סדרות אקשן מצויירות

DesertRose1

New member
סדרות אקשן מצויירות

מה דעתבם? יילך טוב? או לא יילך? רעיון טיפשי, או אולי גאוני? תשרשרו תגובות...

GoLd FlOwEr

New member
עם כבר סדרות אקשן מצויירות...

מישהו יודע עם אקסמן באמת סידרה (וגם סרט) אנטישמית
כי "הרע" שם הוא יהודי
אגב- לדעתי אחלה רעיון

DesertRose1

New member
אני לא חושבת.

תראי, נראה לי שאם את מנתחת ככה את הסידרה זה לא טוב. ז"א- אם הרע היה מוסלמי, או אנגלי, או הךלנדי, זה היה בדיוק אותו הדבר לא? תחשבי על זה.

GoLd FlOwEr

New member
../images/Emo4.gif

כתבתי שהרע שם הוא יהודי בגלל שבסרט (ראית ת'סרט?) מראים אותו כשהוא היה ילד קטן בשואה - ככה שלא סתם הדמות של הרע הוא יהודי, הדגישו שהוא יהודי. וכן אני חושבת שאם, למשל, הדמות של הרע הוא מוסלמי ועוד מדגישים את זה, אז כן, מן הסתם הייתי חושבת שיש להם משהו נגדו...

מגנטו הוא לא בדיוק רע

הסיפור שלו זה שכל המשפחה שלו נטבחה בשואה, ואז הוא הגיע לארה"ב וחשב ששם לא ישנאו אותו רק בגלל שהוא יהודי, ובסוף שנאו אותו שם רק כי הוא היה מוטציה
ועקב זאת הוא שנא אנשים רגילים... אבל בהמשך הדרך הוא שינה את דרכיו ואף בחוברות הקומיקס הוא הצטרף לאקס-מן זה במקוצר הסיפור שלו אגב, המפיק של הסרט (והמנהל של חברת marvel שמוציאה את חוברות הקומיקס) הוא ישראלי בשם אבי ארד, אז קשה לי שכל העסק הזה אנטישמי

GoLd FlOwEr

New member
טוב...

עכשיו הכל מתחיל להיות קצת יותר ברור
אגב, ישראלי...

Sugar User18

New member
אני עובדת על סדרה למובגרים

ואני מתכוונת חמבוגרים כוללת סקס וציורי עירום ...של ציורים מושפעים ממנגה לא בדיוק מאנגה....על לוחמי חלל רוקרים....משו בסגנון הסקס סמים ורוקנרול

E boy

New member
סליחה על ההצתה המאוחרת...

אבל אין מצב שהם נאצים כי כל הקטע של מארבל התחיל בעצם מקומיקס שנקרא "קפטן מארבל", משהו בשנות ה40. מן גיבור על שנלחם בנאצים

E boy

New member
אחי קפטן אמריקה

הגיע מאוחר יותר הקומיקס הראשון של מארבל שיצא אי פעם היה נקרא קפטן מארבל

למעלה