סדרות סופ"ש

dans girl

New member
ורוניקה מארס עד 2.07 האירוח של ג'וס ווידון הצחיק אותי
.

העובדה שלוגן ודנקן גרים ביחד היא פשוט אדירה ושזה ימשיך לנצח
.

ורוניקה נראית מאושרת למדי עם דנקן, אם כי אני מניחה שעניין הכריזמה קרפנטר יתחיל להציק לה בקרוב
. זה ד"א גם הצחיק אותי ממש
. ולמרות שהיא מאושרת והכל, אני עדיין רוצה שהיא תהיה עם לוגן, דאמיט, אוף
. פליז שזה יקרה עד סוף הסדרה והיא לא תישאר לנצח עם דנקן
כי הוא מזה משעמם אותי
.

ואני ממש רוצה שהמנתח הפלסטי הזה ימות ויפסיק לשקר על לוגן
.

ו2.07 היה ממש טוב - עם הבייביסיטר, ואחות של מג, והשריף בסוף, והgirls night
ף

LemonLimeLilach

New member
פרינג'

איפה את בת אל??????

וולטר/פיטר
אהה זה היה מעולה.

כל היתר- not so much.

dans girl

New member
הקטע עם וולטר ופיטר היה אחד הקטעים היפים ביותר ביניהם אי פעם.

שזה מעצבן, כי חוץ מזה הפרק היה ממש גרוע, אני לא מצליחה להתגבר על העובדה שזה לא הטיים ליין הנכון והכיוון שהם בחרו לעלילה גרוע בעיניי. כאילו חוץ מאוליביה, פיטר וולטר אף אחת מהדמויות לא מרוצה מכל מה שקורה עם הטיים ליין הזה. ובראש וראשונה לינק, שבכנות נשבר לי הלב כל פעם שמראים את הפרצוף הכה נפלא שלו.
ההסבר של "אהבה בלה בלה בלה זו האוליביה שלך" לחלוטין לא מספק אותי, זה לא מסתדר לי, בטח לא אחרי שפרק שלם ספטמבר רק ניסה לשכנע את פיטר ההפך, ולכן הפרק הזה כשל מבחינתי. ואם הם לא יימצאו דרך לשנות את כיוון העלילה הזה, סביר להניח שגם שארית העונה ואולי אפילו זו שאחריה יהיו כושלות. כן, זה עד כדי כך נוראי בעיני. ונראה לי שהתגובה הזאת באה פרק באיחור אבל היא נכונה לא פחות

אני גם ככה חופרת לדפי בסקייפ על זה
אם את היית יותר שם היינו עושות שיחה משולשת...

**חפירה**

אני לא מבינה עדיין אם לאוליביה יש את הזכרונות של אולד אוליביה בלי פיטר??

וולטר ופיטר, כ"כ הזכיר לי את 'מזל סרטן', ובסוף כשפיטר שיחק עם המגנט ואז כשברוילס נכנס הוא החביא את זה מאחורי הגב

היה ברור שאוליביה תידחף למשימה, ושברוילס ייתן לה להתחמק מזה כי הוא יודע שהוא ממש צריך אותה

ממש לא התגעגעתי לקיפודים, כל פעם שהייתי רואה שוב את 113, הקטע במטוס זה אחד הקטעים שהייתי מריצה, מילא שהוא חצי קיפוד ומת, אבל עכשיו כשהם (ברבים!) חיים ועוד עפים, איאיאיככסססס!!!
או, נזכרתי בסצנה שאני מאוד אוהבת מ-113- זאתי שאוליביה חוקרת את דניאל היקס ואז הוא מתחיל להפוך לקיפוד והיא לא מוכנה לתת לו את הסם המרדים עד שהוא ידבר

אהבתי שהחזירו את הפסיכולוגית מ-301, אבל לא אהבתי שאוליביה לא הגיבה אליה, כאילו היא לא זכרה אותה...

והזכירו את רייצ'ל, למרות שהייתי ממש רוצה לראות אותה ואת אלה, בעיקר את אלה

והחזירו את מרקהאם, כ"כ קיוויותי שנראה אותו שוב!

מעצבן אותי שהם לא יודעים מה לעשות עם לינק ממש ממש עצוב לי עליו, גם הבן אדם היחיד שהראה דאגה לזה שהוא נדבק זה היה אף אחד!!

