סדרותתתת

LemonLimeLilach

New member
תראו את זה! מפץ מפץ מפץ

http://insidetv.ew.com/2012/11/15/see-a-flash-mob-on-big-bang-theory-video/

דמעות מצחוק!!

Rachel47

New member
אוי זה גדול!

וג'ים פרסונס עומד שם מאחורה ומחכה שיהיה תורו להגיד באזינגה!!

limors2

Well-known member
נכון?

אחרי שראיתי את המקוצר הלכתי ועקבתי אחריה בטוויטר, וככה גיליתי על המלא

Rachel47

New member
יומני

טוב, הפרק עצמו היה פסדר

ההזיות קיבלו הסבר מגניב שזה מוצא חן בעיניי כי לאחרונה הם מראים לנו מלא התרחשויות מוזרות עם אלנה אז לפחות ההסברים שלהם טובים יחסית

ג'רמי האנטר
הההמממ
לאפחד זה לא נראה לא תקין?
סבבה שאתם תתנו לו והוא יהרוג
ואז מה?
להאנטרים יש רצון בלתי נשלט ובלתי מוסבר להרוג ערפדים
זה לא יפסק ברגע שהוא יסיים לצייר את הסימן (מה שיקח לדעתי יותר מ3-4 ערפדים לא?)
קיצר כל ההתנהלות בעניין הזה ממש הזויה

המרצה קריפי...שור
נחמד שנתנו למאט לעלות על זה
אם כי לא אמין שאפחד (כולל דיימון שתמייייייייייייייד חושד בכולם!!!!) לא חשב על זה לפניו

דיימון וקריצותיו לאלאריק
זה מזה חמוד
ועצוב..

טוב אני פשוט אדבר על הפיל שבחדר
הסוף

כל הפרק היה מאוד נחמד ולא מזיק לראות את הבונדינג של אלנה ודיימון

וגם כל הפרק חשבתי לעצמי- שזו גם דרך ממש טיפשית להפריד בין אלנה לסטפן..לגרום לו לשקר על דבר שהוא בעצם בשבילה ואז שהיא תכעס עליו ככה..כאילו, היה לי עצוב שמרגיש שזה הולך לשם

ואז כשדיימון סיפר לה
קודם כל הייתי גאה בו
כי הוא כזה חמוד והוא העדיף שהיא תדע את האמת וויתר על ההזדמנות שבא לה עליו
וגם חשבתי שהנה, עוד סצינה שבה אלנה ודיימון כן ממש מתקרבים אבל העלילה לוקחת אותה חזרה לסטפן

ואז
היא נפרדה ממנו?

זו הייתה סצינה מה זה עצובה

אבל תסלחו לי
לא הבנתי..
מה? למה?

הרגשות שלה לדיימון התעצמו?
אוקיי..מה עם הרגשות לסטפן?
שהיו הרבה יותר משמעותיים כאילו מה אתם רציניים איתי? הוא היה דה לאב אוף הר לייף
כאילו, אפילו שאני הכי טים דיימון
מה?!
אחרי 3 עונות שהוא הדבר הכי הכי הכי בעולם והיא הכי אוהבת אותו בעולם אפילו כשהוא הולך ורוצח מלא אנשים איך שהוא חוזר היא חוזרת להיות איתו והכל נהדר ומושלם ואהבה אמיתית וחזקה
ו..מה?
קיצר...אולי זה משהו שרציתי שיקרה (אפילו שאני ממש לא מאמינה שהיא ישר תקפוץ לדיימון אז תכלס גם בשבילי זה חרא) אבל רציתי שהוא יקרה בצורה הגיונית והדרגתית
לא כי היא ערדפית אז הרגשות שלה גועשים ואז הוא סיפר לה שקר קטנטן אז היא זורקת את כל הקשר הזה לפח
מה? לא אמין. לא קונה את זה
וואט דה פאק?!

ולילך....את בטח ממש התעצבנת שם הא?

LemonLimeLilach

New member

אני התעצבנתי על אלנה עוד בתחילת הפרק והרבה לפני הקטע של הסוף כבר חשבתי לעצמי שהכונפה המטומטמת הזאת לא ראויה לסטפן. ואני מתחילה לחשוב שגם לא לדיימון. שיילכו לעשות שלישייה עם קתרין ויתנו לאלנה למות בשקט!! אומייגאד בכייניתתתתתת!!!! שתקי כבררר!!!! היא בלתי נסבלת העונה ברמות אחרות!! אני לא יכולה לסבול את זה והשינוי הזה שהוא בתכל'ס כן רק בשביל להביא אותה לדיימון... אבל הורס לחלוטין את הדמות שלה... למה זה טוב? לא מבינה.

