גם אני לא הבנתי מה שאלת
את כאילו חושבת שקת'רין היא סבתא רבה-רבה (..) של אלנה? כי לא נראה לי שזה עובד ככה.
אממ כן, כל הסיפור עם הילדה היה מוזר.
יאאו שיעזבו את בוני כבר בשקט. עד שהיא מתה
אני לא יודע, אני לא מחבב אותה. הדמות והשחקנית.
וזה שהיא מתה אבל עדיין תקועה בכל מקום ומנסים לחשוב איך להחזיר אותה (וכנראה שיקרה) זה דיי מעצבן.
כאילו, בוני, זה לא נראה לך קצת לא-נחמד שאת תקועה לג'רמי בראש כל הזמן, ההוא שמתת בגללו וגם במקרה האקס שלך? נראה לי קצת קריפי. איך הוא אמור להתקדם בחיים כשאת שם כל הזמן?
אה עוד משהו, נורא הצחיק אותי שהשיחה שלהם הייתה "עשיתי את זה כי אלנה הייתה צריכה", "עכשיו היא צריכה אותך". כאילו כל העולם סובב סביב אלנה, אנשים מתים וחוזרים לחיים רק בשבילה. אין להם חיים משלהם. למה לא
את קצייה לעומת זאת אני ממש מחבב! מבחינתי שתחליף את בוני.
אם כי לא ברור לי איך מכשפה כה-חזקה כמוהה עדיין כ"כ חלשה לכוחות של סילאס, ועוד אחת שאובסיסיבית כלפיו, לא מצליחה אפילו לזהות בינו לבין סטפן. פתאום היא נאיבית וחמודה. קצת לא אמין מבחינתי.
כל סיפור טיילר-קרוליין היה קצת מאולץ בעיניי, כאילו הם אומרים "טוב אחותי צריך שטיילר ישחק בספין-אוף החדש, אז סורי, תגידי ביי".
ואין לי מושג אם הוא באמת הולך לשחק שם, פשוט ככה זה הרגיש לי חח בתוספת טיילר זה 'פסה' ואין לנו דרך אחרת להפריד ביניהם.
עוד יותר היה עצוב זה שהוא הולך לנקום בקלאוס (או מה שזה לא יהיה) ואני חושב לעצמי "חמוד, הוא הרגע קיבל סדרה חדשה, אין מצב שהוא נעלם בזמן הקרוב. אתה מבזבז את הזמן!"
אוקיי הסוףףףף.
דבר ראשון דיימון בקלות מוצא את קת'רין (מה שסילאס הדגול לא הצליח לעשות) ועוד מצליח לגרום לה לבוא אליו עד הבית. ואו
ואז דיימון מקריב אותה
זה היה דיי עצוב, באופן מפתיע. יצא לה קצת 'אלנה' (קת'רין בוכה = אלנה
הגיוני). ציפיתי גם שאלנה תגיד משהו. לא יודע, זה היה ממש אכזרי.
וברור שלא רציתי שהם יפטרו מקת'רין
אז שמחתי לראות שזה לא קרה! ומעניין למה.
הדבר השני שהיה
זה- סוףסוףףף סילאס יכול למות. עכשיו תנו לי לנחש, כולם ינסו לעזור לו כדי שבוני תחזור. יופי.
אה, ולא דיברתי על התעלומה המסתורית שהוא המרצה הזה. אין כ"כ מה לומר, לא ברור מה הולך שם