אני גם ככה חופרת לדפי בסקייפ על זה
אם את היית יותר שם היינו עושות שיחה משולשת...
**חפירה**
אני לא מבינה עדיין אם לאוליביה יש את הזכרונות של אולד אוליביה בלי פיטר??
וולטר ופיטר, כ"כ הזכיר לי את 'מזל סרטן', ובסוף כשפיטר שיחק עם המגנט ואז כשברוילס נכנס הוא החביא את זה מאחורי הגב
היה ברור שאוליביה תידחף למשימה, ושברוילס ייתן לה להתחמק מזה כי הוא יודע שהוא ממש צריך אותה
ממש לא התגעגעתי לקיפודים, כל פעם שהייתי רואה שוב את 113, הקטע במטוס זה אחד הקטעים שהייתי מריצה, מילא שהוא חצי קיפוד ומת, אבל עכשיו כשהם (ברבים!) חיים ועוד עפים, איאיאיככסססס!!!
או, נזכרתי בסצנה שאני מאוד אוהבת מ-113- זאתי שאוליביה חוקרת את דניאל היקס ואז הוא מתחיל להפוך לקיפוד והיא לא מוכנה לתת לו את הסם המרדים עד שהוא ידבר
אהבתי שהחזירו את הפסיכולוגית מ-301, אבל לא אהבתי שאוליביה לא הגיבה אליה, כאילו היא לא זכרה אותה...
והזכירו את רייצ'ל, למרות שהייתי ממש רוצה לראות אותה ואת אלה, בעיקר את אלה
והחזירו את מרקהאם, כ"כ קיוויותי שנראה אותו שוב!
מעצבן אותי שהם לא יודעים מה לעשות עם לינק ממש ממש עצוב לי עליו, גם הבן אדם היחיד שהראה דאגה לזה שהוא נדבק זה היה אף אחד!!
והקטע עם ג'ונס, שייסתיים כבר! אני ממש רוצה שהוא יגרום לאוליביה להשתמש יותר בכוחות שלה, אבל כל הקטע הזה עם הקיפודים והיצורים והכת, כאילו מה?!?!?
אני מקווה שאני לא אצטרך להשלים עם זה שזאת אוליביה שלו כי אני עדיין רוצה את אולד אוליביה בחזרה ושהם יהיו ביחד!
עדיין לא מבינה מה היה הקטע עם ספטמבר, ולמה לתת לנו להתרגל אל העובדה הזאת במשך כל הפגרה ואז 2 פרקים אחרי הוא משנה את דעתו
מנסה להסתכל על השמות של הפרקים בתקווה שהם יגלו לי משהו