סדרות!!!!

LemonLimeLilach

New member
לוקאס

כל הדברים שהם עושים מצביע לכיוון הקטע של הספרים. גם זה שאבא של האנה עובר עם קייט לרוזווד זה ה-כ-י ספרים. ודווקא שנאתי את זה אוף
אני שונאת את קייט

Rachel47

New member
רגע רגע שתיכן קראתן את הספרים

או לפחות יודעות דברים משם? הלו!! אני לא רוצה לדעת! להזהר שלא ייפלט איזה ספוילר בטעות!

Rachel47

New member
אוקיי

אז במקרה שלי אנחנו נישאר בזה שמדי פעם את זורקת לי עובדה מעניינת שקרתה בספרים אבל לא בסדרה ובשום אופן לא מספיילרת

Rachel47

New member
היה פרק להיט!

לקח לי זמן להכנס אליו והם הצליחו לבלבל אותי עם הריב שלהם..הייתי בטוחה שזה בגלל שאני לא זוכרת וברגע שהבינו שזה סתם נרגעתי.. וואו הקטע עם A! זה היה ברור שלא יתפסו אבל זה כי אמילי מטומטמת! והפלאפוןןןן!!! אני הכיייי מסכימה על הקטע עם טובי!! אוף!! חיבבתי אותו וכיילב חזר

spiceupmylife1

New member
מסכימה עם כל מילה

הקטע שהן לא חברות זה היה קורע
מעולה אהעעע מחכה כבר לשבוע הבא

o0Invisible0o

New member

כ"כ קשה לי עם הסמויה שבמקום לראות את זה ראיתי כל יום סרט וראיתי לואי במקום.
וקשה לי עם זה שקשה לי!! בעעע. קיצר, ראיתי היום וידאודרום איזה סרט דפוק, אלוהים..ואני צריכה לכתוב עליו עבודה!! [אה ולילך בהמשך מאתמול..גם אני צריכה לקרוא מאמרים חופרים לעבודות שלי, זה לא רק לראות סרטים, זה בנוסף!!
] זהו, אז ראיתי בימים האחרונים את "החבר'ה הטובים" שהרגיש כמו הסופרנוס בהילוך מהיר עם שחקנים מהסופרנוס בתפקידים ממש שונים, שזה היה מצחיק. במיוחד לוריין בראקו שבסופרנוס מגלמת את הפסיכיאטרית ובחבר'ה היא סוגשל כרמלה סופרנו..אז זה מצחיק.
חוצמזה לא ממש אהבתי את הסרט, ארוך מדי וקצת אממ מאכזב? ואתמול ראיתי את צילו של ערפד שגם כבר כתבתי עליו פה, לא? אותו ממש אהבתי!!
מצחיק.
אבל מומלץ להכיר את "נוספרטו" הסרט הגרמני האילם מפאקינג 1922 [שהדס, אני עדיין לא מאמינה שראינו במלואו! כל הכבוד לנו.
] שעליו זה מבוסס..

o0Invisible0o

New member
תוכנית של סטנדאפיסט בשם לואי[ס] סי קיי

שמגלם דמות בשם לואי [אוטוביוגרפי משהו.
] שהוא גרוש בן 42 עם שני ילדים, ציני וממורמר. וזהו בערך..זה חצי עלילתי חצי סטנדאפ..סתם, כנראה יותר עלילתי..ראיתי רק שני פרקים.. והוא מביים, כותב ועורך בעצמו..די פסיכי.
מלא בדיחות גסות ודברים קיצוניים אבל ממש לא ויזואלי אז אין לך שם סצינות סקס פרועות וזה..די מוצלח ממש שראיתי והביקורות משבחות.

LemonLimeLilach

New member
אני הולכת לישון וגשאני אקום

יהיה סוויצ'ד ופרנטהוד!! אההה התרגשות!!!! (וכן אני אעשה את זה כל היום אבל סוויצ'ד לא היה כבר חודשיםםםםםםםם!!!!!!!

b u s t e d

New member
HIMUM

נחמד, מעורר ציפייה להמשך עונה טוב יותר (נו, לפחות הם הודו שהיה מבאס מדיי במהלך העונה
) מקווה שלרובין באמת תהיה שנה טובה יותר
.. ולכולנו........

LemonLimeLilach

New member
סוויצ'ד

לא אהבתי
היה חסר לזה את ההרגשה של הכיף מפעם
דפני סתם זונה ואני שונאת אותה. איך היא מעיזה בכלל להיכנס עם אמט לאוהב ולישון ככה מכורבלת עליו
רג'ינה הייתה ממש ילדה, באה כדי ללוות את ביי ובסוף הכל אליה והיא עוד רבה עם אבא של ביי ככה באמצע והולכת. לא. ההורים של ביי יודעים שהיא עם אמט? אני לא זוכרת.

Rachel47

New member
כן באופן כללי היה

פרק מוזר שוב בגלל הפסקה מגה ארוכה הרגשתי מנותקת..אבל פחות מבשקרניות ודפני..וואו ממש כלבה!! כל כך כעסתי!!! אבל ספציפית רק על זה אני יכולה להבין את הדברים האחרים שהיא אמרה על אמא שלה ואבא שלה..העניין הוא שבהרבה מקרים אין שחור ולבן..גם היא צודקת וגם ביי צודקת... ואני אוהבת את אמט וביי...אני לא רוצה שיפרידו ביניהם אפילו שכל הזמן מנסים לגרום לנו לחשוב שאמט עושה את טעות חייו כשהוא יוצא עם בחורה "רגילה" זה לא נכון! זה יכול לעבוד!! הם לומדים לתקשר! והם מסתדרים יחסית סבבה!!

LemonLimeLilach

New member
נכון

וגם קבלת האחר וכל זה, זאת סדרה אמריקאית אחרי הכל!! הם חייבים להישאר ביחד ולהתגבר על הכל!
היה קצת מדי מהם, ומה שהיה היה מעצבן כי יותר מדי אי הסכמות וריבים.. כאילו חסר את ההרגשה השמאלצית הזאת של awwww שהיה מלא בפרקים מלפני הפגרה.

למעלה