סדרות חדש

LemonLimeLilach

New member
מישהו רואה הומלנד?

אני לא מצליחה להבין מאיזה שלב סול וקארי תכננו את המזימה שלהם ומאיזה שלב היא ידעה, אם בכלל. לרגע נראה כאילו סול תכנן הכל והיא הייתה בובה אבל היא בסדר עם זה, ולרגע נראה שהיא ידעה מראש. אבל מתי שהוא "מכר" אותה לקונגרס היא הייתה מופתעת באמת.

Rachel47

New member
יומני

זה סבבה שהיא חיה בסוף?

כמה הזוי זה שיש לה ילדה ונראה שזאת שמשחקת אותה גדולה ממנה
או בכלל שהנה זו הילדה שלה וואט דה פאק
יסבירו לנו מתישהו מי הייתה הילדה שהיא ילדה כדי ליצור את הבלאד ליין של אלנה? כי לא הגיוני שהיא הפכה לערפדית לפני שהיא ילדה לא?

LemonLimeLilach

New member
אומייגאד מה?

מעבר לזה שלא הבנתי כלום עכשיו בלבלת אותי יותר את אומרת שיש לה יותר מילדה אחת?

ועכשיו באמת שמישהו יסביר לי מה הקטע עם העולם השני וסיילאס ומה הוא רוצה לעשות פליז? באמת שאני אבודה לגמרי.

תגובת קת'רין:
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

כל כך פחדתי שהיא באמת תמות שיואו. אבל איך היא חיה? היא שתתה דם ערפד אולי? של הבת שלה?

גם אני יצאתי ממש מבולבל

כבר לא זכרתי מה הלך כל העונה שעברה, כל הזמן הזה סילאס רצה למות? אז למה לא עוזרים לו וגומרים עם זה?! זה אינטרס של כולם.
הייתי בטוח שעונה שעברה הוא רצה להשמיד את התרופה כדי שלא יוכלו להרוג אותו. לא ברור :S

אבל מה שהבנתי נכון לעכשיו (גם ממש ניסו לעזור לנו להבין בפרק
):
סילאס רוצה למות כדי להיות עם אהובתו (אמרה?) שקצייה הרגה.
בכדי לעשות את זה, הוא צריך לעשות 2 דברים:
1. להשמיד את הלימבו, "הצד שני", שקצייה יצרה, כדי שכשהוא ימות (בתור יצור על טבעי) הוא לא יהיה תקוע שם אלא ילך ל'עולם הבא' (?) איפה שאמרה (בשביל זה הוא צריך למצוא את ה'עוגן' מסתבר, שמהווה מקור כח ל'צד השני' ולהשמיד אותו).
2. לקחת את התרופה, שיוכל למות בכלל (וכך יחזור להיות מכשף רגיל - עדיין יצור על טבעי).
זהו אני חושב
כל הסיפור מסתבך עם הניסיון להחזיר לחיים את בוני.
השאלה שלי היא - אם הוא רוצה להשמיד את 'הצד השני', זה לא מחזיר את בוני אוטומטית? הרי זה היה הפחד (וגם מה שקרה) בעונה שעברה כשהגבול לצד השני הוסר.

LemonLimeLilach

New member
אוקיי נראה לי שהבנתי

סיילאס לא יכול למות עד שהוא לא הורס את הצד השני כי אז הוא יתקע בלימבו ולא יוכל להיפגש עם אמרה.

לא הבנתי איך מתקשר לזה הקטע שהוא היה בקבר כזה עם התרופה לידו בעונה שעברה...?

ההבדל בקטע של הצד השני זה כ-נ-ר-א-ה שהוא רוצה לחסל אותו לחלוטין ומה שהיה שנה שעברה זה רק להוריד את המחסום כדי שכולם יחזרו. אם הוא מחסל את זה, כנראה כולם נעלמים? או עוברים לעולם הבא?

לפי מה שקצייה הסבירה, היא קברה אותו עם התרופה בתקווה שהוא יתייאש וייקח אותה כדי למות ולהיות עם אמרה, רק כדי לגלות שבעצם הוא תקוע בצד השני שהיא יצרה, כדי למנוע ממנו את זה.
הוא כנראה הבין את זה (?) ולכן לא לקח את התרופה.

