סדרות חדש?

LemonLimeLilach

New member
117

חייבת להבין- מה זה הדבר המגוחך הזה של ויקטוריה עם הצייר ההוא? זה כאילו עברתי לפורנו מיותר באמצע הפרק. למה זה טוב? איזה בזבוז זמן.

למה ויקטוריה חושבת שיש סיכוי כלשהו שאפשר להפיל הכל על אמילי, גם אם דניאל יסכים, אם בזמן היריות אמילי עמדה מולה ומול כללללל האורחים במסיבת אירוסין בזמן שויקטוריה נאמה על כמה היא מקבלת אותה למשפחה?

LemonLimeLilach

New member
120

בזמן שפרנק ניסה להרוג את לידיה וכולם היו כל כך בהלם עד שפיטרו אותו והכל ואני אמרתי שזה לא הגיוני כי מן הסתם הם ידעו מה הוא הולך לעשות... והפרק פלאשבק הזה רק הוכיח את זה בזה שהראו לנו שכבר לפני 10 שנים הוא הרג מישהו בשבילם!!

וואו כמה פלאשבקים בתוך פלאשבקים.

נולן הכי חמוד. השיער של ג'ק היה מגוחך. לא הבנתי לחלוטין את הקטע עם החברה של ג'ק.

LemonLimeLilach

New member
122

וואווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו איזה פרק מושלםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!

לא שלא היה צפוי לחלוטין שאמא שלה תהיה חיה
אבל הם עשו את זה בצורה מעולה. באמת הרגו את ויקטוריה? במילים של נולן: או אמ ג'י!!! (אהבתי את המחווה לגוסיפ באותו הפרק ששרלוט הופכת לחיקוי של בלייר וולדורף וקונור פאולו חושב לעצמו "למה עזבתי את גוסיפ בשביל זה? שם הייתי מגניב והיה את בלייר ופה... לא")

חשבתי שההפתעה של הפרק תהיה שאמילי תפתח את המתנה מויקטוריה ויתגלה שויקטוריה ידעה במשך זמן כלשהו שאמילי היא בעצם אמנדה. זה היה יכול להיות ממש מפתיע!! אבל לא, זה היה שאמנדה בהריון
די, נו.

יש לי דברים לימודיים לעשות בסופ"ש וחשבתי לא להתחיל את העונה ה-2 אבל... זה לא יקרה

dans girl

New member
ליזי בנט, הערצה כללית
אז אני לא יודעת אם אתן מתעמקות במה שהדף של הבלוג מעלה לפייסבוק, אבל באחרונה מדובר בחשבונות טוויטר.

ובאופן ספציפי, חשבון הטוויטר של ג'יג'י דארסי
.
אז הקודם שעשע אותי והיה נחמד, כי היא העלתה את הפלייליסט של הוולוג של ליזי וכתבה עליו משהו נחמד אך לא משמעותי.
עכשיו הייתה התכתבות שלמה בינה לביץ פיץ שהם העלו, שהייתה משעשעת ואדירה בפני עצמה. מה שכמובן חייב אותי להיכנס ולבדוק את חשבונות הטוויטר של כולם ולעקוב אחרי כולם, להוציא את שרלוט שלא מעניינת. ופה, אני חייבת להעריץ אותם בשתי נקודות עיקריות:
1. מחשבה קדימה - עלעלתי בטוויטר של דארסי והוא התחיל לצייץ באפריל, כשהסדרה עלתה לראשונה. עוד לפני שבכלל ליהקו אותו. זה די מדהים.
2. ירידה לפרטים - היום היה ציוץ ראשון מבית החשבון Pemberley digital. שלא לדבר על חשבון הטוויטר המתוחזק היטב של קיטי, ששונמכה לדרגת חתולה באדפטציה מהספר, אבל זה לא מונע ממנה לצייץ. כמה חשבונות מפוברקים של טוויטר הם פתחו בשם ההשקעה המדהימה הזאת בסדרה? מילא, חשבון לכל אחת מהדמויות הראשיות, יש מספיק כאלה. אבל הם יורדים לפרטים ברמה של חשבונות טוויטר שלא היו חסרים לאף אחד, אבל הנוכחות שלהם רק מגבירה את העוצמה של הסדרה. אני אוהבת אותם. הם גאונים.

limors2

Well-known member

ראיתי את ההתכתבות של ג'יג'י ופיץ. זה היה נפלא.

o0Invisible0o

New member

ההודעה אתמול הייתה על ההתכתבות של ג'יג'י ופיצ', נכון? זה מה שאני הנחתי..
התעצלתי ללכת לראות את ההתכתבויות של כולם כי הייתה לי הרגשה שזה נרחב..חה. קיטי גם מצייצת? הם כאלה אדירים..בתכלס גם כל המחשבה והתכנון מראש שלידיה תעשה וולוג משלה ממש מסתדר מעולה עם מה שקורה עכשיו..

הם אדירים! אם הם לא זוכים בקטגוריה המופרכת שלהם בIAWTV אני אהיה ממש עצובה.

אה, והם זכו בסקר השני! ראית? הם הביסו את דה גילד!

limors2

Well-known member
לידיה החדש

בתחילת הפרק הייתי עם הרגשת ה"אוי לא האסון הגיע" הקבועה שיש לי בכל פרק איתה (וכל פרק לאחרונה), אבל היא כ"כ מסכנה ובודדה שבאמצע הפרק קלטתי שאני לגמרי בעדה גם בקטע הזה. היא צעירה וקלילה יותר מהמשפחה והחברים שלה (שהבריזו לה והלכו למסיבה אחרת? כי באמת, איזה מוזיאון פתוח בחצות?
) ואף אחד לא מספק לה את החברה שהיא רוצה וצריכה, וזו לא אשמתה! אז היא תלך ותתחבר עם וויקהאם וזה בכלל לא יהיה באשמתה, וסופסוף היא תהיה שמחה.
לידיה, יש לך את ברכתי

o0Invisible0o

New member
לאאאאא.

וגם - די, אני לא יכולה שימשיכו למתוח אותנו ככה.
מה הולך לקרות?

איזה סופ"ש מבאס בלי סדרות

אגב, מישהו מתכנן על סדרה מהחדשות של המידסיזן?

o0Invisible0o

New member
היה..אממ..המפץ?

אני סיימתי עונה ראשונה של לואי [סופסוף!] ועונה ראשונה של שרלוק..ולא מתכננת כרגע שומדבר חדש למידסיזן.

למעלה