סדרות

יש לי הרגשה שפוקס ממש רוצים

שזאת תהיה העונה האחרונה של פרינג'

פרינג'

אז זה היה פרק אסטריד/אובזרברז ביחד... אסטריד צווחה כשהיא ראתה את אלטאסטריד, ואוליביה - I always wondered why nobody does that
אני כ"כ שמחה שהביאו את אלטאוליביה אחרת הפרק היה קצת כבד מידי, אני ממש אוהבת את איך שהיא אוהבת לעצבן את אוליביה
וולטר קורא לה מאטה הארי כשהיא נכנסת
ואוליביה קוראת לה my double
פשוט לא אכפת לה ממה שהיא עשתה לאוליביה, היא ממשיכה לעצבן את כולם ולהיות קופצנית וחייכנית כמו שהיא
פיטר ואוליביה ביחד חוקרים תיק, ומה שהיא אמרה לו אח"כ As log as you stuck here you make a good partner... אני לא יודעת אם אני אוהבת את ההתפתחות הזאת או לא, אז הם הולכים עם פיטר ואוליביה בניו-טיים ליין או עם אוליביה ולינק, כי אם זה הראשון אז אני חוששת שהם לא ממש יחזירו אותנו לאולד-טיים ליין
אוליביה ומנעולים, היא רואה דלת נעולה והיא ישר פורצת אותה
איפה פיטר ולבעוט בדלתות?
אז המתמטיקאי מצא את הדבר הזוהר הזה של ספטמבר (
) ובגלל זה הוא יכל לראות את העתיד?
האובזרבר המנייאק שהלשין על ספטמבר לדצמבר
אני רוצה קורטקסיפן כבר! והטוויטר שלי מלא בדברים כמו:
@christilton I don't want to over-hype it, but Ep 414 of #Fringe is pretty awesome and 411-413 lead up to it pretty nicely.​

ואני אוהבת את אסטריד ואוליביה ביחד, סוף סוף רואים שיש להם אינטראקציה ביחד כמעט כמו חברות... בכל ה-3 עונות אולי ראינו את אסטריד מדברת עם אוליביה 3 פעמים, ורק פעם אחת הן דיברו על משהו אישי...

o0Invisible0o

New member
גלי.
?

ואוו. היה כ"כ גרוע!!
הצדקנות הבלתי פוסקת הזאת, פשוט אי אפשר לצפות בזה!! זה נורא.
וגם כל שאר העלילה. מה שכן דיאנה אגרון הייתה מהממת ועלילות קווין הפתיעו אותי [והיו לא קשורות בעליל..ייל? מה??] וזה מביך שמהקבלה של קורט הם עשו כזה ביג דיל והקבלה של רייצ'ל הייתה "אה, מרגש. סיפרת כבר לפין?"
הנאמבר של ארטי היה הזייה. חיבבתי את סמות' קרימינל אבל בגדול הכל היה מאוד מאכזב. בקטע עם העין של בליין זה בגלל שדארן מככב לו בברודווי עכשיו? טוב, בקיצור היה משעמם ומאוד מאכזב. אני לא מבינה למה זה איכזב אותי אחרי שכולכן אזהרתן שזה גרוע..אבל איכשהו, עדיין.

Kill Bernard

New member
למה ראית את זה?

אפילו שאמרתי שאם במקרה מתישהו אני אעביר ערוצים בטלויזיה בזמן הקפה שלי, ויהיה גלי, אז אולי אני אראה - לא עמדתי בזה אחרי 10 דקות.

o0Invisible0o

New member
הרגשתי צורך לראות את פרק המחווה..

כי אני אוהבת את השירים.
חייבת לציין שקצת התגעגעתי אליהם..חבל שהסדרה כזאת גרועה.

Rachel47

New member
באמת למה ראית?

