סדרות כלשהן..

Rachel47

New member
צ'ירס פרק 16!!!

אני כועסת!
ממש!
וואי איילת את בטח שברת דברים בזמן הפרק הזה!
אני אזכיר- זה הפרק עם הספר של חבר של סאם שיוצא מהארון ואז סאם תומך בו והאנשים מפחדים שהבר שלו יהפוך לבר גייז
ג'יזס איזה בהמות ניאנדרתלים!!

זה היה הפרק הכי גרוע מבחינת יחס ל...מיעוטים נקרא לזה

את יודעת, כל פעם שאני חושבת שכן יש שם יחס מחפיר לנשים אני חושבת על זה ש..היי..איזה מזל שיש את דיאן שתכלס כל הקטע של הדמות שלה זה שהיא לוחמת למען זכויות הנשים (בעיקר) וכל שאר האנשים שהתייחסו אליהם בצורה נוראית בזמן הזה (ותכלס עד היום)
אני חושבת שאז גייז הסתכלו על זה ב"איכס התייחסות מגעילה אבל לפחות התייחסות איפשהו בטלוויזיה"

ועדיין...דיאן די נכנסה בכולם וממש דחפה את סאם לעשות את הדבר הנכון
וסאם באמת עשה אותו! וזה היה די מקסים

והיה לי די ברור שהחבר'ה האלה לא באמת ופשוט מנסים להוכיח פה פואנטה

בכל מקרה
פרק מעצבן עם סוף טוב וחשוב

עדיין..התייחסות מגעילה

אפשר לומר שטיפה לא נהניתי ממה שהלך שם

אבל דיאן

Rachel47

New member
פרק 17

אני חושבת שיש להם הרהב מזל שהם עשו את הפרק הזה מיד אחרי הפרק הקודם ששודר
זה הפרק שדיאן רוצה לסדר לסאם דייט והוא חושב שהיא מדברת על עצמה ואז הם מתווכחים שאפחד מהם לא אוהב את השני ואז נהיה ויכוח בפאב מי מהם דלוק על השני וזה פשוט היה פרק חמווווווווווד

פשוט נהדר!

o0Invisible0o

New member
תגובה על שניהם

יאפ. יאפ. יאפ. הפרק על ההומואים חירפן אותי, השתגעתי, טיפסתי על קירות.
אבל פה את יודעת שצ'ירס הייתה טובה- קודם כל שנת 82 עדיין הייתה ממש ממש רעה לגייז (תראי The Normal Heart עם ג'ונתן גרוף ושות') ובכל זאת הם הכניסו את זה לסדרה..ולא רק זה, אלא גם שמו את דמותה של דיאן כקול ההגיון (שלא כמו קיילי קוקו במפץ-שכחתי איך קוראים לה..את דיאן לא מגחיכים יותר מדמויות אחרות...היא זאת שהקשיבו למה שאמרה, גם אם זה לא פתר את הבעיה..).
בכל מקרה כן, זה נורא..אם זה מנחם אותך, דווקא עניין הגייז משתנה משמעותית בעונות המתקדמות ורואים את השינוי המדהים שעברנו כחברה בין שנות ה80 לשנות ה90.

יואו אני רק חצי זוכרת את פרק 17 אבל זה נשמע נפלא!! את מתקרבת לסוף העונה!!!
יאיי!!! יואו רגע את חייבת לעזור לי פה- אני זוכרת שהוא מפלרטט איתה ללא הפסקה אבל אף פעם לא..עובר את רמת השטחיות. היא נשארת אדישה ובעיקר מתבדחת על חשבונו, נכון?
אני כ"כ מאושרת עכשיו.

Rachel47

New member
אני ממש רוצה לראות דה נורמל הארט!

ראית? מומלץ?!?

היא נשארת אדישה רוב הזמן ומתבדחת בעיקר

בפרק הזה ממש חיכיתי שהיא תצחק עליו והיו גיחוכים אבל זה הפך לויכוח של ממש אם זה הוא שאוהב אותה או היא שאוהבת אותו וכמובן ששניהם מכחישים

זכור לי רגע מעולה שהיא מדברת על "נשים אינטיליגנטיות" ושאף אחת כזו לא תרצה אותו כי כולן פשוט יראו דרך השטחיות והשטויות שלו
ואז הוא נותן לה מונולוג מומצא לחלוטין על הכחול של העיניים שלה והיא דופקת התרגשות ומבט במבי (יש לה את זה לגמרי) ואז הוא אומר "וול בחורה אינטילגנטית תראה ישר דרך זה ההא?!" והיא עונה לו "אהה כן ברור ברור" אבל דופקת מבט של- אומייגאד הוא אהבת חיי

הם פשוט מושלמים!

