סדרות מחו"ל

Tu Lus

New member
סדרות מחו"ל

מה אתם אומרים? אילו סדרות שראיתם באנגלית או כל שפה אחרת שווה להביא לארץ ולדבב? איך מחליטים מה להביא? שרשרו דעותיכם לפה

Hawkgirl

New member
זה תלוי בערוץ O: לא באולפן דיבוב O:

והאמת שאין לי מושג מה השיקולים של ערוץ אם להביא סדרה כלשהי או לא O: אני משערת, שלמשל את הסדרה "סדריק" החליטו להביא בניסיון להפוך אותה להצלחה כמו ארתור(במיוחד בגלל שהפרומו של התוכנית היה "אהבתם ארתור? חכו עד שתכירו את סדריק!" ובלה בלה בלה כזה). בכל זאת, הזרימה בסדריק די דומה לזו שבארתור, וכנראה הם חשבו שההצלחה תיהיה זהה O_O פחח, אבל איך הם משווים לי את ארתור לטימטום בסדריק >< ארתור שליטה D:

Tu Lus

New member
לא זכור לי הפרומו הזה

אבל לא זה אהבתי את סדריק הוא ילד ממש עצבני שלא מלמד משהו חינוכי ילדים בגילו. לא שארתור מורה השנה אבל חביב יותר.

yotam2233

New member
האמת היא שלא...

כשחושבים על זה יותר לעומק... מבינים בעצם שזה נכון שהוא ילד עצבני אבל בכל פרק מחדש (כמעט) הוא מבין שאת הדברים שהוא רוצה להשיג לא צריך להשיג בכוח.... ושהכעס שלא לא פותר דבר אלא רק מחמיר את המצב ^_^... והוא מלמד גם איך מתמודדים עם התאהבות ראשונה.... וכו'... חחח.... אבל עדיין ארתור התוכנית הכי שווה !!!!

Hawkgirl

New member
סליחה.. אבל עם כל הכבוד..

ואין ממש כבוד, אבל אם כל פרק מחדש הוא צריך להבין את אותו הדבר שהכעס לא פותר כלום, אז הוא לא מבין את זה באף פרק O: והוא ממש לא מלמד איך מתמודדים עם אהבה ראשונה. אני לא יודעת עדיין על מה להצביע בדיוק שמפריע לי בקטע הזה של "האהבה" שמה, אבל כל הקטע שהוא מאוהב בילדה הסינית ההיא מטריד אותי משום מה ונראה לי מעוות ופשוט לא אמין. חסר בזה הרבה דברים בשביל להוכיח שזו אהבה =.=" לעשות פשוט קול מאוהב בכל פעם שמדברים על הילדה הזו ממש לא אומר לי שהוא מאוהב בה >.>

Tu Lus

New member
גם אצלי זה ככה

הסדרה לא באמת עושה לי את זה. הרבה דברים לא אמינים ומזכירים קומדית מצבים כי הם לא משתנים ויש המון טיפוסים... אבל מצחיק.

למעלה