותן באמצעות הסודות שלהן, שום דבר חדש. אבל פה אני מרגישה שדברים אשכרה משתנים ומתקדמים.

Rachel47

New member
בקשר לאיכס

זה בגלל שהיא שוכבת עם גברים אחרים שזה מגעיל אתכם? כי זה דווקא לא באמת נורא לשכב עם בעלך כשאת בהריון...ולדעתי עד שלא באמת צמחה בטן רצינית זה לא כזה מגעיל

RenanaD

New member
כן, ברור. והיא עוד משקרת להם שזה

הילד שלהם
אין לה בושה, לאשה הזאת
50 אבות שונים לילד אחד

RenanaD

New member
וואו, כתבתי מלא הודעות

אז רק אפרוק כאן שראפידשייר האלה נבלות
אתמול אחותי ביקשה את "הומלנד", וטוב שפרק אחד-יחיד-בודד-מסכן לא היה אמור לרדת תוך 5 שעות! אז הורדתי מאיזה אתר בשם "קרוקודיל" או משהו הזוי אחר
שעה וחצי, לא מאמינה שזו האופציה המועדפת... ימים קשים. נראה לכם שראפיד ימשיכו עם זה עוד הרבה? לא בא לי בטוב בכלל! אולי אחזור באמת לטורנטים, אולי המחשב שלי יעשה טובה ויסכים לזהות אותם, או מה שלא היתה הבעיה פעם... מה אתם אומרים? ליאורה, יש לך עוד הזמנות לסופר? יש לי מחרתיים מבחן בביוכימיה, DNA. עברתי רק על החצי הקל של החומר וזה לקח לי נצח. אלוהים אדירים, אני הולכת להכשל

Revenge 112

OMG! שרלוט היא חצי אחות של אמילי!
כל הקטע עם טיילר נפתר ממש טוב! אני כ"כ שמחה שנפטרנו ממנו, הוא היה קריפי... ורק חסר עכשיו שאמנדה (שם בדוי) תתחיל לשאול שאלות... אני אוהבת את נולן

o0Invisible0o

New member
ואוו את זריזה!

מהרגע שאין יותר טיילור כל פרק הוא אומג.
מעולה פשוט!
נולאן.
הוא כזה מסכן.
הוא באמת רק רוצה להגן על אמילי..
ושרלוט גם מסכנה.
איזה הורים נוראיים יש לה.

Revenge 114

WTF??? OMG! איילת, ממש לא צחקת! אוקיי- כל הקטע של הסעודה עם הסבא היה מעולה! הייתי ככה-
כל הסצנה! אני ממש אוהבת את הסבא
ויקטוריה ממש כלבה שהיא אמרה שהוא אנס אותה!
מסכנה שרלוט
יופי, אמילי הפסיקה להעמיד פנים שלא אכפת לה ממנה, וניסתה לחסוך ממנה את האמת
וג'ק, אוף, עכשיו מה ויקטוריה תעשה לו?
היה ברור שנולן יראה לו את הוידיאו
ומה נסגר עם הקופסא??

Rachel47

New member
טוב..צריכה המלצות

לאתרי טורנט טובים.. יש לי אחד אבל הוא נאצי ממש..נותן להוריד טורנט אחד ביום בערך...זה לא טוב לבחורה שרואה בממוצע 4 סדרות ביום.. אם למישו יש אתר טוב פליז אני נואשת

למעלה