כמה בעיות:
1. אוביווסלי מה שאמרת על המגניפיינג של הרגשות שזה רק לדיימון ולא לסטפן. כמה מגוחך.
2. למה כולם רודפים אחרי כל העולם בשביל ה"קיור" לאלנה ואף אחד לא מדבר על מישהו אחר שאולי מגיע לו התרופה הזאת? נגיד קרוליין? או טיילר? או... סטפן????????????? בשביל עצמו?!?! ואם הוא זקן מדי בשביל תרופה כי ברגע שהוא או דיימון יחזרו להיות אנושיים הם מיד יהפכו לערימת עצמות, אז הלו, קרוליין! ואחרים! האגואיסטיות הזאת והוואן מיינד טראק מביא לי עצבים.
3. טיילר צודק. כל כך צודק. למה הם היו צריכים להרוג את הכריס הזה? זה היה כל כך מטומטם. באמת קשה למצוא ערפד רע כלשהו? מישהו אחר שמחובר לקלאוס ואשכרה עושה כל מה שהוא מבקש? או סתם ללכת ברחוב ולמצוא איזה ערפדון שמחפש להרוג נשים בלונדיניות. כמה קשה? יש באינטרנט מלא מלא תלונות על זה שאלנה היא כזאת מיוחדת וכמה הם רודפים והורגים בשבילה וכל פרק זה שוב ושוב להציל אותה אבל הפעם זה היה כל כך מזעזע בשבילי.

אגב אני חשבתי שסטפן הוא זה שנפרד ממנה ולא היא ממנו. היא עד כדי פוסטמה שהיא חשבה "אוקיי אני אגיד לו את האמת אבל נישאר ביחד כי אני כונפה אגואיסטית שלא רוצה לבחור ואני רוצה לשכב עם שני הסקסיים האלה", ואז הוא אמר לה שהוא לא יכול לעשות את זה יותר. לך לקתרין, סטפן. קתרין
אפילו בתור הזיה היא מושלמת.

Rachel47

New member

אוייי אוייי!!!

שכחתי להגיד שהתעצבנתי כבר מהפרק שעבר וגם בפרק הזה על כמה שהיא בוכה
ואז קת'רין אמרה לה "אויש נו את מפסיקה לבכות לפעמים?!"
ונפלתי מהכסא מצחוק!!!!!!!!!!!!!!!!

ואת יודעת מה
היא כל כך מעצבנת ומנותקת ומציקה בעונה הזו
היא באמת לא ראויה לאפחד מהם!
פשוט דיימון אולי יהיה היחיד שיסכים לקחת אותה..ואולי יתמודד קצת יותר טוב עם הערפדיות שלה
זה נכון מה שקת'רין אמרה
שסטפן שנא אותה כשהוא גילה מה היא ודיימון לא.

אני לא יודעת אם עשו את השינוי הזה אך ורק כדי להביא אותה לדיימון
אני חושבת שהם חושבים הרבה זמן על עניין הלהפוך אותה לערפדית מה גם שכולנו יודעים שזה כמעט אינבדאבל (נו איך אומרים את זה בעברית? בלתי נמנע! כן!)
נכון שלא בכל סדרת/סרט ערפדים הבחורה הופכת לערפד. אבל בסדרה הזו זה נרמז כמעט כל פרק
וגם מין הסתם, הבחור לא מזדקן
היא כן
הם רוצים להיות ביחד לנצח? יש רק דרך אחת!
קיצר זה לא חייב להיות כדי לקרב אותה לדיימון למרות שאני מבינה למה את חושבת שזה העניין, הם גורמים לזה להראות ככה
אבל תכלס, כן, הם הורסים את הדמות. אני ממש לא סובלת אותה
אני כבר באמת מעדיפה שדיימון ילך לקת'רין וזהו.

רגע רגע
אמרו את זה?
שהקיור גורם לך להגיע לגיל המקורי שלך מה שיפורר את סטפן ודיימון?
או שאנחנו מנחשות שזה ככה?
כי לי כללללללללללל הזמן הזה מפריע שהם לא רק לא מדברים על קיור לאחרים
הם גם לא חושבים על עצמם
הלו!!! סטפן גרוע בלהיות ערפד

הוא חייב את הקיור אסאפ!!