כפרעלייך שאת ככה מאושרת
מצחיקה שלי!

o0Invisible0o

New member
...

לגבי דה נורמל הארט- טוב, לא מעולה כמו שציפיתי אבל לא רע. קצת ארוך מדי לטעמי אבל מלא בדברים שלא ידעתי ובקאסט נהדר ו..כן, תראי, בקיצור.

נאום בחורה אינטיליגנטית- לא ידעתי שזה הפרק הזה!! זה אחד הקטעים האהובים עלי והמוכרים מהסדרה..כאילו, יש עוד מלא אבל זה אחד הבולטים! חה. זה מושלם.
אחח דיאן תמיד רוצה לחשוב שהיא יותר טובה מזה...אבל סאם הוא חתיכת בחור שרמנטי.
אהה בא לי לראות שוב הכל.

o0Invisible0o

New member
כתום 6

נו עוד לא ראיתי 7 ורייצ' חיברה!!

פרק הוולנטיינס הזה היה מושלם. הנה, עכשיו יש לי דחף מיידי לראות את 7. בעיקר בגלל חבר של פייפר והBFF שלה שהתנשקו עכשיו, התגובה שלה הייתה פרייסלס אבל לא הצלחתי להבין מה הוא אמר שנייה לפני שהוא נישק אותה?
בכל מקרה, זה היה הדבר הכי צפוי ורק חיכיתי שהוא יקרה, שמחה שסופסוף הגענו לשם ורוצה לראות מה יקרה הלאה.

אני נוראית ולא זוכרת שמות של דמויות בכלל אבל הסוהרת החמודה שיצאה לבר והסוהר שחשב שהיא באה לדייט איתו היו שוברי לב. עם מי היא באה? אני אמורה לזהות ואני גרועה? ומי היו שני האחרים שישבו איתה בשולחן? (כלומר, גם באו איתה ולא הבן זוג)

קצת מיציתי את דיה והסוהר, במיוחד הסחטנות הזו מצד כל האסירות שיודעות..איכ נו. אבל מצחיק שעכשיו לכל הקבוצות יש הברחת ציוד. רד והשנייה יודעות אחת על השנייה, זה הבנתי, אבל הן לא משתפות פעולה בכלל..נכון? ושתיהן לא יודעות על הסוהר של דיה.

מה עוד? הפלאשבק הרג אותי. מסכנה זו עם השיער הקצוץ (כן, אני כאילו לא זוכרת שמות בצורה מדכאת). הראו לנו איך היא נכנסה לכלא כבר? כי הסצינה במגורי-צבא האלה הייתה מדכאת, היא לא מצליחה לקיים מערכת יחסים נורמלית וזה..כמעט לא באשמתה. בכלא זה קצת באשמתה כי היא מאוהבת בחברה ההטרו שלה ולא מוכנה להרפות (כלומר, עד פרק זה ממש שבו היא מרפה).

הסצינות שכולן מגדירות מה זה אהבה מעולות, ה"גילוי" שזה ל"עיתון" של פייפר קצת מבאס.

אני לא אוהבת שנותנים לסוזאן פתאום להיות insightful. זה נחמד שנותנים עומק לדמות שלה, מסבירים את הרקע וכו' אבל...אל תשנו לנו את האופי שלה, פתאום היא האסירה עם הכי הרבה תובנות שנשמעות כמו גיבובים אבל בעצם מלאות עומק. לא מתאים.

Rachel47

New member
סליחה שחיברתי

תראי תראי את 7!!!
גמני רצתי אליו בגלל הנשיקה!!
וברור שזה היה צפוי בטירוף איך זה לא קרה פרק קודם כבר?!

היא באה עם עוד אנשים שעוברים בכלא
וזה שהיא באה "איתו" זה הצעיר התחת הזה שכל פעם בא לתקן דברים ורואים לו את החריץ
וההוא עם השפם הוא לא סוהר הוא מנהל הכלא
והוא דומה שתי טיפות מים למרצה הגרוע ביותר של התואר שלי והיה לי מאוד קשה להתרכז שזה מרצה מגעיל שדומה לדמות מגעילה (כד לרמת השפם!!!)

