סדרות? מישהי רואה משהו?

o0Invisible0o

New member
סדרות? מישהי רואה משהו?

אני עדיין איפשהו בשבוע שעבר [ושרלוק, מתעלמת משרלוק]

o0Invisible0o

New member
בנות 302

אעהעה כ"כ אהבתי!!!
אני כבר לא כזה זוכרת את הפרק הראשון אבל אני יודעת שלא שנאתי אותו וזו כבר הייתה התחלה מבטיחה אבל הפרק השני שהם נוסעים לג'סה היה כ"כ נפלא. האנה מנסה להוציא משהו מהרוד טריפ לכתוב לספר שלה, שושנה בשלה, אדם בלתי נסבל [ב-ל-ת-י נ-ס-ב-ל. סורי, אני לא מבינה למה מישהי אוהבת אותו] אך משעשע, ג'סה דפוקה אבל נראה כאילו יש איזשהי שאיפה שנבין מאיפה היא באה.
השיחה של שושנה והאנה על איך ג'סה מושלמת הייתה קורעת מצחוק [ואת הלב] והרצון של ג'סה שהאנה פשוט תבוא לאסוף אותה והתסרוקת. אוף. בקיצור ממש אהבתי.
ולא משנה כמה יצדיקו את אדם, לא מבינה אותו. מישהי מכן אוהבת אותו? יש לי חברות באוני' שמתות עליו.

Kill Bernard

New member
נכון!!

העונה הזאת מרגישה ממש נורמלית פתאום. כלומר, בצורה ממש טובה.
וכל הקטע של אדם להיות בלתי נסבל בתור אדם (מלשון איש
) - אבל את תמיד אמורה לזכור או להרגיש את הנקודות הטובות שלו ביחד להאנה ברגעים שצריך את זה.
נראה לי שהוא ממש שם בשביל להקצין את ה"לא מושלם אבל מבין אותה באמת".
והבאמת הזה אולי לא מתבטא בלאהוב את החברות שלה, כי בשביל הקטע החברתי יש לה אותן, אבל הוא כן שם בשבילה כשהן לא יכולות או בדברים ה- כאילו עמוקים יותר כמו של סוף העונה שעברה.

RenanaD

New member
סיימתי את פרק 3 של "אורפאן בלאק"!

פאק

אני אוהבת את העלילה, היא ממש מעניינת. ואיך שהפרק נגמר, שרואים עוד משובטת כזאת עם חתכים בכל הגב! מלחיץ.

o0Invisible0o

New member
יאיי!

את מתקדמת מהר! סיימת מראה שחורה בלי שהספקתי להגיב בכלל [סורי ד"א, אני פשוט לא מספיקה לנשום.
]
שמחה שאת אוהבת את העלילה!

RenanaD

New member
כן, הרצתי את "מראה שחורה"

עד שסוף סוף התרוקן לי קצת לו"ז הסדרות הקבועות, שאני רואה בקצב ארה"ב, אני מנצלת את הזמן למחוק את רשימת ההשלמות!
וכן, אוי אוי אוי, צרות העולם הראשון וזה, לילך בואי לצחוק עלי. אבל זו ממש מטלה בשבילי

limors2

Well-known member
מישהו רואה לוקינג? (הסדרה של ג'ונתן גרוף)

נראה נחמד, כמו הכי גאים שיש אבל הרבה פחות סליזי וצעקני ובוטה.
והגברים הרבה יותר שעירים

Rachel47

New member
טוב אז ראיתי

האמת שלי הוא קצת סליזי עדיין (הכי גאים שיש היה בשבילי הרבה יותר מידי)
אבל מצד שני הכל ממש חמודי כזה..כאילו..באמת..חמודי
אני אמשיך עם זה..נראה מה יהיה..

ממ
זה מאוד הרגיש לי גרסת הגייז ל-"בנות".....
אני מרגיש שניסו (יותר מדיי בכח) לא ליצור סדרה סטריאוטיפית וכאילו להראות "איך שזה באמת" (כמו בנות) ויצא להם בחורים שהם לכאורה גייז אבל הם מאוד גבריים (ושעירים).
כאילו, באמת, למה כולם שם עם זקן? זה כאילו לאזן את את רמת הגבריות לסדרה? זה מוזר לי (אבל אולי אני זה שמושפע מהסטאוריטיפים. ותמיד אפשר לומר שהסדרה מתמקדת ספציפית בחבורה הזאת ולא מייצגת שום דבר).
אבל כן אפשר להעריך את זה שזה לא זול כמו 'הכי גאים שיש' שלא ראיתי (מספיק לראות קטע בשביל להבין שזה לא בשבילי).

ובסופו של דבר אני כנראה פשוט לא מתחבר לסדרה מסוג כזה, אם יש כזה סוג? מאוד חסרת קו ועלילה ברורה. כאילו, חבורה של 3 אנשים... והחיים שלהם..? אין פה משהו ברור.
שוב, בדומה לבנות, שגם לא הצליחה לעניין אותי (אבל שם הם עוד בנו את זה בצורה מעניינת, זכור לי שהמשכתי קצת).
בקיצור אולי אני אתן צ'אנס נוסף, אבל כרגע רוב הסיכויים שאעזוב את זה.

