סדרות חדשות בביפ

Evil Beast

New member
סדרות חדשות בביפ

בקרוב יעלו המופע של בני היל ורינו 911. מישהו שמע עליהן? על מה הן בכלל? ד"א-מישהו/מישהי שם/שמה לב שבני היל ממש ממש דומה לירון ברלד?

sisty

New member
../images/Emo26.gif

לפי הבנתי בכל תכנית של המופע יעבירו סצנות ואירוחים על בסיס בידור, אך מידע זה דל ולא אושר ע"י הגורם המתאים. ואכן יש דמיון בין השניים

אמא ניתקה לי את ביפ!!! ../images/Emo7.gif

מתי רינו והמופע ששאפל עולים? שאני אדע מתי להתחיל ללחוץ...

אני בכלל מסיפור אחר...

אל תדאגי, גם את הסצנה הזאת אני אכבוש... מוהאהאהאהאהאהאהאאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאאהאהאהאהאהאה

dk6

New member
לא דואגת

אני יודעת שתכבוש.. אתה זוכר אותי? גם אני התחלתי בסצנה אחרת... אבל לא כמוך אלא בקטנה

EagleGirl

New member
חחחחחחחחחחחחח

אני חושבת שהמתופף של רוקפור זה הסורי הדפוק האמיתי!

dk6

New member
זה שטויות מהקאמל

עזוב שטויות... יש קבוצה שמופיעה בקאמל שקוראים להם החמוצים ואחד מהם הוא הסורי הדפוק

Oren G

New member
למה שהוא יבוא לקאמל???

שנה וחצי אני אומר לו שיבוא לקאמל! ביומולדת שלי אפילו הוא דפק לי ברז לקאמל! תסבול עכשיו חסיד

dk6

New member
קאמל זה ליגה

תבואו חופשי!!! ממש כיף שם מקום גדול (פירסום לקאמל. אלללה)

extra g

New member
החמוצים?

וואי הם דפוקיםםם הייתי בהופעה בקאמל באיזה ערב אחד של "מחלקה סגורה" והרוב לא היו כאלה מצחיקים החמוצים נראה לי היו הכי גרועים...לא היה להם אפילו קטע אחד שהעלה גיחוך על פניי המנחה היה מצחיק היה אחד בהתחלה, משכונת התקווה, שהיה גם מצחיק חושרמוטה היה אחד שהזכיר לי את דיג'יי סופרים, הוא היה הכי קורעעעעעע!! הוא עשה מלא דברים טיפשיים ושטותיים כל הערב אבל היה פשוט ענק!! והיו עוד כמה שלא הצחיקו בכלל החמוצים זקוקים להמון המון המון המון המון עבודה לדעתי (מצטער אם אני פוגע במישהו...)

dk6

New member
לא הולכים למחלקה סגורה

לך למופע המרכזי או להופעה של רשף לוי או רועי לוי.. שם אתה נקרע מצחוק

EagleGirl

New member
תבוא לקאמל

למחלקה הסגורה (ימי שישי ב1) ואז תבין... ד"א - אני הסאונדד וומן של המחלקה הסגורה...

למעלה