נו ואיך היה?
R RenanaD New member 10/2/15 #13 פאתטי מתמיד אפילו ההעלבות של סו כבר לא מצחיקות, הן סתם מפגרות וחסרות משמעות. שלא לדבר על המחסן ההזוי שלה, וואט דה פאק.
פאתטי מתמיד אפילו ההעלבות של סו כבר לא מצחיקות, הן סתם מפגרות וחסרות משמעות. שלא לדבר על המחסן ההזוי שלה, וואט דה פאק.
R RenanaD New member 11/2/15 #16 אה, בעצם היתה בדיחה אחת שהצחיקה אותי ( ?) שסו אמרה משהו בסגנון שיש לה תכנית איך להחזיר את קליין יחד, שתקח לפחות 12 או 13 פרקים. תלוי כמה הרשת תזמין
אה, בעצם היתה בדיחה אחת שהצחיקה אותי ( ?) שסו אמרה משהו בסגנון שיש לה תכנית איך להחזיר את קליין יחד, שתקח לפחות 12 או 13 פרקים. תלוי כמה הרשת תזמין
R RenanaD New member 10/2/15 #10 "קוגר טאון". מי רואה?! מי ראה?! "פייט קלאב" אוי, זה היה ענק. ענק! וגם גרייסון כה נהדר עם ילדים
M Moreiro New member 11/2/15 #18 אני כן עשו ממש יפה את הרפרנסים לפייט קלאב והזיקוקים במשרד   ואני חייבת לציין שבובי לא חסר לי במיוחד... מה הסיפור שם? הוא פשוט עזב את הסדרה? סכסוך? יש לך מושג?
אני כן עשו ממש יפה את הרפרנסים לפייט קלאב והזיקוקים במשרד   ואני חייבת לציין שבובי לא חסר לי במיוחד... מה הסיפור שם? הוא פשוט עזב את הסדרה? סכסוך? יש לך מושג?
R RenanaD New member 12/2/15 #23 וואי, אין לי שמץ גם לא ידעתי על זה מראש ופתאום העיפו אותו בפרק. אוקיי אבל כן, הוא לא חסר במיוחד
L limors2 Well-known member 13/2/15 #27 אני לא זוכרת באיזה פרק זה היה, אבל היה פרק עם רפרנס ממש ממש אדיר לסרט שלא היה פייט קלאב. כבר ראית?
R RenanaD New member 13/2/15 #31 הממ את הפרק האחרון מהשבוע עוד לא ראיתי, אז אם זה היה לפני כן אני לא זוכרת על מה את מדברת
R RenanaD New member 15/2/15 #49 אה, כן! כלומר, לא ראיתי "מטריקס" אז אני לא באמת יכולה להשוות, אבל ממה שכן ידוע לי עליו, הם עשו את זה יפה ואגב, בפרק האחרון עם הקפטן (אלי/גרייסון) של הספינה של בובי - זה גם רפרנס לסרט נוסף שלא ראיתי, או סתם בדיחה?...
אה, כן! כלומר, לא ראיתי "מטריקס" אז אני לא באמת יכולה להשוות, אבל ממה שכן ידוע לי עליו, הם עשו את זה יפה ואגב, בפרק האחרון עם הקפטן (אלי/גרייסון) של הספינה של בובי - זה גם רפרנס לסרט נוסף שלא ראיתי, או סתם בדיחה?...
R Rachel47 New member 16/2/15 #63 לא ראית שודדי הקאריביים? ?!?!?!? מהר לראות (את הראשון הגאוני...כל השאר סתם מתחו את זה ואני אפילו מפצירה בך לא לראות אותם ) ומטריקס?!!!! את חייבת לראות מטריקס...כל החיים שלנו זה רפרנסים למטריקס!!! גם כאן אותו סיפור..רק את הראשון..   ואו עשית לי חשק למטריקס..
לא ראית שודדי הקאריביים? ?!?!?!? מהר לראות (את הראשון הגאוני...כל השאר סתם מתחו את זה ואני אפילו מפצירה בך לא לראות אותם ) ומטריקס?!!!! את חייבת לראות מטריקס...כל החיים שלנו זה רפרנסים למטריקס!!! גם כאן אותו סיפור..רק את הראשון..   ואו עשית לי חשק למטריקס..
R RenanaD New member 17/2/15 #64 ראיתי כמה סצינות וזה שעמם אותי למוות, אז מעולם לא חשתי צורך להשלים. "מטריקס" גם כן ראיתי קצת, מתישהו בצבא, ואותו אני דווקא כן רוצה לראות. אז בהזדמנות
ראיתי כמה סצינות וזה שעמם אותי למוות, אז מעולם לא חשתי צורך להשלים. "מטריקס" גם כן ראיתי קצת, מתישהו בצבא, ואותו אני דווקא כן רוצה לראות. אז בהזדמנות