סדרות

Rachel47

New member
רינגר

היה פרק טוב! מלחיץ ששיבאן עמדה מאחוריה במקלחת!
חחחח המלצרית אמרה שהשם שלה ממש מוזר!!! אני שמחה שגם הם יודעים את זה
אוי וי החוקר מתחיל להתקרב מדי נפלתי מצחוק שברידג'ט הרביצה למורה
זה היה כזה הזוי ומצחיק...וגם..באפי...חשבתי שאם כבר היא הייתה צריכה לדפוק לו איזה בעיטה בראש
\ תכלס מסכנה ג'ולייט..אם זה אכן נכון
אומייגאד שיבאן תספר להנרי??!? תגידי שרה מישל גלר בהריון? כי כל הפרק הסתירו לה את הבטן כזה...לא יודעת היה נראלי משו מוזר..

Rachel47

New member
ניקיטיה

אהההה!!! אמנדה עובדת עם גוגול!!! אוי וי
ודרך רגב אני ממש יכולה לדמיין את מדלן בתור אמנדה...מצחיק שזה מה שהיא הייתה בסדרה המקורית..

o0Invisible0o

New member
Party Down - מישהי ראתה?

טוב, אדם סקוט גרם לי לצפות בסדרה הזאת ו-ואוו!! היא ממש מוצלחת.
בהתחלה חשבתי שהיא ממש מצחיקה אותי רק כי היא מפלט מהלימודים, אבל לא..היא פשוט מצחיק. חבל שיש לה רק שתי עונות קצרצרות.
וג'יין לינץ' שם, לפני שנהייתה סו המאוסה, גם ליזי קפלן הנהדרת, מרטין סטאר מפריקס אנד גיקס וכבר אמרתי אדם סקוט?
בקיצור, ראיתי שישה פרקים ואני ממליצה בחום.
[יש 20 סה"כ.
]

ראיתי 2 פרקים כשהיא שודרה מזמן..

התחלתי לראות כי כמעט כל הקאסט של ורוניקה מארס מתארח שם, אבל משום מה לא המשכתי... אני צריכה לחזור לזה יום אחד...

זאת אחת הסדרות המעולות!

באמת חבל שהיא ירדה, למרות שהכמה פרקים האחרונים לא להיט... ממש אהבתי את ההומור שלה, הוא ממש שונה... ואנדרה רויו (הנרי מפרינג', באבלס מ- The wire) מתארח שם לפרק אחד! וזאת עוד סדרה שאמרתי לכם לראות ורק עכשיו את מגלה אותה

o0Invisible0o

New member
אני כבר הרבה זמן רוצה לראות אותה

והרבה הציעו לי, אבל כרגיל אין זמן להכל!! אז עכשיו באה לי טוב קומדיה שתציל אותי מהסמויה שאיתה אני לא מצליחה להתמודד כ"כ, לפחות לא כרגע. ההומור שלה באמת שונה, אני לא צוחקת בקול אבל היא עדיין ממש מצחיקה. ואדם סקוט.
הוא כזה לא חתיך אבל אני לגמרי מאוהבת בו.
Are we having fun yet?

היא מוצלחת לא בגלל שהיא קומדיה

כי יחסית ההומור שלה הוא לא LOL, אלא היא מיוחדת בגלל הדמויות ההזויות, אהבתי כל אחת ואחת מהן
התחלתי לראות אותה רק בגלל ליזי קפלן המעולה!
ובזמנך הפנוי- Wilfred...

למעלה