סדרות לסופ"ש

o0Invisible0o

New member
נו תראי סקנדל, אח"כ נתחיל WTGAWM...

עושים שונדה לפי הסדר...

&nbsp
אז לשאלתך, לא אני לא רואה..די ברור לי שהצטברו כמה עונות ואז אעשה להן מרתון..

אה, חשבתי שאת רואה
אני בנתיים נהנה. זה לא "ואו", אבל זה מספיק טוב.

o0Invisible0o

New member
מישהי כאן בכלל רואה ישראלי? EVER?

כי ראיתי השבוע את פאודה, ולא ממש אהבתי..
אבל כתבתי על זה פוסט:
http://the-remote-controls.blogspot.it/2015/02/blog-post.html
ואם אתם מתכננות לראות אשמח אם תקראו לפני או אחרי שאתן רואות ותגידו מה חשבתןןןןןןןןןןןןןן
&nbsp
[וגררתי את הדס החולה-גוססת לצפות איתי וזה היה מבדר..
היא ממש לא נהנתה!
]

Rachel47

New member
אני כמעט ולא רואה ישראלי

וכשאני מנסה אני תמיד נוטשת
אפילו זגורי שהיה לי המון מוטבציה לראות (הכותב חבר טוב ממש של תומר וצילמו חלק בבית שלו) נטשתי..נכון..זה בגלל חוסר אמצעים (זה של הוט טפו עליהם) אבל בכל זאת..יכולתי לנסות להשקיע..אמא שלי מכורה לזה..
ראיתי מתים לרגע, זה גם של הוט..זה היה כל כך מטופש שלא יכולתי להוריד את העיניים..כמו תאונה..הייתי חייבת לדעת לאן הם הולכים עם השיט הזה..
ניסיתי סרוגים כמה פעמים ודווקא רציתי להמשיך אבל ממש השתעממתי..
אז כן..לא כל כך ישראלי..
&nbsp
ופאודה ראיתי שכתבת ואני עוד אקרא את הפוסט אבל אני לא מתכוונת לראות
אני לא יכולה לשמוע חצי מילה בערבית...ולפי הטריילרים מדברים שם רק ערבית

o0Invisible0o

New member
כן זה בעיקר בערבית!

ובאמת זקפתי את זה לזכות הסדרה כי הם עושים עבודה טובה בלהפוך את הערבית לממש נגישה...זה "חמוד" לראות את המסתערבים מדברים ביניהם בערבית בכזה "מה קורה? מה נשמע?" זה עובד ואז כשיש לך פלשתינאים או מסתערבים בפעולה מדברים ערבית המעבר לא מורגש וזה...לא קשה כמו שהיית מצפה (לפחות לי, ציפיתי שיהיה קשה והיה ממש סבבה!).
&nbsp
וכן, אני גם גרועה בלראות ישראלי..
אני בעיקר לא רואה טלוויזיה בטלוויזיה, נתחיל מזה..

אפילו הייתה כתבה שערכו אצלנו איזה חודשיים ואז היא עשתה באזז תקשורתי אז אמרתי לעצמי שאני חייבת לראות...ולא, לא ראיתי בסוף..

&nbsp
בכל מקרה, מבינה אותך.
&nbsp
וקטעים, זגורי גם מלמד בסמינר הקיבוצים ומלמד חברה ממש טובה שלי...
ישראל קטנטונת, כהרגלה.

Rachel47

New member
כן הוא למד בסמינר הקיבוצים

והוא מאוד אהוב שם
וישראל כה פיצית

Rachel47

New member
אני באמת חושבת שלא סיפרתי את זה כאן

אם כן..
&nbsp
כמו שאמרתי כותב הסדרה הוא בן בית אצלם, הוא ברמת עוד אח..
הסדרה עצמה צולמה בתל אביב חוץ מדברים ספציפיים שצולמו בב"ש
ואם יצא לכן לראות אז יש להם את הגג של הבניין..וול...מדובר בגג של הבניין של תומר

אז הם התנחלו אצלם כמה ימים (סה"כ היו שני סשנים כאלה..עונה ראשונה ושנייה)
הקימו את החמ"ל של ההפקה בבית שלהם וצילמו על הגג שלו
ועכשיו לא מזמן צילמו שם קליפ של עומר אדם (כי היו צריכים את הלוקיישן הזה של הגג..כנראה השיר קשור לסדרה..אין לי מושג)
קיצר צחוקים..