LemonLimeLilach

New member
ראיתי

ואני מגיעה שוב למסקנה שאני הכי הרבה מעדיפה את גרוף בתור ג'סי סיינט ג'יימס... פשוט כל כך יותר מתאים לו עם הג'ל בשיער הארוך ולהיות רשע כזה!
אפילו שהיו לו פה קטעים של קצת ציניות וביצ'ינס (עם הבחור עם הלייזי איי) אבל הוא כזה תמיםםםםםםםםם ואני כל כך אוהבת ורגילה לזה שהוא לא תמים. אוף

לא חשבתי שכולם כל כך שעירים... כל הגברים בחיים שלי מזוקנים (חוץ מאחי שבצבא) אז.. ממש נורמלי!

אניויי.. ניתן לזה עוד כמה פרקים ונראה מה יהיה..

o0Invisible0o

New member
נקמה.

בלי ספוילרים כי באמת לא הבנתי.
הבנתי את הדברים הברורים אבל לא את התכלס [עלילות אמילי].
הצילו, תסבירו לי.

o0Invisible0o

New member
אוקיי

בתאל שלחה אותי לתיאוריות בIMDB וזה כ"כ מבולגן והזוי שלא פלא שלא הבנתי.
התיאוריות הולכות מ-היא עדיין בבית חולים ומה שראינו עד כה היה תת מודע שלה, היא אף פעם לא התעוררה, דרך התיאוריה שהיא חווה בלאק אאוטים/הולכת בשנתה ועד תיאוריה שהיא סובלת מפיצול אישיות??
אני די שונאת את כ-ל התיאוריות האלה. ודפ?
אם היא הייתה כל הזמן הזה בבית חולים אני שונאת אותם לא כי זה מתוחכם ו'עבדו עלי' אלא כי בזבזו לי את הזמן וזה מפגר.
זה גם לא מסתדר כי רק בפרק האחרון התחילו הפלאשים ועד כה הכל היה רציף.
הולכת בשנתה/בלאקאאוט יחסית סביר אבל מוזר- זה היה מאוד מקוטע וסצינות [גם לא פלאשים] נפסקו באמצע [כמו בהתחלה שניקו אמורה להתיך לה את העור ואז פשוט יש קאט...חשבתי שחסכו מאיתנו את הצרחות אבל לכו תדעו עכשיו].
ופיצול אישיות- Don't even get me started. אם הולכים על סבונייה עד כדי כך אני מפסיקה לצפות.

אני חושבת שהכי סביר זה הזמנים שהיא איבדה, גם יותר נכון מבחינה רפואית אני מניחה, בגלל הפציעת ראש.
השאלה איזה צד של אמילי מופיע בזמנים האלה- רק היא, הצד העוד יותר שחור שלה, משהו שהיא לא יכולה לשלוט בו? פיצול אישיות זה לא יהיה כי למי יש כח לעקוב אחרי זה.
זה ממש הרגיש לי מדע בדיוני עם העריכה הזאת

אהבתי את התיאוריה שאמילי שמה את החרב של טקדה כדי שניקו תמצא אותה, הלוואי.
ואין מצב שהיא שכבה עם קונראד, גם אם כן אני אדחיק את זה בכל מחיר. :-|
הסצנות של דניאל ואמילי ביחד היו נהדרות! היא נראתה כ"כ טוב הפרק...
'Sterilizing you was my gift to the universe', מעולה.

חבל לי ששרה ויתרה כ"כ מהר, רציתי לראות אותה סובלת יותר...

ברור שעוד נראה אותה, אין מצב שהביאו שחקנית יחסית מוכרת בתור אמא שלה בשביל סצנה אחת...

פטריק מצית את הציור שלו, נו באמת.

אשתו הראשונה של קונראד, היו ספוילרים בפורומים שמלהקים מישהי, שמחה על הליהוק הזה.

עד מרץ!!!!!

Rachel47

New member
המשפט הזה

שהוא אמר לה..על העיקור..עשה לי צמרמורת
ממש אבל
איזה משפט נוראי להגיד
כמה שנאה צריך כדי להגיד דבר כזה

העריכה בפרק שיגעה אותי לגמרי
ואוקיי התיאוריות האלה לפחות מנסות להסביר אבל נראלי שאני כמו איילת- שונאת את כולן
אגב.."כל הזמן הזה בבית חולים"- ממש לא מתוחכם!! "שאטר איילנד".."באפי"...היו לי עוד מלא דוגמאות
די, הטוויסט הזה מוצה לחלוטין וזה כבר מזמן לא נחשב מתוחכם בעיניי

אויש אין מצב שהיא שכבה עם קונראד אומייגאד איכסע!!

הסיפור של ויקטוריה..קצת שבר אותי..לא כזה אכפת לי ממנה תכלס והיא מזמן לא כזה קלוונטית בעיניי אבל בתור הסיפור עצמו זה היה ממש עצוב והיה לי באמת עצוב בשבילה ומסכנה

האישה הראשונה שלו! איזה ליהוק!!!

בכל מקרה מקווה שדברים יתבהרו כי מהפרק הזה נהיה לי כאב ראש...
וכדאי שהפיתרון של העניין יהיה שווה את זה!

למעלה