סדרות חדש

RenanaD

New member
סדרות חדש

כי הקודם הפך לשרשורפלצת ואין לי כח לגלול. מה עוד חדש

RenanaD

New member
"גלי" - דווקא היה נחמד, לשם שינוי!

באמת. איזו הפתעה נעימה

יש דמויות חדשות מעניינות (וול... חלקן. לפאק יש אח חורג או משהו, עם בעיית עצבים קשה? WTF?) וכמה ותיקות נעלמו. כל הסנטנה-מרסדס-פין וכו' לא יופיעו יותר? בכלל? נגמר החוזה?

העלילה היתה די נחמדה, אבל חבל שכבר אחרי חצי פרק הם ירדו חזרה מהפופולריות לתחתית. הייתי נותנת להם עוד פרק ליהנות מהנצחון של שנה שעברה ולהיות מניאקים, שזה שינוי מרענן מהצדקנות הרגילה שלהם, ורק אז להטביע אותם שוב בסלאשיז...
המעודדת החדשה מעצבנת נורא. שתלך לעשות בייביסטר על התינוקת של סו ושתסתום.
מה עוד, מה עוד... קייט הדסון! מה היא עושה שם
מסכנה רייצ'ל, היא יורדת לחייה. ומעניין תוך כמה פרקים היא תנטוש את פין לאנחות לטובת היצור הזה שמתעקש לרדוף אחריה ולהחמיא לה, על כל נשימה בערך.
מה קורט הולך לעשות עכשיו בניו יורק עד שיתקבל לניאדה? להשתעמם למוות ולעבוד במלצרות?

Rachel47

New member
כן גם משהו שרציתי להגיד

המאש אפ של קייט הדסון היה חמוד אבל תכלס היה עדיף שתשיר רק את השיר השני של ג'ניפר לופז ולא ידחסו את הראשון כי הוא מעט הרס בעיניי
אבל עדיין חמוד

אוקייי!!!!
כמה דבילי היה כשהם עמדו באודיטוריום והחליטו מה לשיר בתחרות ואז אמרו "מה רייצ'ל הייתה שרה?"
"אהה, קול מי מייבי!!!"

סליחה!!!?!?!?!?!?????!??! אלא אם ברברה סטרייסנד עשתה לזה גרסא אי פעם רייצ'ל לא הייתה שרה את זה בחיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
צחקתי קשות

RenanaD

New member
כןןן צחקתי על זה גם
(לילך - לקרוא!)

אוי, כמה שזה היה מגוחך.
סבבה לגמרי שהם רוצים לשיר את השיר הזה, אני אפילו מכירה אותו למרות שלא שומעת רדיו בכלל, אבל כל תסריטאי מתחיל היה יכול לכתוב הקדמה מוצלחת יותר מהשטות הזאת שהם אמרו

כשהם שאלו "מה רייצ'ל היתה שרה?" הייתי בטוחה שהולך להגיע עוד איזה להיט ברודווי שבכלל לא אזהה, אבל אז התחיל השיר הזה וצחקתי ממש. מפגרים. כאילו לא הכרנו אותה ואת הדרמות שלה 3 עונות.

ואגב, עוד דבר שקשור אליה: ממתי כוווולם כ"כ מעריצים אותה וחיים כדי להכנס לנעליה? יש מאחורינו 3 עונות ועשרות הודעות ממורמרות של לילך על איך רוצחים את הדמות האהובה עליה וממשיכים להתעלל בגופה, ופתאום משום מקום מגיע פולחן אישיות? שקר גס. נכון, תמיד אמרו עליה שהיא טובה - אבל לא ככה, ועיקר ההתייחסות אליה היה בכלל לדרוך עליה. אז עכשיו זה כאילו בסגנון "You don't really know what you got till it's gone"? שלא יבלבלו לי את המח.

את המאש-אפ של קייט אהבתי, וטוב שלא ויתרו על "אמריקנו" כי את השיר השני לא הכרתי בכלל
כאמור, לא שומעת רדיו. טוב לדעת שזה שיר של ג'ניפר לופז

Rachel47

New member
אני גם לא ידעתי

שזה שלה עד שחיפשתי להוריד את השיר המקורי

ואת האמריקנו הזה אני לא מכירה כשיר
אבל הקטע של ה"אה אה אה" מוכר לי, אולי בעצם מליידי גאגא
נו שוין

וכןןןןןןןןןןן
זה היה כזה מוזר שפתאום כולם סוגדים לה
יאללה לכו חפשו!!!!

RenanaD

New member
את לא מכירה את

"אמריקנו"? שיר נחמד של גאגא. לפני כמה שבועות ראיתי את הסרט של פוס אין בוטס, החתול מ-"שרק", ובסוף היה את השיר הזה ונקרעתי מצחוק
זה היה שילוב גאוני.

רק עכשיו יצאה גרסת HDTV.XviD-TVSR של הפרק החדש! מוקדם יותר הורדתי mp4 כי לא מצאתי שום דבר אחר...

Rachel47

New member
אה אז זיהיתי שזה של גאגא

ואני זוכרת שלא חיבבתי את פוס אין בוטס מי יודע מה
גם ראינו אותו על מחשב נייד עם רמקולים דפוקים מה שעובר את כל עניין הפסקול לmute (תרתי משמע
)

Rachel47

New member
ברור, בנו ציפיות וזה לא היה משו

מזל שלא הלכתי בקולנוע

Kill Bernard

New member
יפ. זה היה ידוע מראש שזה לא יכול להיות טוב.

פוס טוב מידי בשביל להצליח להיות לא-דמות-משנה.
כמו דורי. אם יעשו עליה סרט, זה יהיה איום!

ראיתי בדילוגים. למה אני עדיין רואה את זה?
אולי כי יש לי מחסור בסדרות.

לא יכלו לעשות סדרה נפרדת לרייצ'ל?!
זה החלק היחיד שמעניין אותי..
למי יש כח לניו דיירקשנס החדש?

הדמויות החדשות לא מעניינות, וכך גם הישנות... (אולי רק הבחור החדש של רייצ'ל)

אפילו עד שרייצ'ל שרה משהו, זאתי החדשה הייתה צריכה להפריע לה! נו באמת.

אה ולגמרי על ה-Call Me Maybe - מה נסגר איתם?!

LemonLimeLilach

New member
ראיתי חצי פרק בינתיים

ואני ממש שמחה שיש כשרונות אמיתיים סוף סוף!!! סיסי הזאת ממש טובה וגם הזקן עם הכובע ששר קאנטרי, יש לו קול מהמם

limors2

Well-known member
ליזי בנט החדש

אוי, ג'יין

גם אני רוצה למצוא את בינג ולחבוט לו בראש עם מחבת!

(ובלי ספוילרים עתידיים!)

למעלה