וחשבתי על מה שאמרת, זאת כנראה הסברה המתאימה, אבל אז נשאלת השאלה מה השתנה. למה עונה שעברה הוא ניסה רק להוריד את המחסום ולמה העונה הוא מנסה דווקא להשמיד הכל. אבל זה כנראה כבר שאלות עמוקות מדיי חח
כאילו, השיטה של עכשיו נשמעת יותר הגיונית מאשר להרוג 12 הייברידים+מכשפות+אנשים חח

LemonLimeLilach

New member

הוא רצה להוריד את זה כדי להחזיר את כל היצורים שיהרגו מישהו? יש מצב? אני לא זוכרת כל כך טוב

גם אני לא הבנתי מה שאלת

את כאילו חושבת שקת'רין היא סבתא רבה-רבה (..) של אלנה? כי לא נראה לי שזה עובד ככה.

אממ כן, כל הסיפור עם הילדה היה מוזר.

יאאו שיעזבו את בוני כבר בשקט. עד שהיא מתה

אני לא יודע, אני לא מחבב אותה. הדמות והשחקנית.
וזה שהיא מתה אבל עדיין תקועה בכל מקום ומנסים לחשוב איך להחזיר אותה (וכנראה שיקרה) זה דיי מעצבן.
כאילו, בוני, זה לא נראה לך קצת לא-נחמד שאת תקועה לג'רמי בראש כל הזמן, ההוא שמתת בגללו וגם במקרה האקס שלך? נראה לי קצת קריפי. איך הוא אמור להתקדם בחיים כשאת שם כל הזמן?

אה עוד משהו, נורא הצחיק אותי שהשיחה שלהם הייתה "עשיתי את זה כי אלנה הייתה צריכה", "עכשיו היא צריכה אותך". כאילו כל העולם סובב סביב אלנה, אנשים מתים וחוזרים לחיים רק בשבילה. אין להם חיים משלהם. למה לא

את קצייה לעומת זאת אני ממש מחבב! מבחינתי שתחליף את בוני.
אם כי לא ברור לי איך מכשפה כה-חזקה כמוהה עדיין כ"כ חלשה לכוחות של סילאס, ועוד אחת שאובסיסיבית כלפיו, לא מצליחה אפילו לזהות בינו לבין סטפן. פתאום היא נאיבית וחמודה. קצת לא אמין מבחינתי.

כל סיפור טיילר-קרוליין היה קצת מאולץ בעיניי, כאילו הם אומרים "טוב אחותי צריך שטיילר ישחק בספין-אוף החדש, אז סורי, תגידי ביי".
ואין לי מושג אם הוא באמת הולך לשחק שם, פשוט ככה זה הרגיש לי חח בתוספת טיילר זה 'פסה' ואין לנו דרך אחרת להפריד ביניהם.
עוד יותר היה עצוב זה שהוא הולך לנקום בקלאוס (או מה שזה לא יהיה) ואני חושב לעצמי "חמוד, הוא הרגע קיבל סדרה חדשה, אין מצב שהוא נעלם בזמן הקרוב. אתה מבזבז את הזמן!"

אוקיי הסוףףףף.
דבר ראשון דיימון בקלות מוצא את קת'רין (מה שסילאס הדגול לא הצליח לעשות) ועוד מצליח לגרום לה לבוא אליו עד הבית. ואו

ואז דיימון מקריב אותה
זה היה דיי עצוב, באופן מפתיע. יצא לה קצת 'אלנה' (קת'רין בוכה = אלנה
הגיוני). ציפיתי גם שאלנה תגיד משהו. לא יודע, זה היה ממש אכזרי.
וברור שלא רציתי שהם יפטרו מקת'רין
אז שמחתי לראות שזה לא קרה! ומעניין למה.
הדבר השני שהיה
זה- סוףסוףףף סילאס יכול למות. עכשיו תנו לי לנחש, כולם ינסו לעזור לו כדי שבוני תחזור. יופי.