ותכלס!! כל השאר!! לחזור לחיים נורמליים (מה שימנע מג'רמי אגב להרוג אותם אז יאי)

מסכימה לגבי כריס
זה היה לא לגיטימי
אני חושבת שהאנד גיים של העניין הזה היה דווקא בגלל התלונות שיש באינטרנט. אני חושבת שהם מנסים לפרק לאט לאט את..וול..הכל..מתחילים מטיילר שעכשיו ממש כועס ולא רוצה להיות חבר שלהם יותר
קיצר, באמת הסדרה הלכה רחוק עם כמה אנשים נפגעים ונהרגים בגלל אלנה
האמת שגם דיברו על זה בפרק הזה
כל ההזיות שלה היו לגבי זה תכלס

כן כל הסצינה הזאת הייתה כל כך לא ברורה שתכלס לא הבנתי מי נפרד ממי אבל אין מצב שאלנה נכנסה לשיחה הזאת בקטע של "אני אגיד את זה ואשאר איתו" בטוח היא אמרה לו את זה כן כדי לא לשקר לו אבל גם כדי להודיע לו שהיא חותכת ושהיא תהיה במיטה של דיימון אם הוא צריך משהו.
ותכלס כשהוא אמר שהוא לא יכול לעשות את זה יותר נשבר לי הלב
ממש

LemonLimeLilach

New member

לא התכוונתי לשינוי מבחורה לערפדית אלא יותר מבחורה מגניבה ומהממת לכונפה סתומה ובכיינית
אם זה מה שגורם לי לא לרצות אותה עם סטפן, אני מניחה שזה עובד להם... אולי אפשר עכשיו לשים את סטפן קצת עם קרוליין.

ואני לא מאמינה לשטות הזאת שסטפן היה מתחיל לשנוא את אלנה כי היא בכלל לא קתרין.. הוא שנא את קתרין כי היא הייתה זונה. אלנה לא כזאת דארק אנד טוויסטי כמו שניסו לעשות אותה... ניסו להראות פה איזה "שינוי" בדמות שלה אבל בתכל'ס היא סתם הפכה לבכיינית. היא הייתה אמורה להיות שחורה ואז להתאים לבד בוי דיימון אבל זה לא מה שיצא על המסך.

לא אמרו שום דבר על הקיור וזה ניחוש שלי אבל יאללה כבר שיגידו. זה קצת מגוחך שדיימון לא עשה איזו שאלה סרקסטית לסטפן בסגנון "אתה מת לקחת כבר את התרופה הזאת נכון?"

Rachel47

New member
גלי

וול בד"כ אין לי הרבה מה להגיד על הפרקים
הפרק היה בסדר
לא נפלתי ממנו כי לא אכפת לי מאפחד מהצעירים
הקטעים עם רייצ'ל היו נהדרים

מה שכן היא הצליחה לרגש אותי ביור דה וואן דאט איי וונט שהראו אותה פתאום על הבמה בדיוק מיד אחרי שעברה לי המחשבה בראש ש"למי אכפת מהצעירים הלא מוכרים האלה אומייגאד הם משעממים לי את החיים"
אז היה נחמד לראות את כולם מופיעים ורוקדים שוב יחד
ליאה נראתה מעולה

קייט הדסון...נראתה מעולהההההההההההההההההההההה!!!!! והחתיכי
הו
כמה חבל שהוא שכב איתה ועכשיו בטח לא יקרה כלום עם רייצ'ל
או שכן?

סדרה מזעזעת
כל הקטע עם קווין החדשה (קיטי?) ורייצ'ל החדשה (מארלי?)

האנשים האלה לא מתקדמים בחיים כאילו?? כל פרק איכשהו כולם נפגשים ועושים מפגש נוסטלגי בבצפר הזה.

יאו לא שמתי לב שהיה קטע עם רייצ'ל בהצגה עד שאמרת
הייתי בקו מחשבה שלך - פשוט דילגתי על זה.
יא היה פלאשבקים לעונה ראשונה
פעם זאת הייתה סדרה כיפית.

נגיד קייט הדסון מרושעת - זה היה קצת מעניין!

Rachel47

New member
מי פה רואה הומלנד?

נכון בעונה הראשונה יש פרק שמישהי עושה אודישן כשהיא רק בתחתונים ורואים לה את הציצי..נו אודישן להיות איזה מאהבת של איזה נסיך

קיצר זו מארלי, הרייצ'ל החדשה בגלי..

למעלה