סדרות חדש

o0Invisible0o

New member
נקמה.

הפרק הזה ממש עצבן אותי, ברמה שאני רוצה להפסיק לראות. ><
דברים קטנים שמציקים לי: לא משנה מה תגידו, לא תשכנעו אותי שאמא לא מזהה את הבת שלה..למרות שמהשיחה בסוף היה נראה שהיא יודעת.
לא אמרנו שאמנדה יודעת הכל על אמילי [כלומר, על אמנדה האמיתית] מבחינת צלקות וזה - היא לא תדע להגיד איפה היא הייתה?
למה ומאיפה כותב הספרים הזה צץ? :S אין לי כוח אליו, הוא היה צריך למות בשריפה.

אה, כן - אין שום סיכוי שאמנדה הייתה עפה ככה מהמעקה כמו שהיא עפה ונניח וזה אכן קרה כתאונה שכזאת (איך אגב אף אחד לא אומר לויקטוריה כלום ולא בודק אותה?) אין מצב שהיא תשרוד ללא שום פציעות, תתעורר מהתרדמת ופשוט תחזור הביתה.

חוצמזה לא הבנתי, לפדמה לא היו כוונות רעות כשהיא בדקה את התיק של דיוויד קלארק, לא?
מי הם הInitiative בעצם? אני לא כזה סגורה על זה. ><
למה הבחור שעבד עם אמילי עבר בכזאת קלות לעבוד נגדה? הוא לא מאוהב בה או משהו?

ממש קיוויותי שבסוף הפרק היא תוריד את החלוק ויראו את הצלקת...
כן, זה היה מוזר שהיא לא זיהתה שזאת לא אמנדה. אבל מצד שני זה אפשרי, כשאת חיה רק על זכרונות, וזה הפרצוף הראשון שאת רואה שאת בטוחה שזאת הבת שלך, משלימים את הפערים ומתאימים לקיים...
לא זכרתי מה הדבר האחרון שקרה עם טרדוול הזה, ופתאום הוא צץ

כואב לי על נולן, גם עם האבא וגם עם פדמה, לפחות אמילי הזהירה אותו יחסית מוקדם.
אני לא בטוחה שאיידן עבר להיות נגדה, זה קרה כ"כ מהר ואולי זאת רק הייתה אזהרה או משהו...
ממש אהבתי לראות את אמילי דואגת לאמנדה ועוזרת לה, סוף סוף קצת אנושיות. וכל הכנות בסוף הפרק היה מעולה. למרות שחשבתי שאמילי תשמור על הסוד של האבהות של קארל לעוד כמה פרקים טובים...

limors2

Well-known member
Don't trust the B

הפרק היה חביב, אבל מהרגע שההוא שקלואי חשבה שהיא מותחת גילה שהוא מותח אותה ושהוא הכניס אותה לצ'יק פליק אחד גדול, הוא נהיה נפלא

o0Invisible0o

New member
לגמרי!

זה גם מופיע כתגובה הכי פופולרית לסרטון, אז ההמון מסכים איתך.

dans girl

New member
ליזי בנטטטט
[התחלתי לכתוב הודעה והמחשב שלי מת
. אני חושבת שהוא מתחיל לגסוס וזה לא נעים לי
]

בכל מקרה-
במבט ראשון חשבתי שהבחור זה ג'יימס מרסדן
. אבל אז כשהוא ממש הישר מבט למצלמה ראיתי שזה סתם בחור שיש לו את הפרופיל של ג'יימס מרסדן
.

פרופס על זה שלמרות שלדעתי ליהקו את דארסי אחרי שליזי התחילה לחכות את דארסי, החיקוי שלה עדיין ממש ממש מוצלח
.

ואמג
.
שיחה קשה. אהבתי שעדכנו את השפה. ומן הסתם את זה שזאת לא הייתה הצעת נישואין
. הוא אכן יצא פוץ מעפן ומתנשא, וממש ממש מעצבן, אז הוא והדיאלוג כנראה עשו עבודה משכנעת
.

you have a check list for what makes an accomplished woman

your 'energetic' little sister

והסוף
. היא אמרה לו על הוולוג
. נהדר
.
והוא יהיה גם בפרק הבא, הוריי
.

אהה, ואני מתה על איך שהוא מתלבש

בקיצור, אמג
.

limors2

Well-known member

גם אני חשבתי שזה הוא במבט ראשון
ולא אהבתי את עודף בכתום/חום שהיה לו על הלחי.
וזהו.
הוא מושלם כ"כ
וממש מעולה בתור דארסי. התנהגות ה"אני שחצן אבל זה רק כי אתם לא מכירים אותי" שלו נפלאה
ואני לא יכולה לחכות לפרק הבא, אחרי שהוא יראה את הולוגים שלה!!

o0Invisible0o

New member
להכל!

וגם למה שליאורה אמרה.
הלכתי לטוויטר לצייץ לשחקנית על עבודתה הטובה (די, היא עושה עבודה לכל אורך הדרך אבל הפרק הזה ממש דרש את זה..) והיא בדיוק צייצה שהיא לא עומדת בקצב של הטוויטים שהיא מקבלת והלוואי שהיא הייתה יכולה לענות לכולם ואיך היא שמחה לראות את בסיס המעריצים והתגובה שלו.

אחד התסריטאים של הפרק (ושל הסדרה בכלל) כתב שהוא מתנצל בפני כל המעריצים שהוא "הרג" וכל אלה שעכשיו "מתים" בגלל כל ה- I'm dead!
I just died וכאלה.

אומג יום שני מרגיש כ"כ רחוק עכשיו!! אבל אני חייבת להתקדם בקריאה בסופ"ש.

LemonLimeLilach

New member
אנטומיה

אז ראיתי את שני הפרקים האחרונים. אני חייבת להגיד שהכמות המופחתת (יחסית) של קאלי אריזונה ואוון עובדת מעולה בשבילי. קאלי חזרה להיות מדהימה. אוון כמעט ולא מופיע וזה נהדר. לא הבנתי למה הוא הלך לטריילר של דרק או למה הטריילר הזה לא מעלה עובש כבר אבל סבבה!

Rachel47

New member
הוא הלך כי

לא כיף לו בבית בלי כריסטינה
וכן, הוא כבר צריך להעלות עובש

LemonLimeLilach

New member

אז שייסע לכריסטינה (לא רק לא זה), למה שבטריילר יהיה לו יותר טוב מאשר בבית???

למעלה