מאמי גם אני לא זוכרת אף שם!!! של אף אחת!!!

גמני חשבתי ככה על סוזאן (אותה אנחנו זוכרות הא) עם כל התובנות שלה פתאום
יאללה סתם קרייזי אייז!

o0Invisible0o

New member

הצחקת אותי עם "הצעיר תחת...שרואים לו את החריץ"
וגם "מנהל הכלא" הוא בתכלס סוהר ומטה מבחינת סמכויות..אבל כן, אמ. והשפם מבחיל ממש. :S

Rachel47

New member
כתום 8

וול
גם אני די התעצבנתי שהיא קיבלה את האישור לחופשה
למרות שהם בנו לכיוון זה והיה ברור שהיא תקבל
אבל בתכלס זה באמת פריווילגיה וזה מעצבן
בכל זאת הייתה לי הרגשה שזה לא ילך חלק
אז חוץ מזה שהציקו לה בטירוף
היא גם פספסה את העניין עם סבתא שלה
וזה היה ממש עצוב

מנדז! (ככה קוראים לתחת הזה?)
היה ברור שיחזירו אותו
אוף אבל הוא ממש עושה לי בחילה
יותר מהמנהל של הכלא..

היה לי עצוב שפיטרו את ההיא אבל זה די ברור מההתחלה שהיא לא מתאימה לעבודה כזו..
בטח לא נשמע ממנה יותר..חבל..

הסיפור עם הסרטן היה בסדר..ציפיתי לראות מה יהיה עם הילד הזה וזה היה קצת מקסים אבל לא מי יודע מה חשוב..

o0Invisible0o

New member
כתום 9

Shit just got real!

רדדדדדד!!!
אוף.
ואני לא מאמינה שלארי סיפר לה שהוא שכב עם מישהי שהיא מכירה והיא לא רצתה לשמוע יותר!! בטוחה שזה עוד יתפוצץ..[וגם עדיין תוהה מה קורה איתו ועם פולי..זה שבעלה של פולי בא אליו אח"כ היה קורע..
זה היה פרק 8 לדעתי..]
אוף חבר של דיה ממש ממש מעצבן אותי.
בשוק שמנדז הדוחה חזר למרות שלפי סוף הפרק הוא יחטוף בראש ויעוף שוב?

יש לי הערה כללית על הסדרה- מבחינת נרטיב הם תמיד קצת יותר מדי מטמטמים את זה, תשאירו לי קצת יותר מקום לדמיון. מהבחינה הזו לסדרה אין מורכבות כמעט בכלל וחבל.

אוף. אני לא מאמינה שההיא, ה"חברה" של רד מכרה אותה ככה...
והסצינה שרד מתנצלת הייתה דביקה מדי, היה ברור ששנייה אחרי זה היוצרות יתהפכו.

אני מקווה שפישר עוד תחזור..שלא כמו רייצ', יש לי אמונה ואני חושבת שכל הקסם של הדמות הוא שהיא לא מתאימה לכלא..זה נהדר.

לא זוכרת מה עוד.

Rachel47

New member
זה לא שאני לא מקווה

שהיא תחזור
להפך
היא אחת הדמויות בעיניי
וברור שהקסם שלה זה שהיא לא מתאימה והיא פשוט נהדרת
אני פשוט לא יודעת אם יחזירו אותה..בעונה הזו

ואת צודקת תכלס..ממש מאכילים אותנו בכפית זה מעט מעצבן

בו מגעילה אותי מהפרק הראשון
אבל זה

והסיפור עם רד ווי

Rachel47

New member
כתום 10

ואו איזה פרק קשה
היה לי ממש קשה עם מלא דברים
קצת מזל שהביאו את אלכס טיפה..זה שימח אותי..

היה ברור שפייפר כן תגלה עם מי לארי היה אבל איך שעשו את זה היה די מושלם בעיניי

רד היא כנראה אחת הבחורות הכי נהדרות שקיימות
כן היא ממש קשוחה ומקללת ודיקטטורית רוסיה שמאמינה בנקמה
אבל..כאילו בתור בנאדם..היא קצת חד קרן קסומה

ממש התרגשתי כשהיא דיברה עם פייפר והגיבה די מושלם למה שהיא סיפרה..כאילו עירוב של אכפתיות אמיתית ועצה ממקום אימהי וסמכותי כזה..לא יודעת..זה הרגיש טוב..

