סדרות

סדרות

חוסר ראפידשר מורגש ממש...

פרינג'

הפלאשים
כל הפרק הזה היה שמח-עצוב, כי היא כ"כ רוצה את פיטר והוא לא יודע איך להתייחס אליה
ואז הוא נכנע לזה כי הוא כ"כ רוצה את אוליביה שלו בחזרה
אהבתי שהוא הזכיר את הקטע שהוא לא רוצה לבגוד באוליביה שלו, ואז הקטע עם העיניים
והיא זכרה את הקטע של הבגידה, כי זה לא היה ברור מהתגובה שלה, אם כן אז עכשיו אני רוצה לראות את אלטליביה ואוליביה עובדות ביחד
אבל מה הולך באמת? זאת היא/לא היא? |כאב-ראש| אסטריד הייתה מהממת
וולטר מנסה להגן על אוליביה מפיטר
לפחות לינק היה שימושי הפרק, זה לא שאף אחד היה מיותר, זה היה פרק עמוס... היה ברור שיחטפו אותה
ונינה!
ידעתי שהיא טובה!
וידעתי שמה שיסגיר את שייפ-נינה זה היד!!

LemonLimeLilach

New member

אומייגאד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 בת אל איך את מסוגלת להוציא תגובה כל כך הגיונית ומסודרת!!! אני לא מבינה
נינה!! ואוליביה!! מי זה! מה זה! מה הולך פה! זה האובסרברס??? זאת אוליביה האמיתית? זה עולם אחר? זה טיימליין אחר? די אני דורשת שהם יענו לי על כל השאלות
זה היה כזה צפוייייייייייייייייייייייייייייייייי שמשהו יקרה שיפריד בין פיטר לאוליביה
אני רואה יותר מדי סדרות
אבל איזה ברור. "אני הולכת לשירותים" ולא רואים אותה יותר... אוף אוף אוף איתכם! וגם כשהם היו במחסן ההוא והאלה פתאום יצאו עליהם עם אלות, אפילו שלא אמור לקרות לפיטר ואוליביה כלום, ממש נבהלתי וקפצתי אחורה ופחדתי בשבילם
הלב, פרינג'. הלב שלי! זה לא בריא.

דיי ציפיתי לכל מה שהלך הפרק
לא ציפיתי - לראות את אוליביה כ"כ מאושרת ורגועה
ואוליביה ופיטר ביחד ככה
וולטר מגן על אוליביה
אני רק שמחה שנינה עדיין בחיים!!
מעניין גם אם אלט-ברוילס עדיין חי...
עד שבוע הבא

LemonLimeLilach

New member
אנטומיה/מרפאה קרוסאובר

איך לעזאזל בכל מה שקשור לקרוסאוברים לא מערבים את מרדית בכלום?! אפילו לא "היי מה קורה אמיליה אולי תבואי לארוחת ערב לפגוש את האחיינית שלך"?!?!?!?!?!
זה ממש מעצבן. ועוד כשדוחפים את לקסי גם לפרק של מרפאה! איכסה! אוון וכריסטינה חייבים חייבים חייבים (כפול מיליון) להיפרד. זבל מטומטם, בא לי לבעוט לו בפנים. ולמה הופכים את אלכס לכריסטינה לפני כמה עונות?

LemonLimeLilach

New member
אנחנו רואים את הסדרה של קריסטין צ'ינווית?

שעולה עוד כמה שבועות? הממ?

Revenge 106

אני אוהבת את אמילי (השחקנית) ואת מדלין
הם עושים את האהבה הלא ממומשת הזאת בין ג'ק לאמילי ממש טוב!
טיילר הוא כזה מניאק!!!!! הוא פשוט מטורף! מה כבר דניאל עשה לו??
שיט! עכשיו פרנק יעלה על מה שאמילי עושה!
הפרצוף המעונה של אמילי בסוף כל פרק מתחיל ממש להצחיק אותי...

o0Invisible0o

New member
...

אני שונאת את טיילר, ממש אבל. ג'ק ואמילי!!
דעות על נולאן? אני מתה עליוווווו..

