סדרות!!

Rachel47

New member

בירקהוף הורגש בחסרונו לגמרי... אלכס כל כך יפה.. וכל הסיפור עם קרלה...המממממ...מעניין אבל זה די מוזר...אם היא יצרה את התוכנית...זה רק יגרום לניקיטה לכעוס עליה יותר לא? ואם היא כל כך חברה של פרסי..למה היא הייתה צריכה להסתתר כל השנים? מוזר נורא...אבל מסקרן... היה פרק ממש טוב...

b u s t e d

New member

ניקיטה לא בהכרח צריכה לכעוס עליה.. לפי דעתי היא בנתה את התוכנית כדבר חיובי- לקחת ילדים שהסתבכו מהכלא ולתת להם חיים חדשים בתור עובדי מדינה... ואז פרסי השתלט והפך את דוויזן למה שהיא. הגיוני שהוא רוצה להגן עליה כרגע בגלל שהוא רוצה לדעת מה קרלה יודעת על אמנדה, אבל זה באמת הזוי כמה שהוא מגן עליה.... בהחלט מסקרן לדעת איך ימשיכו את קו העלילה הזה..

limors2

Well-known member
הופתעתי לטובה!

הייתי בטוחה שיגידו שזאת אמא שלה. [אנחנו יודעים משהו על אמא שלה? לא זכור לי כלום]

b u s t e d

New member
אבל היא שחורה!

יודעים רק שהיא לא הכירה את ההורים שלה, ושהיא גדלה במשפחה אומנת.. בטוח ישחקו על זה מתישהו

limors2

Well-known member
בסדר, זה לא סותר!

אבא שלה יכול להיות ויאטנמי ממש בהיר והכל יהיה בסדר.

היה מעניין, קצת על הרקע של דוויז'ן, והסוף היה מפתיע... אני רוצה עוד אמנדה
ממש צחקתי כשאלכס אמרה שאמנדה מסתובבת כמו דוגמנית על
וקרלה, כל הפרק איתה עשה לי געגועים ל"פרופיילר" המעולה! היא שיחקה שם את החברה של הדמות הראשית... אלי ווקר

b u s t e d

New member
נכון!!! אז משם אני מכירה אותה!

איזו סידרה מגניב... זאת הסידרה עם הבובה המפחידה בהתחלה, נכון?

כן

הייתי מכורה אליה וראיתי אותה שוב לפני שנה בערך, רק בגלל אלי ווקר
סדרות אחרות צריכות ללמוד ממנה על- "הרע הסדרתי", Jack of All Trades היה תמיד מצמרר, והסוף איתו היה מעולה...

b u s t e d

New member
אני זוכרת שתמיד ראיתי את זה בלילות

וכל פעם מחדש פחדתי מהבובה בהתחלה
ד"א, שלחתי לך הודעה בפייסבוק
ואני באה לאונ' בן גוריון ביום חמישי!

limors2

Well-known member
פרינג' 313

אוליביה 2 בהריון מפיטר
ואיכס, למה פרק עם ג'וקים שיוצאים החוצה מאנשים דווקא כשאני אוכלת?

ה-
בהריון
פרנק נפרד ממנה, לא מגיע לה אותו! היא שברה לו את הלב
מושלם שכמותו
הפרקים של הרד-וורס כייפים כי יש כימיה מעולה בין אלטליביה-סקארלי-לינק
ובאג-גירל הייתה ממש חמודה
Everybody's looking for someone that's gonna like them for who they are inside, right?
הכבשים נכחדו שם
What? I can keep a secret.
לינק
אהבתי לראות את וולטרנייט שואל את הפילגש שלו ואומר שהוא לא מוכן לעשות ניסויים על ילדים... אלון אבוטבול

שיר לפרק הבא הלכתי לבדוק איזה שירים של וויטני הם כבר עשו ובטעות ראיתי שיר מהפרק הבא! מרסדס תבצע את I Will Always Love You בהתחלה חשבתי איזה צירוף מקרים!
אבל את אומרת שהם הכניסו את זה אחרי?! מתי הם הספיקו... אגב, ידעתם ש-I Will Always Love You זה שיר במקור של דולי פרטון?
לא ידעתי

LemonLimeLilach

New member
הם לא הכניסו את זה אחרי

זה היה מתוכנן מתמיד. שעה אחרי שהודיעו שהיא מתה ליאה ואמבר כבר דיברו על השיר בטוויטר. אני ידעתי
ושלא יעשו פרק מיוחד... אף אחד שם לא יכול לשיר כמוה והיחידות שיכולות להתקרב זה אמבר וליאה... אידינה עדיין שם? אם כן אז אולי היא.

אז זה כן צירוף מקרים!
הזוי ומסתבר שהביצוע כבר זמין ביוטיוב. נו, אז פרק רק של אמבר, ליאה ואידינה
היי ועוד היום הגראמי.... בטח יעשו לה משהו.

o0Invisible0o

New member
זה צירוף מקרים

אבל בגלל שהם ידעו שיש להם שיר שלה בפרק הם ינסו לסובב את זה איכשהו כמחווה ברגע האחרון..זה לא יהיה פרק מחווה אבל אולי יוסיפו משהו. ריאן סיקרסט כבר הודיע שהם יעשו מחווה בגראמי, מהיום להיום..הוא גם אמר מי תשתתף אבל שכחתי... **הודעה ראשונה מהלפטופ החדש שלי!!**

למעלה