סדרות ניידים

z is dead

New member
סדרות ניידים

לא מצאתי הסבר דומה בעבר ואם קיים, אשמח לקבל הפניה. מישהו יכול לעשות לי סדר בסדרות ותתי הסדרות של יצרניות הניידים? רשמתי את מה שידוע לי, אבל אני לא בטוח כלל שהפירוט נכון:
Dell Latitude -עסקי Inspiron- ביתי XPS- מולטימדיה HP Qompaq- עסקי Pavilion- ביתי Preserio Toshiba Satellite- ביתי Satellite pro Tecra Qosimo Portege Lenovo N100- ביתי N200- מה ההבדל בינו לN100? ThinkPad- עסקי ויקר​

z is dead

New member
ועוד דבר ששכחתי

לאילו מהמחשבים יש דרייברים זמינים לXP או שניתן לקבלם מראש עם XP (כמובן שזהו הפתרון העדיף)?

z is dead

New member
ועוד דבר ששכחתי

לאילו מהמחשבים יש דרייברים זמינים לXP או שניתן לקבלם מראש עם XP (כמובן שזהו הפתרון העדיף)?

יאיר B

New member
ממה שאני יודע/זוכר:

דל כתבת נכון, HP - פרסריו זה תת מותג של קומפאק (שנרכש ע"י HP בעבר). אאל"ט גם משהו עסקי. טושביה - סטלייט זה הביתי, טקארה זה העסקי, קוזימו זה מולטימדיה והפורטרג' זה הטבלטים שלהם. לנובו - סדרת ה-3000 על כל גווניה (N100/N200/C100) הם ביתיים ברמות שונות של חומרה, טינקפאד זה העסקי (וגם שם יש חלוקה לפי R - "ביתי", T עסקי, X אולטרה נייד). שגם שם היתה בעבר חלוקה כיון שהיא הייתה חברה עצמאית (שיכת בעבר ל-IBM) ולכן גם להם היו חלוקות פנימיות. אני לא יודע לאיזה מחשבים מהרשימה יש דריברים ל-XP. זה גם יכול להשתנות בתתי-דגמים בתוך חברה או דגם מסויים. צריך לעבור אחד אחד ולראות (אבל קודם תמצא כמה דגמים שמעניינים אותך, זה ימקד את החיפוש ויקל עליו). כמעט לא קיימים כיום מחשבים שמגיעים עם XP מותקן. אפשר לשדרג למטה ל-XPPRO אם מותקן על המחשב ויסטה ביזנס (בגרסאות העסקיות יהיה ) או ויסטה אולטימייט (לא יודע אם יש מחשבים בישראל שנמכרים איתו).

kobi 23

New member
אני יודע על דגם אחד שמגיע עם אולטימייט

אחד מהדגמים היקרים של טושיבה אאל"ט.

GuGuSH

New member
אם יש לי Presario אז זה מהדגמים העיסקיים?

ומה זה תכלס אומר? (או במילים אחרות, מה אכפת לי? P-:).

יאיר B

New member
מממה שהצלחתי להבין:

HP הפכה את הקו של קומפאק לקו העסקי שלה. מה זה אומר? שהמחשבים הללו בנויים טוב יותר מגרסאות הפאוויליון שלה (המארז מתוכנן טוב יותר וחזק יותר, אבל זה לא אומר שניתן לזרוק אותו מהשולחן
), הם גם עולים יותר ואם קנית אותו בחו"ל, יש סיכוי טוב שתהיה לו אחריות בינלאומית (לגרסאות הפאוויליון אין אחריות בינלאומית בישראל).

Y. Welis

New member
קומפאק היתה חברת מחשבים שהתאחדה עם HP

ובזמנו היתה אחת הטובות שהיו בשוק. הפרסאריו היתה סידרת הדגל שלה בניידים. השאלה אם הם עדיין מיוצרים על ידה או שזה רק שם שמיוצר ע"י HP; אבל יש תחושה שהאיכות שלהם עדיין טובה מזו של ה'פאביליון' הרגילים. לפחות אחד שיש לי - פרסאריו 900 (שמוצע עכשיו למכירה כמשומש למי שמתעניין), עדיין עובד יפה בשנתו הרביעית פלוס.

sb21

New member
HP החזירו לחיים את המותג Compaq

ונראה שסדרת Compaq Presario החדשה (נדמה לי שהיא לא נמכרת בארץ) מיועדת למשתמשים ביתיים. המותג" HP Compaq" מייצג את המחשבים העסקיים של החברה.

למעלה