סדרות נוער -מצב כרגע

Roei152

Well-known member
מנהל
לא זה אני
הם תיארו את העונה הזו כעונה 7 וחדשה ....
תובל רק אמר שהעונה הזו תצטלם במרץ...
אני זה שמפקפק בכך שזו עונה אחרונה... מתוך הניסיון העשיר.... והידיעה שזה לא גיורא...

rubmue1234

New member
האמת, ההשוואה כל כך נכונה. מכל הבחינות!
גם שם זה היה מפגר,
גם שם היה נטחן,
גם שם לא באמת ייחסו משמעות לעונות, העיקר מספר הפרקים.
גם שם כמו שאמרת שידרו את הסדרה הרבה שנים, עד שהרייטינג ירד...
ויש עוד ועוד כמה...
בתכלס היוצרים של גאליס חייבים להתעורר על עצמם ולהבין שבעונה 7 הכל חייב להסגר,
לפני שיעשו עוד עונה ויתקעו לעצמם ירייה ברגל...
במילא שיא השיאים שלהם היה בעונה 3 (2) אבל הם עדיין לא וויתרו והמשיכו לעוד 2(!!) עונות...אז....די. ....

רועי, רד מהחשש שלך. באמת.
אפילו החניכים אמרו בכמה סצנות שזה הקיץ האחרון שלהם. די, באמת.
אין מצב שהם יעשו מעצמם צחוק, אפילו שמדובר ביוצרי גאליס. לא סתם הולך להיות לנו דו-קרב מיועדים, והותיקים חזרו כדי לסגור מעגל.
הם מכוונים באמת לשיא העלילתי שלהם, שנקווה שיהיה מפציץ במיוחד ולא יאכזב במחצית האחרונה, וזהו. זה נגמר.

מקסימום, פשוט סמוך על האינטואיציה שלי, שבטוחה שזה הסוף. נקודה.

Roei152

Well-known member
מנהל
סדרות נוער -מצב כרגע אני חושב שעכשיו זה הזמן להבהיר קצת ענינים בסדרות הנוער
בואו נראה
רצועת ערוץ הילדים -הוט (גאליס)-היוום בVOD בלבד ישודר פרק מאחורי הקלעים של גאליס 6 ... זה התוכן החדש המרוכז האחרון (25 דקות ומעלה) עד לסרט וכל מה שסובב אותו .... יש שידור חוזר של הממצית האחרונה החל מהיום (א-ד) אח"כ עמוד "להחזיר את המקום האמיתי" פירסם שהצליח להשיג סבב שידורים חוזרים של השמינייה -אין לי מושג עד כמה זה אמין והאם כל העונות (1-5 ) ישתתפו בסבב...
בכל מקרה ככרגע המשך העונה עונה 7(4 שני ) לא תצולם מכיוון שמורשת יהיה עסוק בצילומים לסדרה המוזיקלית של יס ונדמה לי שאליאנה מצלמת סרט אחר.... חוץ מזה גד קיבל תשובה חיובית מהפקת "שאבבניקים " אין לי מושג אם זהה ישפיע על זמן הצילומים...
בכל מקרה משער שהעונה תשודר או בקץ או לאחר הטקס הבא.....
רצועת ערוץ הילדים-יס - כרגע שוברי משדרת עוד ועוד פרקים חדשים אין לי מושג סופי מה יהיה הפרק האחרון ...... בשני גם ישודר פרק חדש.... וזה גם לא הפרק האחרון זה מה שאני יודע ... אחרי שסוף סוף נוכל להגיד "ברוך שפטרנו" או שישדרו שידור חוזר של המחצית .. או שלפי אותו עמוד "להחזיר את המקום האמיתי" יעשו סבב שידורים חוזרים של דאוס בעלת 2 העונות גם כן.... לפי מה שנראה לי הדרמה המוזיקלית החדשה תתחיל להצטלם בקרוב ... ותעלה או בקיץ או לאחר הטקס הבא ....
דרמות אחרות - החממה תחזור לסיים עניניים החל מראשוון הקרוב עד 28.2 עם שידור הפרק האחרון בהחלט .. סוסי פרא תתחיל להנעים לנו את הזמן עם 42 פרקיה החל משני הקרוב (א-ד ) ... כוכב הצפון,למרות שאמרתי לכם שתעלה ב28.2 ,יס לא פירסמו שום דבר... וכנראה זה לא התאריך.... נעלמים סיימה צילומים כבר והשמועות אומרות שתתחיל באפריל כלל לא בטוח ... מה שבטוח שכונה תתחיל להצטלם בפברואר.. ותעלה יכול להיות בקיץ? אבל גם יכול להיות בסתיו
זהו להיום עם החדשות....

