סדרות הסקס בערוץ

• פותח הנושא 1190
  • פורסם בתאריך

1190

New member
סדרות הסקס בערוץ

לשם מה נחוצות הסדרות הללו? איזה תובנה לחיים הן מוסיפות?? במסגרת עבודתי אני מפנה תלמידים ובני נוער לצפייה בערוץ ומהם שמעתי על הסדרות הנ"ל. אשמח לשמוע תגובתיכם ואשמח יותר אם תורידו את הסדרה מלוח המשדרים. תודה 1190

הסדרות האלו משודרות../images/Emo29.gif

באמצע הלילה. גם אותי זה לא מעניין אבל יש כאלה שכן אוהבים אתזה וזה מעניין אותם בגלל התוכן שמים את זה בלילה. אני לא רואה שום בעיה עם זה...

שותף

New member
סקס טוב וחינוכי

אינני יודע למה בדיוק הכוונה ב"סדרות הסקס", אבל אני חייב לציין שהסדרות התיעודיות-פופולריות על סקס שאני ראיתי בטלויזיה בשנים האחרונות, היו בד"כ סדרות איכותיות ולדעתי - כפסיכולוג קליני - מאוד חינוכיות. יצא לי כבר להמליץ על תוכניות אלה למחנכים ומטפלים רבים. יש חשיבות רבה לראות את המגוון האנושי, את הדרכים השונות בהם אנשים מוצאים סיפוק ואושר. מטפלים ומחנכים יכולים לקבל מושג על מה נחשב "נורמלי" ועד כמה המושג הזה הוא גמיש. הציבור הרחב יכול לקבל מהסדרות מודל טוב ולגיטימציה לממש את עצמו מבחינה מינית, באופן שאינו פוגע בעצמו או בזולת. התוכניות הללו עדיפות בהרבה על כל תוכניות וסרטי האלימות שאנו מוצפים בהם (שכוללים גם הרבה סצינות מין דוחות).

זו לא תוכנית כזו ממש..../images/Emo29.gif

זה סקס עתידני מה יהיה בעתיד בכל הנגזרות השונות של חיי מין... זה לא לילדים צעירים בוא נגיד ככה

1190

New member
האם "זכית" לראות?

אנני מקבל את תשובתך, אני זכיתי לצפות בכמה פרקים וזה פשוט מזעזע וחולני, גם הנושאים המדוברים וגם התמונות, אין בזה ולא כלום מחינוך מיני, יש בזה הרבה חינוך לסטייה מינית. על כל פנים תודה לכל המשיבים והמשך צפייה מהנה בשאר הסרטים המצוינים בערוץ. 1190

ESPN

New member
לא יצא לי לראות לכן הידע שלי בסוגיה

מוגבל אבל, לא חסר סקס בטלוויזיה. לא נראה לי שמי שמחפש לראות סקס,מחפש ביס דוקו. אני בטוחה שתלמידים שלך שערים ב12 בלילה חשופים לסקס בלא מעט ערוצים. אם ראית את התוכנית תוכל/י להגיד לנו מה בדיוק בה הפריע לך? בדרך כלל סדרות תעודיות על סקס (למשל "סקס ישראלי" של אורנה בן דור ששודרה מזמן בערוץ אחר) הם בדרך כלל על היחס של החברה למין, דבר שנראה לי ראוי לדיון בחברה מודרנית. (סליחה אם אני חוזרת קצת על מה ש"שותף" אמר. ) אגב, מה נחשב בעינך תוכנית סקס? האם גם תוכנית על יחס נשים לשדיהן כמו ששודרה לאחרונה, נחשבת לא לגיטימית בעיניך? המשך צפייה מהנה בערוץ, וברוך/ה הבא/ה לפורום!

מגיעים לכם הסברים

כמנהל הערוץ, אני שם לעצמי למטרה להביא למסך שלנו לא רק סרטים זוכי פרסים וסדרות מדוברות אלא גם יצוג לתת ז'אנרים של עולם התעודה הנחשבים לחמים ביותר. סדרות וסרטים בנושאי סקס הם ללא ספק הטרנד החם ביותר בשנתיים האחרונות בעולם הדוקומנטרי. מספיק לראות כיצד סרטים כ"מאחורי גרון עמוק" ו"דבי בדאלאס - סיפור אמיתי" ממלאים אולם גם בקולנועים הגדולים כדי להבין זאת. . מכיוון שאנחנו ערוץ עם אצבע על הדופק, אנחנו חייבים לעסוק גם בנושא זה המעניין רבים אך אני יכול להבטיח שני דברים חשובים: אנחנו בוחרים סרטים אלה בתשומת לב רבה. אין אצלנו דברים וולגרים, אין כאלו המבזים את גוף האשה (או הגבר...) וחשוב לנו שהקהל גם ילמד מהסרט דבר או שניים - "חינוך מיני" קראו לזה בתיכון שבו למדתי. ההבטחה השנייה קשורה לשעה - ראשית - תכנים אלו משודרים תמיד אחרי 23:30 בלילה והם עוברים אישור מיוחד של סמנ"לית הרגולציה של yes הבודקת שאין בהם דבר מה פוגע. החל מפרואר אנו מייסדים מסגרת חדשה, "דוקו סקס" שמה, אשר מדי לילה תביא למסך תכנים אלו אך אני מבטיח לכם כי ידובר בסרטים המובחרים ביותר אשר הופקו אך ורק בידי גופי שידור ראוים ומוכרים דוגמת הבי.בי.סי, ערוץ 4 הבריטי וחברת הכבלים האמריקאית HBO אשר איכויותיה מוכרות. שלכם גיורא יהלום מנהל yes דוקו