וכשניקי הביאה לה את הסמים

באמת התרגשתי עד דמעות

הקטע עם וי ופוסיי היה נוראי!!! וכשקרייזי אייז הרביצה לה..שם באמת היה לי ממש קשה
וגם כשוי באה ורצתה להכנס לעסק של רד
לא יודעת...זה ממש מלחית אותי..ממש
היא הורסת הכל וי
וגם הסצינה עם פוסיי אחר כך די הוכיחה שהיא לא השתנתה בכלל

כל הקטע עם מנדז היה משוגע לגמרי!!
נכון, הוא לא שה תמים, הוא כן שכב איתה וזה לגמרי נחשב אונס, ובזה מאשימים אותו, אז זה נכון
אבל
זה כן היה במרמה
וזה קצת נוראי..זה לא באמת מגיע לרמה של בנות שמתלוננות על דברים שלא קרו והורסות לאנשים את החיים..כי כאן מדובר במישהו שכן הטריד אותה הרבה זמן וכן רצה את זה הרבה זמן ובסוף כשזה קרה עדיין זו נחשבת עבירה שלא אמורה לקרות
ועדיין...היא הרסה לו את החיים...יחד איתו ובהסכמתו..אבל..כן..
לא יודעת
אני לא סובלת אותו ועדיין זה מרגיש לא לעניין

הקטע שהוא צרח שהוא אוהב אותה
וואו התגלגלתי מצחוק

אהה והבן של הטרנסג'נדר..סופיה!! הגיע!
והם שיחקו קלפים וכמה התרגשתי יואו!!!

בואו נדבר על זה ש הוא מופיע ממש כמעט כל פרק ועדיין הוא נחשב גסט סטאר..למה?

אההה וסייקו!!! הבחור שהיא הייתה סטוקרית אליו אשכרה הגיע!! וואו!! סצינה קשה

o0Invisible0o

New member
הפרק הזה הרס אותי.

אני צריכה הפסקה.
איזה דכאון. די. לא יכולה.
מה זה.

Rachel47

New member
צ'ירס 120

פרק מצחיק בטירוף!
זה הפרק עם החתונה הפיקטיבית של סאם ודיאן
היו שם רגעים מעולים!

o0Invisible0o

New member
!!!

מהפרקים האלה שלראות את המספר מספיק לי.
יששש עוד שנייה את מסיימת את העונה!

Rachel47

New member
חחחח שיערתי שאני לא צריכה להזכיר

אבל אני עושה את זה בכל מקרה....בכל זאת..עונה ראשונה

גאד פרק כזה מעולה!!!

יאללה נראלי היום אחרי העבודה אני מסיימת את העונה!!!

אגב
משמרת אחרונה היום!!!
סקווווי!!!!!

LemonLimeLilach

New member
סוויצ'ד

וואו סדרה

אוקיי אז, איזה הזוי שהם פרסמו את גלולת הבוקר שאחרי... במקום כאילו לעשות דרמה שלמה מהאם ביי בהריון וכל זה. מפתיע ביותר!

מה נראה לכן שיש בתמונה שלמתיו יש של אמט? אמט בעירום? אם כן, אז למי אכפת? ואיזה דבר אחר הוא יכול לשלוח לבחורה... מן הסתם זאת לא תהיה ביי בעירום
אז לא הבנתי

Rachel47

New member
מפתיע בצורה טובה!

ממש אהבתי את הטיפול שלהם בעניין
זה היה קודם כל ממש אחראי מצד ביי ואני חושבת שזה כן נותן איזה שהוא מסר- הילדים עושים סקס..אין מה לעשות..אבל המודעות לאמצעי מניעה ולגלולה הזו
קיצר וואו
*קמה ומוחאת כפיים*

אני מניחה שזה משהו שקשור לעירום
ומה זה למי אכפת?
לאמט! זה מביך..אם הוא יספר אז הבחור ההוא יפרסם את התמונה שלו בעירום...לא כיף!
זה היה נראה לי כמו סחיטה לגיטימית
חחח מה קשור ביי בעירום?

למעלה