RenanaD

New member
יואו, גדול!

כאילו, לא ראיתי את הסדרה אז זה לא אומר לי הרבה... אבל איזה שווה

Rachel47

New member
חחח כן זה די גדול

צחוקים ושחקנים לא קטנים שהסתובבו להם בין הרגליים
משה איבגי מסתבר בחור מאוד נחמד ונינט לפי אמא שלו ממש מתוקההה (אני פחות קונה את זה..)
ואח שלו השתתף בכמה שניות בעונה השניה

RenanaD

New member
חחחח שווה

וכן, היא מתוקה! פגשתי אותה פעם באירוע צדקה שארגנו לילדים נזקקים וחולים, היא היתה פשוט מקסימה.

Moreiro

New member
ממש בקושי

יש לי קצת אנטי לסדרות ישראליות, הכל תמיד מרגיש נורא מאולץ...
מה שכן, יש כמה קומדיות ישראליות שהן דווקא די סבבה...
ראיתי "איש חשוב מאוד" בעיקר כי הפרומואים היו מוצלחים ואהבתי דווקא, למרות שלקראת הסוף זה נהיה מעפן והשחקנית בכלל עצבנה אותי לא יודעת מה התלהבו ממנה היא לא יודעת לשחק

אה, וראיתי את העונה האחרונה של מחוברים פלוס ובאופן מפתיע ממש ממש נהניתי!

o0Invisible0o

New member
תיקים באפילה, כללי.

טוב, גיליתי ממש במקרה שאני שני פרקים לפני סוף עונה 5!!
הייתי בטוחה שיש לי לפחות שישה (כל העונות עד עכשיו היו 24 פרקים וזו רק 20..) ואז יש לי את הסרט הראשון!

&nbsp
העונה הזו הייתה קצת קשה ונעה בין פרקים מעולים, הכי טובים עד כה, לבין פילרים משעממים מוות..ומלא פרקים שניתקו בין מאלדר וסקאלי ועצבנו אותי ממש...כולל פרק אחד שהיה רק עם מאלדר וגם זה בקושי והתחיל מ-1990 ואז חזר אחורה לשנות ה-50 וזז קדימה רק עד 1990 בלי שום קשר או חשיבות להווה (כאילו, אולי משהו אחד שבטוח יהיה חשוב מתישהו אבל עדיין!!).
בקיצור, עכשיו קראתי בויקיפדיה שזה בגלל הסרט! הם צילמו את הסרט בין עונה 4 ל-5 אבל היו צריכים לעשות השלמות שהתנגשו עם לו"ז הצילומים של הסדרה ולכן היו פרקים רק עם מאלדר או רק עם סקאלי ו..אממ..חצי נחמה. אני מניחה שזה השפיע גם על התסריטאים ואילץ פרקי פילרים. אני רק מקווה שהסרט הארור יהיה שווה את כל זה..

&nbsp
אה והסיבה לסרט (הדס שאלה אותי והיא בחיים לא תכנס לכאן לקרוא אבל למקרה שזה מעניין מישהי..
) היוצר כריס קרטר רצה לתת מבט יותר כולל על הסיפור הגדול של הסדרה (מה שנקרא המיתולוגיה) ובתכלס, זה בדיוק הזמן לעשות את זה, במשבר עונה 5..

הבעיה עם הסרט (כמו כל סרטי סדרות הטלוויזיה) זה למצוא את האיזון בין לספק מספיק מידע חדש לצופים המושבעים בזמן שמייצרים סרט שכולם, גם מי שמעולם לא צפה בסדרה, יכולים לראות ולהבין.
&nbsp
אהההההההההה לילה ארוך לפני! אני מתרגשת!

למעלה