סדרותתתתתתתתתתת

LemonLimeLilach

New member
מסיבת 200 פרקים לאנטומיה!!

כולם נראים ממש טוב אז זה חשוב

http://ohnotheydidnt.livejournal.com/81958745.html

Rachel47

New member
אכן הרוב נראים טוב

חבל שכולןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן בשחור
טוב לא כולן..אבל הרוב!!
למרות ששחור זה מהמם
הייתי רוצה קצת יותר צבע
יש כאלה שיתאים להן מאוד אדום!

LemonLimeLilach

New member
חח כן

בהתחלה אפילו חשבתי שכולן יהיו בשחור
אבל ג'ו שבלבן דווקא נראית מזעזע, אז אולי עדיף שלא

קייט וולש

Rachel47

New member
ברור שהלבן הזה נוראי

אבל נניח אפריל בסגול נראית בסדר..סגול זה בסדר..
יואו רציתי להגיד שקייט וולש פשוט..אוף כמה מושלמת אפשר להיות?!
ואני מתה על מה שהיא לובשת
למרות שאותה הייתי רוצה לראות בשמלה אדומהההההההההה

RenanaD

New member
נו, את זה ידעתי
למה אף אחד לא סיפר

שהיא היתה בהיריון בכלל!

אני חייב לציין שהסוף של שובר שורות היה מעולה! בניגוד לדקסטר, כמובן. חבל שהרוב פה לא רואות!

חוץ מזה, התחילו מלא סדרות היום! נקווה שיהיה לי גם זמן לראות אותן...

LemonLimeLilach

New member
אפילו הורדתי כבר

וממש שמחתי לראות תגובות חיוביות על הסוף, זה רק עושה לי יותר חשק!

אחרי הסמינריון!!!!!!!!!!

o0Invisible0o

New member
וופ. מסכימה!

אני חייבת להודות שהיו לי חששות מעטים כי לא הבנתי איך יצליחו לסגור את כ-ל הקצוות ונניח אכן לא הייתה שום התייחסות לקווי עלילה זניחים כמו יול [נו, העוזר של סול] וסול שאנחנו בעיקר יודעים שיצא מהעסק אבל זה כ"כ לא משנה, לא חשוב, לא מרכזי ולא באמת ראוי לדקות מהשלמות של הפרק הזה.
אהבתי את הסוף שנתנו לסקיילר וילדיה, הסוף של הניאונאצים, הסוף המושלם של ג'סי יקירי ומותו של וולט...אבל יותר ממותו של וולט, את ההכרה שלו בכך שכל העשייה שלו לאורך הסדרה הייתה מסיבות אנוכיות, בלי 'עשיתי את זה בשביל המשפחה שלי' יותר, אלא הודאה 'עשיתי את זה בשבילי' יחד עם שני החברים שלו שהתעשרו חוקית וזה, זאת הייתה סגירה נהדרת.
אני מודה לשובר שורות, שלא הלכו בקו הפחדני של דקסטר, והרגו את הגיבור שלהם, לא מות גיבורים, לא אצילי, לא מתחמק אבל כן במקום הנכון - המעבדה/מבשלה, בזמן הנכון, בדרך הכי נכונה.
נהדר, נהדר, נהדר!
חוצמזה באמת שכל השתלשלות האירועים הייתה מופתית, באמת. והשיחה עם סקיילר + הפרידה מהילדים הייתה מושלמת משיחת הטלפון של מארי, לגילוי שהוא עומד מאחורי העמוד, לליטוף של הולי הישנה והמבט האחרון שפלין צועד הביתה.
טוב, יש לי עוד הרבה דברים טובים לכתוב על הפרק הזה אבל הבנת...

מסכים עם הכל, זה הכל היה עשוי בצורה ממש טובה.
סגרו באמת עם כל אחד את זה יפה. הקטע אצל משפחת שוורץ היה גדול

היה כ"כ הרבה רפרנסים ופרשנויות לפרק הזה, התחלתי להסתובב באתרים שסיכמו את זה וכמעט לא יצאתי מזה
(דוגמה)
בכלל, כל הסדרה הייתה עשויה ממש בהשקעה, שכמעט כל פרט יש לו משמעות כלשהי. גיליתי את זה רק אחרי שקראתי כל מיני דברים. מזכיר קצת את "אבודים", רק עם מחשבה גם לטווח ארוך ולא סתם.