שותף

New member
הפחד מסקס

שלום לכולם/ן, מעניין מדוע דוקא נגד תוכניות סקס מופנות האשמות שהן "משחיתות את הנוער", "לא מוסריות", "מיועדות למשוך צופים" וכו' ראשית, אינני מכיר תוכנית טלויזיה שלא נועדה למשוך צופים - זו מהות הטלויזיה החל מהערוץ הראשון, דרך "נשיונל ג'אוגראפיק" ועד ערוץ 2. תוכניות על סקס (ואינני מדבר על פורנוגרפיה) מציגות פן חשוב וחיובי מחיינו, יש להן תפקיד חשוב, בעידוד הסובלנות בכך שהן מציגות את המגוון האנושי, ואפשרויות רבות ליצור קשר מיטיב בין בני-אדם. העובדה שמציגים בהם דברים שמעוררים אותנו, דוחים אותנו, רחוקים מאתנו היא בדיוק שהופכת אותן לחשובות ומרתקות. האם פתחתם טלויזיה לאחרונה בשעות השיא וראיתם כמה אלימות יש בסדרות "אקשן" לבני-נוער, כמה חינוך לצריכה חסרת מעצורים (בפרסומות ובתוכניות), כמה תוקפנות קשה בענפי ספורט (כגון איגרוף, ופוטבול אמריקאי). שלא לדבר על מציאות חיינו הקשה שניבטת אלינו מהחדשות - רק אתמול רצח בגלל תאונה קלה, והשבוע העימות בין אוהדי בית"ר ובני סכנין, ויהודים וערבים שנהרגים בסכסוך ואיש כבר לא סופר). בברכת תזדיינו בסבלנות
שבת שלום!

geviaz

New member
חייב להגיב...

שלום לכולם, אני מאוד מסכים עם מה שאתה אומר אבל יש לך טעות שהייתי חייב להגיב עליה... פוטבול אמריקאי הוא לא אלים!!! בניגוד למה שחושבים הוא מאוד אינטיליגנטי והאלימות בו היא לא יותר מבכל ספורט אחר. זאת טעות נפוצה שמאוד מעצבנת (היא אפילו מופיע בוויקיפדיה). יעל, איך נתת לזה לעבור בלי תגובה?
נ.ב. רק עכשיו שמתי לב לתואר החדש, מזל"ט.

stamm1

New member
זה לא סוג ש....

כולם עושים סקס סה"כ, יש כאלה שאוהבים ליראות סקס קשה (כלומר ומה שניקרה - עד הסוף) ויש כאלה שאוהבים ללמוד ולדעת יותר בנושא, במיוחד אם הסדרות האלה הם בשעות מאוחרות אז כמובן שהוא פונה לפלח מאוד ספציפי. אתם מוזמנים למשל לקפוץ לסקר הבא: http://www.iseker.com/go.asp?q=sex וליראות למעשה שרוב האנשים לא כאלה תמימים כפי שניראה לנו (עליכם לענות על הסקר לפני שבאמת ניתן ליראות את התוצאות שלו) ואוהבים מאוד לעשות ולדבר על סקס בכל הזדמנות אפשרית. אז למה לברוח מזה?! ולמה לומר שזה רק עושה רע בעוד מספר האנשים אשר עוסקים בזה בדרך קבע כל כך גבוהה... נקודה למחשבה. YESדוקו קבלו ח"ח

p_nurit

New member
אני אישית לא מתחברת להם אבל

העובדה שיש הרבה אנשים שסדרות סקס חשובות להם וזכותם לראותם חוץ מלילדים, אסור לצנזר

newKiticat

New member
אני בעד,

בעידן שבו "סקס" הוא הנושא העיקרי של סצנות רבות בטלוויזיה- יש מקום להכניס סדרות שמאירים אור על העניין- בניגוד לאותםס סרטים וסדרות שהן באמת שמות סקס על מנת למשוך נוער צעיר. מלבד זאת- שאין דבר גס במרבית התוכניות הללו. בעבר, יס פלוס היה מקרין מספר סדרות שעסקו בסקס. אני בזמנו הייתי בת 17-18 ולא חושבת שזה "השחית". להפך- זה עניין וסיקרן. סקס הוא דבר שמעניין ומסקרן אותנו כבני אדם- מה הבושה בלהודות בכך? לחקור אותו כפי שהיינו חוקרים כל נושא אחר שמעניין אותנו?

למעלה