אה, ולא דיברתי על התעלומה המסתורית שהוא המרצה הזה. אין כ"כ מה לומר, לא ברור מה הולך שם

limors2

Well-known member

קת'רן בוכה=אלנה

באמת ציפיתי שאלנה תגיד משהו והיה לי מוזר שהיא שתקה. למרות כל מה שקת'רין עשתה לה ולמרות שהיא אולי קיבלה קצת יותר קשיחות מאז שהיא התערפדה, היא בכלזאת אלנה. אכפת לה מדברים כאלה.

זה גם נראה כאילו היא רצתה להגיד משהו אבל שיכנעה את עצמה שזה בשביל בוני..

Rachel47

New member
לא בדיוק סבתא רבה

אני אומרת שאנחנו יודעים שאמא של אלנה היא איכשהו צאצאית של הבלאד ליין של קת'רין ופתרו את זה בכך שסיפרו לנו שיש לה ילדה שלקחו לה
אז עכשיו הנה הילדה
היא ערפדית
כלומר- לילדה של קת'רין (נדיה?) צריכה להיות ילדה אחרת השאלה היא אם אותה באמת כבר הרגו כי היא נולדה לפני 500 שנה או שמתכננים להביא גם אותה...

כל מה שאמרת זה מה שעבר לי בראש
בעיקר העניין עם טיילר ועם התגובות של קת'רין אלנה לסוף
זה היה באמת מאוד אכזרי והרגיש לי נורא נורא הזוי ואאוט אוף קרקטור של כל המשתתפים בערך

העניין שקצייה הייתה חמודית עם סטפן לא הסתדר גם לי
לא ברור..

האמת שאני לא חשבתי שזה עובד ככה, שהם כאילו צאצאים אחד של השני, אבל ניסיתי לקרוא קצת וכנראה שכן...
אז זה אומר שהן כולן צאצאיות של אמרה? וסטפן צאצא של סילאס?
זה ממש קשה לעקוב

Rachel47

New member
נו כן הרי בהתחלה

התחילה הסדרה ואלנה הייתה כל כך דומה לקת'רין (דה! זו אותה שחקנית!) ולקח להם איזה עונה להבין מה הקטע ואז הם סוג של אמרו במפורש שהיא איזה סוג של צאצא שלה
אבל הו, זה כה מוזר, הרי קת'רין ערפדית די צעירה (לא?)
ואז היה את הפרק שהתחיל בסצינה בבולגרית שבה קת'רין יולדת בת ולוקחים לה אותה
אז הנה הפיתרון, יש בלאד ליין שקרה לפני שהיא התערפדה ולכן אלנה היא צאצאית שלה

העניין הוא שבתחילת העונה הזאת הם דיברו על דופלגנגר וסוג של רמזו שזה היקום יוצר אותם ככה ולא התייחסו לבלאד ליין או שצריך להיות ביניהם בכלל קשר דם וזה קצת בלבל אותנו וזה גם עצבן אותי שהם מתעלמים ממשהו שהם בעצמם אמרו לנו

בכל מקרה מה שאני אומרת זה שהבת של קת'רין הייתה צריכה להשאיר בלאד ליין לפני שהיא התערפדה
וכן אם עובדים תחת ההנחה הזו אז כן סטפן הוא איכשהו צאצא של סיילאס (ששוב, זה לא הגיוני כי לא היה נראה שלסיילאס היו ילדים..אז בעצם אני לא מבינה לאן הם הולכים עם זה וזה מעצבן אותי כי או שבלאד ליין חשוב או שלא..אי אפשר באמצע!)

בדיוק
הם אמרו שכאילו הטבע יצר את הדופלגנגר כדי ליצור איזון לחיי אלמוות שהם קיבלו. אז לא יודע, לא הבנתי את זה כאילו זה צאצאים שלהם

אבל כן, זה הגיוני....

וכן- אנחנו לא ראינו שלאמרה/סילאס יש ילדים, ואם כן, אז צריך להיות להם ילדים מאנשים אחרים....
כי אם יש להם ילד משותף, זה אומר שהבלאד ליין של סטפן ואלנה זה בעצם אותו בלאד ליין, מה שאומר שהם קרובי משפחה..?

אני מזה לא זוכר את הפרק שקת'רין יולדת

Rachel47

New member
בטוח עוד זוכרות את זה..לילך, ליאורה?

יש פרק שמתחיל בסצינה הזו..

למעלה