תיקים באפילה, כללי.
טוב, גיליתי ממש במקרה שאני שני פרקים לפני סוף עונה 5!!
הייתי בטוחה שיש לי לפחות שישה (כל העונות עד עכשיו היו 24 פרקים וזו רק 20..) ואז יש לי את הסרט הראשון!

העונה הזו הייתה קצת קשה ונעה בין פרקים מעולים, הכי טובים עד כה, לבין פילרים משעממים מוות..ומלא פרקים שניתקו בין מאלדר וסקאלי ועצבנו אותי ממש...כולל פרק אחד שהיה רק עם מאלדר וגם זה בקושי והתחיל מ-1990 ואז חזר אחורה לשנות ה-50 וזז קדימה רק עד 1990 בלי שום קשר או חשיבות להווה (כאילו, אולי משהו אחד שבטוח יהיה חשוב מתישהו אבל עדיין!!).
בקיצור, עכשיו קראתי בויקיפדיה שזה בגלל הסרט! הם צילמו את הסרט בין עונה 4 ל-5 אבל היו צריכים לעשות השלמות שהתנגשו עם לו"ז הצילומים של הסדרה ולכן היו פרקים רק עם מאלדר או רק עם סקאלי ו..אממ..חצי נחמה. אני מניחה שזה השפיע גם על התסריטאים ואילץ פרקי פילרים. אני רק מקווה שהסרט הארור יהיה שווה את כל זה..

אה והסיבה לסרט (הדס שאלה אותי והיא בחיים לא תכנס לכאן לקרוא אבל למקרה שזה מעניין מישהי..
) היוצר כריס קרטר רצה לתת מבט יותר כולל על הסיפור הגדול של הסדרה (מה שנקרא המיתולוגיה) ובתכלס, זה בדיוק הזמן לעשות את זה, במשבר עונה 5..
הבעיה עם הסרט (כמו כל סרטי סדרות הטלוויזיה) זה למצוא את האיזון בין לספק מספיק מידע חדש לצופים המושבעים בזמן שמייצרים סרט שכולם, גם מי שמעולם לא צפה בסדרה, יכולים לראות ולהבין.

אהההההההההה לילה ארוך לפני! אני מתרגשת!