סדרות חדש

Rachel47

New member
דקסטר

אומייגאד!

טוב זה היה ברור שיהיה ביניהם משהו
ואני דווקא ממש חיבבתי את הרעיון הזה

אבל חשבתי שהוא פשוט יהיה איתה ולא ינסה לרצוח אותה..
לא חשבתי שהוא ישכב איתה על השולחן עם הפלסטיק ראפ
גאד זה היה כזה לא לגיטימי!!!!!!!!

אבל היא מושלמת

LemonLimeLilach

New member

אומייגאד נראה לי שראיתי לאיבון את הציצי.

ההתפתחות האחרונה הייתה מגוחכת למדי, ומה שעשה את הפרק היה כרגיל השיחות הקודחות בין דב לדקסטר. וואו!

Rachel47

New member
ברור

אני חושבת שהביאו את איבון רק כדי לשעשע
כי תכלס היא לא "הכוכבת" של הפרקים

אבל כן היה שם ציצי

הפרצוף של אבא שלו במכונית אחרי שהוא הזמין את האנה לדייט

והסצנה ביריד היתה ממש מוזרה...

dans girl

New member
אמג.
כלומר הם בנו את זה ממש טוב כל הפרק אז זה לא היה כל כך מפתיע, אבל זה היה עשוי טוב. שהוא הגיע עד השולחן לפני שהוא התחרט. זה היה פרק מוצלח.
לא היה מספיק דב-דקס אבל
.
והבחור החדש של דב נראה שפוי. זה משמח
.

הדייט היה מוזר, זה די ברור שהוא השתמש בפסיכולוגיה הפוכה כדי לעניין אותה באשמה של האנה, חבל ...

LemonLimeLilach

New member

חבל שאין טפסי הימורים על סדרות טלוויזיה, כי הייתי שמה הרבה כסף על זה שהבחור החדש של דב הוא:
1. לא נורמלי
2. ישמש בכדי להביא אותה/לשכנע אותה באהבה שלה לדקסטר.

dans girl

New member
אני מנסה להתכחש לזה
.
סטטיסטית, לפי הרקורד של דב, אין מצב שהוא שפוי
. אבל בינתיים הוא נראה ככה אז אני שמחה באשליה שלי
.

לגבי האפשרות השניה - היא מעצבנת אותי ואני עדיין מקווה שהם יתאפסו על עצמם ויתביישו שהם אי פעם חשבו שזה קו עלילה worth pursuing.

איזה קטע חח היא נראת פשוט עדיין ילדה! מקסימום 20 ומשהו!
הייתי חייב לבדוק והיא בת 32!! יאו

RenanaD

New member
? "דקסטר" עונה 4

הרגע סיימתי לראות את פרק 5, שבו דב מתאבלת על לאנדי שנרצח, ריטה מגלה שדקסטר שמר את הדירה הקודמת שלו ועושה לו סרטים, ודקסטר עולה על הרוצח ("טריניטי"?) ורואה שהוא בעל ואבא, כמוהו, ולא זאב בודד כמו שכולם הסיקו.

אז קודם כל, בנוגע לדב. איזו מסכנה
בעונה 1 רוצח סדרתי התחיל איתה, רק כפתיון. בעונה 2 היא מצאה סבא חביב, שבסופו של דבר זרק אותה לטובת העבודה שלו. בעונה 3 היא התאהבה במודיע משטרתי מסומם. וברביעית סבא'לה פתאום חוזר
אין מנוחה! לא נותנים לה להיות עם חבר נורמלי, המסכנה.

אבל את ההודעה הזו פתחתי בגלל שאני רוצה לדבר על ריטה. ועל כמה שהיא מעצבנת אותי.
ראבק! חתיכת מטומטמת! מה נראה לך?!
בואו נשווה שניה: מצד אחד יש את דקסטר - גבר חכם, יציב, עבודה טובה, יש שיאמרו קצת קריפי. בסדר, הוא רוצח סדרתי בלה בלה בלה, אבל אף אחד לא יודע אז זה לא נחשב. מהצד השני יש את ריטה - אישה טיפשה, אם חד הורית, נטולת עבודה ובעלת קול בלתי נסבל (תפסיקי ללחוש כבר! תדברי!!!
) וקריזות מפה ועד להודעה חדשה.
מי מנצח? דקסטר. אז מאיפה יש לה את החוצפה לבוא אליו בתלונות?! כל שניה מסנג'רת אותו לעשות דברים, להביא דברים, לסדר דברים, גם לה וגם לילדים. ש - אה! הם בכלל לא שלו!
ואז יש לה פנצ'ר והיא מצליחה לגרום לו להציע לה נישואין. אבל לא בגלל שהיא רוצה, חס וחלילה! בגלל שהיא רוצה שהוא *ירצה*. ברור. ועכשיו הם נשואים וגרים יחד והוא משמש כביץ' שלה אפילו יותר מאי פעם.
ואז, ערב אחד... היא מנדבת אותו להביא תרופה לתינוק, סורפרייז סורפרייז. הוא עושה תאונה בדרך. היא מגיעה לבי"ח והוא בורח משם (כי יש לו גופה להסתיר, אבל לא משנה) בתירוץ שהוא בסדר. אחרי כמה ימים היא מגלה שהוא הסתיר ממנה זעזוע מח, והוא מתרץ שהוא לא רצה להדאיג אותה. תירוץ לגיטימי לגמרי, סתומה! תקני אותו ותשתקי!
ועכשיו שהיא גילתה את הדירה (שגם דב חשבה שהוא הפסיק לשכור) היא התפוצצה עליו ולא נתנה לו לישון בבית שלהם. מפגרת. תתפוצצי עד מחר. מי את ומה את שתעמידי אותו במצב כזה, מול האשמות כאלה. "חוסר כנות", בחיי. למה מה כבר יש לך להציע לו בתמורה, אפשר לחשוב

לסיכום, ריטה ממש מעצבנת אותי בעונה הזאת.
ואתם יודעים, לפני שנה + חברה מרשעת ספיילרה לי שבסוף היא נרצחת, בדיוק כמו שהיה עם אמא של דקסטר (וזה כל מה שאני יודעת כרגע, לא לספיילר לי יותר!). אז ברגעים קשים אלה, של שנאה יוקדת כלפיה, אני דווקא די שמחה שאני יודעת מה עולה בגורלה בסוף.
קארמה איז א ביץ', ביץ'

LemonLimeLilach

New member
אוי, את יודעת את הספוילר שכולם יודעים

כשהם מתחילים לראות דקסטר!
גם אני ידעתי.

למעלה