היה מגה גרוע אפילו בשבילם הם עשו את כל פרקי המחווה כל כך טוב... איך הם הצליחו להרוס את זה הרבה מהשירים לא כזה הגרתי מה שהרס לי.. אבל סמות' קרימינל היה ממש טוב (יחסית)...וזאת פעם ראשונה שאני מבינה את המילים שלו

dans girl

New member
אני לא באמת פה
רק רציתי להגיד - נכון שיש בצד את ה"אירועים בפורומים" הזה? אז יש אירוע בפורום אהבה ורומנטיקה שמחלקים כרטיס זוגי לסרט, והתמונה שיש שם נראית תמידדדד בזווית העין כמו בות' וברנן, ואני כל פעם כזה "אומייגאדדד!! בות' וברנןןן!!!" ואז אני באמת מתסכלת וזה מאכזב
ובנימה אחרת, ראיתי הכל השבוע חוץ מהאוס (אולי זה יקרה ואולי לא
) ואין לי זמן להגיב ממש. אז אעשה את זה קצר: רינגר - טוב שחזר, התגעגעתי. איכס על הפוני. איכס על שיוון. יש פוסט משעשע בגו פאג. גריי - איום ונורא. ביג באנג - שועשעתי פלוס. פרינג' - בא לי שהעונה הזאת כבר תזוז לאנשהו. אסטריד מאממות. בלט בחסרונו - צ'אק
. אני הולכת לאכול וחוזרת להיקבר בפיזיקלית.

dans girl

New member
סוג של
למעלה, לא רציני כי לא באמת פירטתי על כלום
.

limors2

Well-known member
פרינג' 309 (ההתחלה)

דקסטר!!!
העונה הזאת כ"כ טובה

limors2

Well-known member
וקצת בהמשך

החיוך הגדול של אוליביה שהלך ונעלם לאט לאט כשפיטר סיפר לה על הרומן שלו עם האוליביה האחרת
קורע לב

limors2

Well-known member
.....

"How did she react? Surprisingly well. Really? Do you think it's possible they replaced her with a robot?"
!!!!!!!

עד 309

אנה הייתה צריכה לקבל על העונה הזאת מועמדות למשהו! היא משחקת את אוליביה , את אוליביה שהכניסו לה את הזכרונות של אלטאוליביה ואת אלטאוליביה שמעמידה פנים שהיא אוליביה
פרק 301 זה הפרק שראיתי הכי הרבה פעמים אני חושבת, אוליביה בורחת (איכשהו זה תמיד קשור לכוס מים
) ולאט לאט הזכרונות של אלטאוליביה מחלחלים, והיא נלחמת בזה עד שהיא רואה את אמא שלה, אחת הסצנות המרגשות
ואלטאוליביה משחקת בכולם ואף אחד לא שם לב שזאת לא אוליביה, איך פיטר לא שם לב לזה שהיא לא שותה ויסקי, שהיא רקדה איתו, אפילו נינה!! ופיטר בתור התת-מודע של אוליביה היה מעולה!
הפרק שהיא רדפה אחרי הגאון והיא לא מתה בגלל שהיא לא הכירה את הפרוטוקולים של הרד-וורס, היה כ"כ טוב! וניוטון שמשחק באלטאוליביה ומחרפן אותה
הוא היה הבאדי שהכי אהבתי בסדרה
והיא גרמה לזה שהוא ימות!
כל הקטע של ה-Tank התחיל מ-Altered States, ושם ה-Tank האנכי היה הראשון ורק אח"כ היה זה שנמצא במעבדה של וולטר, אז היה ממש מגניב לראות שהזכירו את זה... והנרי פשוט -
!! Vagenda!!
אלטברוילס עם אוליביה, זאת הייתה אחת הסצנות החזקות שהיו בסדרה! If you don't trust me then there is no hope... ואוליביה כשהיא ראתה את החולצה של פיטר של MIT בכביסה
והשיחה בחצר כשאוליביה אומרת לו שהיא לקחה לה את הכל והיא לא רוצה להיות איתו...
ועל דקסטר הגבת ולא על מרשל פלינקמן?

limors2

Well-known member
רוק 30.

לא נהניתי ככה מפרק של הסדרה כבר הרבה זמן

למעלה