סדרות רכש

alexii86

New member
יש תכנון להביא סדרות מXtra Hot?

סדרות כמו MI 5 ,אבודים,ג'ואי ושאר סדרות מצויינות מהערוץ.

ניר T

New member
סדרות רכש

רציתי לשאול למה אין סדרות רכש ב-VOD? הכל תכנים בעברית (לא כולל סרטים). ראיתי שהכנסתם ממש לאחרונה את "גבר גבר" האווילית- אבל ריאליטי באנגלית זה לא מה שאנחנו מחפשים. תביאו קצת סדרות מתוסרטות מחו"ל- מספיק, עברית יש ב-VOD בטונות.

ניר T

New member
במקום להתעסק בהדבקת הודעות זו לזו

אולי פשוט תענו על השאלה?

HOT VOD2

New member
ניר היקר

אתה צריך להבין שאי אפשר לענות על כל דבר במיידי, ומאחר והפורום חדש הוא גם דורש שיפצור רציני, וגם זה לוקח זמן. מעבר לכך, אנחנו נענה על השאלה כאשר תהייה לנו תשובה, ותאמין לי שאנחנו מתייחסים לכל שאלה אפשרית. בכל אופן, רצוי שתדע שהשאלות בעניין זה יופנו לאביב שהוא אחראי על התוכן בשירות ה- V.O.D.

ניר T

New member
דבר המנהל

ציטוט: "לא כל תוכן שאנחנו רוצים יש לו גם זכויות שידור ל VOD, ומאידך - יכול להיות שהסדרה שאתם ממש אוהבים תענין אתכם ועוד שלושה צופים, אז ספק אם תעלה". אוקיי, אבל אני לא שאלתי באופן ספציפי על סדרה כזו או אחרת. אני שאלתי למה אין *בכלל* סדרות רכש בשירות. מן הסתם יש סדרות שכן יש להן זכויות שידור.

HOT VOD

New member
לא כל כך פשוט

אני יודע שנראה לכם שכל מה שמשודר בכבלים אפשר להביא ל VOD, אך לצערי המציאות הרבה פחות פשוטה. ראשית כל ערוץ כמעט מנוהל ע"י חברה אחרת. אז בשלב ראשון - צריך לסגור עקרונית עם החברה, וזה תהליך שלוקח זמן, אם בכלל יש נכונות לשני הצדדים. אחרי זה, צריך לבדוק מול החברות מחו"ל האם הן מסכימות לשדר את הסדרות שלהן ב VOD, ובאילו עלויות. אז צריך לבדוק ולהחליט אם זה משתלם (הרי אתם רוצים תכנים בחינם, נכון? אז בעולם האמיתי צריך שזה יהיה מספיק כדאי כדי שגם אתם וגם אנחנו נרוויח, כדי שנוכל להמשיך ולפתח את השירות) ואחרי כל זה, אם הכל מסתדר, צריך לדאוג שקלטות יגיעו, שיהיו תקינות וללא בעיות טכניות, צריך לדגום אותן לשרתים שלנו, וכן הלאה וכן הלאה. הבעיה המרכזית כיום, היא דווקא בתוליותו של השירות, לא רק בארץ, אלא בעולם: לא כל החברות בחו"ל הטמיעו את כוחו וחשביותו של ה VOD, ולא כולן מסכימות לספק סרטים או סדרות לשירות - זה בכלל לא מגיע לשלב של כסף. אז באמת, עם כל הכבוד לבקשות שלכם, תצטרכו להתחשב במנגנון שבאמת שמנסה להביא לכם את הדברים הכי טובים, אבל דברים טובים קורים לאט..

dht160

New member
בוא נגיד את זה ככה

אני שמעתי ממקור בכיר בשוק שבעניין שילוב של סדרות רכש בשרות זה רק עניין' של "שינוי נוסח חוזים". אני מקווה שתוסיפו עם הזמן סדרות רכש. זאת הסיבה היחידה שממש יכולה למשוך אותי על השרות הזה.

HOT VOD

New member
מקור בכיר?

תמסור למקור הבכיר שירים לי טלפון..

למעלה