והקטע עם ג'ונס, שייסתיים כבר! אני ממש רוצה שהוא יגרום לאוליביה להשתמש יותר בכוחות שלה, אבל כל הקטע הזה עם הקיפודים והיצורים והכת, כאילו מה?!?!?

אני מקווה שאני לא אצטרך להשלים עם זה שזאת אוליביה שלו כי אני עדיין רוצה את אולד אוליביה בחזרה ושהם יהיו ביחד!
עדיין לא מבינה מה היה הקטע עם ספטמבר, ולמה לתת לנו להתרגל אל העובדה הזאת במשך כל הפגרה ואז 2 פרקים אחרי הוא משנה את דעתו

מנסה להסתכל על השמות של הפרקים בתקווה שהם יגלו לי משהו

dans girl

New member
ורוניקה מארס עד 2.09
אומייגאדדדדדדדדד אלונה טל בהריוןןןןןן

כל כך לא ראיתי את זה באאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

ועכשיו אני צריכה לישון כי יש לי מועד ב' מחר
.
לפחות יהיה לי למה לצפות אחרי המבחן...

חוצמזה הפרק היה די מגניב, כל הקטע עם למצוא את אמא של אליסון הניגן היה נחמד ומשעשע.

ל2.08 היה יותר פוטנציאל ממה שמומש, אבל בסדר. אהבתי שהיו מלא קטעים של ורוניקה ולוגן, רק חבל שהיא צרחה עליו והתעצבה רוב הזמן
.

אה- ומק וביוור חמודים!

dans girl

New member
ורוניקה מארס עד אמצע 2.15
לפני שאני חוזרת לכל ענייני הדנקן והתינוק וכאלה - היו עוד מלאאאאא גסט סטארז שזיהיתי עד עכשיו!
ממי שאני זוכרת, וזה לא כולם - הסבתא של ביי ודפני מסוויצ'ד (האישה במושבעים שהתנגדה וסרגה כל הזמן כשורוניקה הייתה בjury duty) , טובי מסוויצ'ד (שהיה בחור הומו שסחטו אותו שיוציאו אותו מהארון אם הוא לא ישלם), וכרגע (מה שגרם לי לעצור את הפרק) - מייקל אוסיילו, העורך של TVline (ששיחק מישהו שנתן את התחתונים שלו למסיבת רווקות
)
ואני די בטוחה שהיו עוד ששכחתי
.
אז זה מצחיק אותי
.

חוצמזה - כל העניין עם דנקן והתינוקת, אומייגאד. אני קצת לא מאמינה שורוניקה נשארה איתו אחרי זה, מילא אם הוא לא היה יודע, אבל הוא ידע ולא היה אכפת לה והוא היה ממש אידיוט ואני אישית חשבתי שזה לא הגיוני שהיא תישאר איתו. כן היה הגיוני שהיא תעזור לו להבריח את התינוקת וזה היה פרק מתוסבך לגמרי וממש נפלתי בפח (כמו אבא שלה, סצנה מדהימה שלהם ד"א
) אבל היה מגניב.
לוגן אדיר שהוא יוצא עכשיו עם הבת של האידיוט שמשקר בשביל הפיטצפטריקס, והפרק עם הwinter carnival היה מגניב גם.
ומסכן וויבל שהעיפו אותו.
ונחמד שוואלאס חזר.
וג'קי עדיין די טיפשה בעיניי ואני לא אוהבת אותה.
וכל הקטע עם "אבא שלה פיצץ את האוטובוס או לא" מסקרן למדי.

dans girl

New member
2.17
לוגן וורוניקה בסיידי הוקינס דאננננננססססססססססססססססססססססססססססססססס
.

ולביוור יש אישיוז
. הוא טיפש, מאק כזאת אדירה.

dans girl

New member
2.20
אעעעעע דאמיט זה הסוף הכי מזעזע בעולםםם

לוגן כלללללכככככככככככככככךךךךךךךךךך self destructive שאין דברים כאלהההה

הנאום שלו לורוניקההההההההההההההההההההההההההההההה בלא-פרום

והיא ברחההההההההההההההה

ואז היא באה בבוקר להגיד לו שהיא רוצה שהם יישארו בקשר שזו הייתה רמיזה לכך שהיא בסופו של דבר רוצה שהם יהיו ביחד ואאאארעגגגג הוא לא זכר כלום וקנדל הייתה שםםםםםםםםםםם
מה שהיה ברור, אבל אללי, מעולם לא רציתי שכריזמה קרפנטר תעוף לי מהמסך כל כךךךך
.