גם אני אוהבת אותו ממש! כל הקטע של לנסות להגן עליה ולהדביק אותה ואת ג'ק ביחד
אבל אני בדיוק בקטע שהוא אומר לה שמעכשיו היא לבד כי פרנק עלה עליה, אז אני כבר לא בטוחה עד כמה באמת אכפת לו ממנה...

b u s t e d

New member
ניקיטה

אני ממש אוהבת את קו העלילה החדש.. כ"כ הרבה תככים ומזימות
ואני ממש אוהבת את קרלה ובירקוף חזר
וגידל ביצים
אבל עכשיו מייקל היה ממש לא מורגש בפרק.. כאילו סתם שלחו אותו למירוץ מטופש כדי שהוא לא יהיה בצילומים מה יהיה בפרק הבא? חופש לניקיטה?

Revenge 107

כל הקטע של החלפת שמות עוד יותר מסבך את העניינים
אמלי (שם מקורי) יצאה
עם זה שהיא הרגה את פרנק! אני מקווה שהיא באמת בדקה שהוא מת והוא לא יחזור מהמתים... מנהלת בית הכלא- אני מקווה שעוד נשמע עליה ולא יזנחו את הסיפור שלה בכל זה. לא כיף לי שאמילי (שם בדוי) משחקת עם הרגשות של ג'ק ככה, למרות שמהצד שלה זה נראה בסדר...
הקטע של טיילר עם נולן היה כ"כ מגעיל, זה בא משום מקום
ואשלי כ"כ חמודה, אבל אחרי הפרק- עם זה שהיא מסכימה עם מה שטיילר עושה אני ממש ממש לא בטוחה שאני הולכת לאהוב את מה שעושים עם הדמות שלה...

RenanaD

New member
טוב, לא כתבתי פה נצח... נתחיל:
"גלי"

שני הפרקים האחרונים. ריקי מרטין! WTF! אשכרה נכנסתי ל-IMDB לבדוק שאני לא הוזה
(ולא, לא היה לי כח לבדוק את הכתוביות של ההתחלה, לא ידעתי אם הם רושמים בד"כ בהתחלה או בסוף) בקיצור, הזוי. ריקי מרטין ב-"גלי", מה נסגר. ועוד קיבל את העבודה של שוסטר. אז עכשיו שו קיבל את העבודה הקבועה של המורה להיסטוריה? הפרק האחרון - תודה רבה לכם שספיילרתם לי את השיר של וויטני
הכותרות של ההודעות שלכם בכלל לא היו ברורות
הביצוע של מרסדס היה פשוט נפלא. באמת. באסה שוויטני (המדהימה) נפטרה, אבל רק בזכות זה שידרו את השיר המלא... ובטח השחקנית של מרסדס (איך שלא קוראים לה) התבאסה שזה שודר בדיוק אחרי. אם הייתי בסדרה הייתי ממש רוצה לדעת מה התגובות של הזמרים המקוריים על הביצועים שלי! זה בטח מטורף לקבל פידבק חיובי...

LemonLimeLilach

New member
היא לא התבאסה, אל תדאגי

ואיך לא ידעת על ריקי מרטין
תקראי מדי פעם את העדכונים של איילת בטוויטר!

RenanaD

New member
שיהיה גם "גלי" האוזבקיסטני. אני לא קוראת

ספוילרים

RenanaD

New member
"קוגר טאון"

הפרק הזה באמת הרגיש מוזר, ממש לא כמו פרק פתיחת עונה. גם הכתובית בפתיחה היתה ממוחזרת! אז עכשיו הולכים להראות בעונה הזאת את ההכנות לחתונה והחרפון הכללי של ג'ולס?
ליאורה - לא שמתי לב לירידה במשקל של לורי, אבל כן שמתי לב לעליה (!)של טראוויס

RenanaD

New member
"שקרניות"

יאללהההההההההה לא הבטיחו שנגלה מי זה A באמצע העונה?! אני מרגישה מרומה! הפרק היה דווקא נחמד. בתכל'ס כל הדברים הרעים ש-A תכנן לא יצאו לפועל, אז מבחינת הבנות היה דווקא בסדר. אני אוהבת את זה שג'ייסון חצי אח של ספנסר, אני מעדיפה אותו חבר מאשר אויב
שאריה תאסור על הריסון (כן?) לעשות שטויות, מה נסגר עם ה-"פייט קלאב" הזה לילדים. ושיתקדמו כבררררררר

למעלה