האמת שהסגירה של ג'סי לא נסגרה לגמרי מבחינתי, רוב הפוקוס בפרק הייתה על וולטר, וזה סבבה,
אבל מעבר ללראות אותו בורח מהמקום ההוא מאושר, אני לא יודע מה נסגר איתו (כשהוא נסע בפול-גז באמת שדמיינתי איזה מצחיק זה אם הוא ניתקע בעץ
)
גם העובדה שככה נסגר היחסים שלו עם פלין נורא עצובה...

לגבי יול וסול:
סול דיי נסגר.. על יול מתרוצצות מלא בדיחות ברשת על זה שהוא עדיין בביתו (כולל תמונה מצורפת וסרטון שמראה את זה
).
אבל בכל מקרה, אני מניח שעוד נפגוש אותם בסדרת-בת של סול, אם תצא לפועל (אני לא סגור מה הולך עם זה)

אגב, זה מצחיק שדקסטר ושובר שורות די דומים, ברעיון שבשניהם הגיבור עבריין, לפעמים אכזרי וחסר רגשות, שגם מערער לקרוביו את החיים, והקהל עדיין מתחבר ומזדהה איתו, ורוצה שיהיה לו טוב. ושניהם הסתיימו עכשיו. כ"כ שונה. חח

LemonLimeLilach

New member
האישה הטובה

ממש התאכזבתי, זה בכלל לא "הפרק הכי טוב בהיסטוריה של התכנית" וגם מליסה ג'ורג' שם והיא בטח הולכת לחזור ובטח פיטר הולך לשכב איתה והוא כל כך דוחה שבא לי להקיא, באמת אתה חייב להעיף אותה בשביל לא להתפתות חתיכת מכור לסקס חולה נפש שכמוך איכ איכ איכ.

כל הקטע של המשרד החדש, ממש מפגר שהם לא הולכים כבר. מה קשה לאלישיה להגיד "וואי תקשיבו הם יודעים הכל עשיתם שיחות מהטלפונים של העבודה יא סתומים, זהו בואו נלך"??????????

dans girl

New member
אני דווקא נהניתי כי הקצב של הפרק היה מצוין בעיני, אבל הנקודות שהעלית אכן מעצבנות למדי, בעיקר הנקודה עם פיטר ומליסה ג'ורג'...

אני מניח שבתור שותפה בחברה היא חתומה על איזשהו חוזה שקשור לסודיות בכל מה שקשור לדיונים האלו.
לכן היא לא אומרת את הדברים לקארי ישירות כדי לכסות את עצמה בהמשך.

העוזרת החדשה ממש מוכרת לי, מזהות בדויה נכון?? |הולך לבדוק|
כן, כמו שחשבתי! הארוסה של וון אחרי הבלקאאוט של השנתיים לפי מה שאני זוכר...

בהתחלה התלהבתי שקארי ואלישיה יפתחו חברה משלהם, עכשיו אני כבר לא ממש יודע...
זה גם לא נשמע הגיוני מבחינת הסדרה, כי אז דיאן ווויל יהיו מיותרים (וקלינדה, אבל נראה לי שהיא תלך איתם אם זה יקרה).
כל האנשים בחברה החדשה מעצבנים. דמוקרטיה עלק
סתמו ותקשיבו לאלישיה...
חוץ מזה זה בטח יהיה ממש עצוב כשוויל ודיאן יגלו על זה.

LemonLimeLilach

New member
בדיוק

וויל דיאן וקאלינדה ממש חשובים ולראות את הסדרה קופצת בין שתי החברות (או מתרכזת בעיקר באלישיה וקארי) מאבד חלק ממש חשוב מהסדרה... אני כן רוצה לראות יותר מקארי, אבל
מעניין אם רוב העונה תלך על ההכנות לקראת המעבר והתוצאות של זה ורק לקראת הסוף נראה אותם באמת בחברה החדשה שלהם? אם כן, וואו ארוך, אם לא, אין לי מושג מה הם מנסים לעשות
וכן, כל האנשים החדשים לא מאוד חשובים לי... מזכיר קצת שילוב בין גלי לאנטומיה של גריי

למעלה