Roei152

Well-known member
מנהל
יופי יופי... דווקא בגלל שזה גאליס...
את יודעת איזה בלגן זה יכול לגרום? כל עוד יש עוד עונה באופק, עוד סרט ... המעריצים רגועים... מה יקרה שזה באמת יגמר? אני לא רוצה לחשוב על תגובת ההמעריצים המגזימים...
גאליס שברה את השיאים של השמיניה שעד כה היתה ה-סדרה ... ועם הגזמה כזאת במה שסובב סביב הסדרה... מעריצים יכולים ללכת רחוק מאוד...

נו, רועי.
אני את שלי אמרתי. אין לי מה להוסיף מעבר לזה.
אני חושבת שאתה מגזים לגמרי בהקשר של איך המעריצים עלולים להגיב. אל תלך עם זה רחוק מדי... מה הם מסוגלים לעשות בדיוק? הם כבר מכינים את עצמם מראש לסוף, ויתמודדו, כמו שאומרים. הם יישארו בחיים, תאמין לי.

תחשוב חיובי וגם יהיה חיובי. שהמחשבות שלך לא יבראו את המציאות, כמו שאומר הביטוי, ובסוף הם באמת ימשיכו...

מעבר לכל הסממנים שמעידים על כך שזה אכן הסוף, תחשוב אפילו רק על זה שהחניכים אומרים במו פיהם "זה הקיץ האחרון שלנו בגאליס" ופתאום, אחרי אמירה מאוד ברורה שכזאת, הם היו ממשיכים עם הדמויות הקבועות לעונה נוספת. פשוט אין מצב.

rubmue1234

New member
תראה...
עכשיו ירדתי לקרוא הודעות ישנות ומסתבר שפיספסתי כמה...
אז ראיתי והיתי חייב לענות.
הרבה מהצופים כבר איבדו עניין בסדרה, והשאר כמובן עוד מרותקים.
אני גם חושב שאתה טועה בקשר לשמיניה וגאליס...
בתכלס אי אפשר לאמר שגאליס לא נהנתה ואולי עוד נהנית מההצלחה,
אבל אני חושב שבגלל שהיוצרים וכל מה שסבב סביב גאליס היה והיו דברים גדולים מדי,
אז זה דווקא מה שיותר ויותר הפיל את הסדרה.
בעקבות העונה, ראיתי תגובות של אנשים במציאות לפעמים והרבה באינטרנט, שכבר איבדו עניין בסדרה וראו איך הכל הולך להיות ומרוב שזה נהיה יותר ויותר נכון מפרק לפרק זה פשוט ביאס אותם..ככה שבאמת בדברים האלה גאליס איכשהו קצת הפילו את עצמם.
בכל מקרה, לפי דעתי האישית כמובן, השמיניה באמת הצליחה מההתחלה ועד הסוף, במלואה. כמובן, חוץ מהעונות החדשות ש..הרסו.

שיר m

Well-known member
תודה על העדכונים והסדר
סידרת הכל יפה מאוד
באסה שהתאריך של כוכב הוא לא רשמי...

אחלה של עדכונים!
כן, קראתי על דניאל גד. נחמד. דווקא יכול להתאים לו תפקיד כזה.

לגבי "שוברי", אני לא מבינה, הם באמת יעברו כבר את ה-100 פרקים, בוודאות? איזה מוזר זה. מה, אז הם יסיימו בפרק 102 או 103 ? כל כך מיותר. מה יש להם עוד למרוח את זה אפילו מעבר למספר הפרקים הסטנדרטי והמקובל ?!

לגבי "כוכב", זו באמת אכזבה. הם היו אמורים לעלות עוד החודש, ובאמת לא ראיתי כל עדכון לגבי עלייה לשידור בחודש הבא. אלה גם ככה צילומים שתוקתקו בתוך פחות מחודשיים, אז מה הקטע? הכל כבר ערוך ומוכן. סתם שיקולים מעצבנים שלהם.

שכונה באמת לקראת תחילת הצילומים. הם כבר הזמינו בני נוער ליום צילום בחודש מרץ. אין מצב שהם יעלו בקיץ. רק בסתיו, אולי אפילו בחורף הבא, לך תדע...

Roei152

Well-known member
מנהל
תובל אמר בהשקת פצועים ג
שהעונה השביעית ואולי האחרונה תתחיל צילומים במרץ ממש עוד ק

וגם קראתי שנמאס לכמה מהם בצדק
מהסדרה ורצים להמשיך האלה, נדמה לי שאחד הראיונות שקראתי היה עם אליאנה, שלא רוצה להתקבעה כי מלכת הילדים, ורוצה להוציא מעצמה עוד דברים. זה יגמר חלקית ואחרי זה אולי משיכו את זה בסרטים כאלה ואחרים, שתמיד אפשר יהיה להמקד במישהו שהוא לא המיועד הרגיל.

למעלה