לוגן למה אתה טיפששששששששששששששששששששש

ונפלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
.

כל השאר לא באמת מעניין

LemonLimeLilach

New member
זוכרת לפני כמה זמן שאמרת שאת רוצה לראות

ואני ורייצ'ל התחלנו לדבר בספוילרים על משהו ממש מעולה שקורה? אז זה זהההה!!!!!!!!!!!! שהיא במעלית והדלת המטומטמת לא נסגרת והיא בוכה ואההההה
קריסטן בל מושלמת, פשוט מושלמת!!

Rachel47

New member
סמאש פרק 6

אוף אני לא מאמינה שהם שכבו

כאילו..זה כן אמין כי העלילה מין הסתם התקדמה לשם אבל

למרות שהם מדהימים יחד

זה מציק לי!!
היא כבר עשתה את הטעות של לבגוד ויצאה מזה
ועכשיו גם לו יש משפחה

מעצבנים..

חוצמזה פרק די נחמד...אין הרבה תקדמות מבחינתי אז מזל שכולם פשוט נורא יפים ושרים מהמם..

LemonLimeLilach

New member
סמאש

מה זה היה הדבר המזעזע הזה שקארן שרה? הכוריאוגרפיה הייתה זוועתית כי היא נראתה כאילו היא חווה סוג של אורגיה מאולתרת בזמן שכל מי שסביבה נראה שיש ריקוד מתכונן. והשיר! אלוהים ישמור אותנו! מי היה מעז לשים כל כך הרבה אוטו טונינג בברודווי?

אז עכשיו אף אחת מהבנות לא מרילין... ממממ מעניין.

Rachel47

New member

השיר היה מזעזע לברודווי...
הוא..היה...עופר ניסים כזה

ממש יכולתי לדמיין אותו ביום שישי באיזה פורום...או באיינשטיין..

ואכן מעניין

limors2

Well-known member
ספוילר מוזיקלי חסר חשיבות ל"סמאש" הבא.

הסתכלתי ברשימה של השירים כדי לראות מה היה אמור לצאת מפרק 8 ועוד לא יצא, וראיתי שבפרק הבא יש שיר בביצוע של הפיירו המקורי מוויקד!

dans girl

New member
ורוניקה מארס סוף עונה 2 יווו איזה פרק טובבבבבבבבבב

אני לא מאמינה על ביוור

ומסכנה מאק

ולוגן וורוניקההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

וקצת ידעתי מההתחלה שאבא של ורוניקה לא מת, רק לפי איך שהם בנו את כל הסיפור, אבל הם עדיין עשו את זה טוב
.

יו זה היה פרק מעולה

dans girl

New member
אהה, ולילך, שמתי הורדה של העונה הראשונה של friday night lights, לידיעתך.

משחקי הכס

yawn. זה היה ממש משעמם.
סוג של הקדמה כזאת שמזכירה לנו איפה נמצאת כל דמות, בלי התקדמות משמעותית בעלילה...הקטעים היחידים שהיו מעניינים היו אלה של King's landing והסצינה של רוב- ג'יימי והזאב הענק שלו.
את סטאניס לא ממש דמיינתי ככה, אבל הוא יהיה בסדר. אני צופה שכל הסצינות שלו יהיו משעממות, ממש כמו שהן היו בספר...

limors2

Well-known member

אני אהבתי! זה היה נורא אפי ודרמטי ויפה ויזואלית.
ואין לי בעיה עם זה שזה היה סוגשל פרק שמזכיר ומראה מה כל דמות עושה. למרות שרק סיימתי בשבת את הספר הראשון עדיין הייתי שמחה לתזכורת. וגם להצגה הזו של מה צפוי לנו מצדו של כל אחד לפני שיזרקו אותנו לתוך כל העומס של הדמויות.
אבל בקושי היה דאינריז
שזו רק אני או שהיא השמינה? אבל ממש?

התבאסתי שהפרק נגמר.

כן!!!

היא ממש השמינה, אבל זה היה כאילו זה בעיקר בפנים...והיא בכלל הייתה אמורה להיראות רע, עם כל פגעי המדבר..היא בטוח תראה טוב יותר בהמשך...

למעלה