סדרות מדע בדיוני

Lhuna1

New member
Sliders נשמעת לי מעניינת. זה משהו חדש או מהשנים האחרונות?

די ישן כבר (אולי את מכירה אותה כגולשים בזמן)

זאת סדרה שרצה בין 1995 ל1999.
כיכבו בה בין היתר שני שחקנים ידועים: ג'רי אוקונל וג'ון ריס-דייוויס.

בהחלט שווה צפיה מאוחרת גם.
אם כי כדאי להפסיק בסוף עונה 3. העונות האחרונות הן גרועות נורא. (בין היתר כי השואוראנר התחלף)

Chandler Rulz

New member
אני מאוד אהבתי את Fringe שמשום מה נוטים לשכוח

כשמדברים על מד"ב.. היא מצויינת.
&nbsp
יש גם את Orphan Black שהיא מד"ב אבל יותר מתח ולא קשור לחלל ו/או חייזרים בכלל (לפחות לא בנתיים
)
&nbsp
לגבי סדרות חלל, אני חושב שניק (גם ברוטוס) כיסה את העניין טוב

good question

New member
פרינג' הייתה מעולה

ולמעט כמה פרקים חלשים כ-fillers של עונה זו או אחרת, זו הייתה סדרה מאד טובה שהחזיקה רמה גבוהה לאורך כל העונות ובמיוחד בעונת הסיום.

אם כבר במד"ב אנחנו עוסקים בוא לא נשכח מד"ב קומי

יש סדרת מד"ב בריטית ישנה ידועה מאוד בשם Red Dwarf שרצה במשך 10 עונות בשנות ה90 (וגם היו חידושים שלה מאוחר יותר).
היא אומנם מאוד קומית אבל גם עוסקת בכל מיני קונספטים של מד"ב בידיוני. העלילה היא על עובד חללית שהוקפא למשך מיליארד שנה ומתעורר בחללית שלו שבה יש הולוגרמה חיה של עובד חללית אחר, רובוט, האינטיליגנציה המלאכותית של מחשב החללית וצאצא של החתולה שלו (שאחרי שנים של אבולוציה הפתחת לדמוי אנוש).
&nbsp
סדרת מד"ב קומית חדשה יותר שלרוע המזל הייתה לה רק עונה אחרת וכנראה לא תזכה ליותר היא Other Space.
היא עוסקת בצוות קטן של חללית שבטעות עוברת למימד אחר. היא במקביל מאוד מצחיקה וגם מציגה הרבה קונספטים ממש טובים של מד"ב.
&nbsp
חוץ מזה יש כמובן סדרות מד"ב מצוירות כמו:
פיוצ'רמה שהיו לה הרבה עונות ועוסקת באדם שהוקפא לאלף שנה ולומד לחיות בניו-יורק של שנת 3000.
וריק ומורטי שהיא באופן כללי אחת הסדרות הכי מצחיקות שיש כיום ומציגה באופן מעניין המון קונספטים מעניינים.

good question

New member
red dwarf

סדרה ענקית ששרדה את מבחן הזמן למרות האפקטים של כיתה ג' (בהסתכלות היום על העונות הראשונות).
העונה האחרונה בשנות ה-90 הייתה מאד מוצלחת וחבל שנגמרה.

למעלה