סדרותתתתתתתתתתת

LemonLimeLilach

New member
הומלנד

המדליף זה בטח לא השמוק החדש הזה. לא יודעת למה קארי ישר האשימה את סול, הוא לא מספיק הראה לה כבר שהוא לצידה? ובטח העדות שלו גם בסוף תעזור לה. איכשהו. אבל אני מקווה שאיכשהו היא תוציא את זה שהיא תמיד חשבה שברודי מחבל אבל אף אחד לא האמין לה והיא נכנסה לרומן איתו בזמן שהיא ניסתה למצוא הוכחות שהוא מחבל! (שתגיד שהיא זייפה את הרומן בשביל זה מה הביג דיל??????)

אוהבת את דיינה.

נמאס לי מהמחלות של קארי, אני לא יודעת אפילו למה הכניסו את זה. הטרוריסט לא מספיק דרמטי?????

למי שפיספס... האודישן של בריאנה קווקו שודר, הבעיה היא שדה וויס הזבלים חסמו את הערוץ שלהם לארה"ב בלבד.
אז מצאתי רק סרטונים מקוצרים ובאיכות לא-משו.
אבל זה יחסית סביר: http://youtu.be/PKnliM9BZfw
רק אין את הקטע שהיא בוחרת (ואת הקטע המקדים שאני מניח שיש- זה לא מצאתי בכלל).

מי שרוצה בכל זאת לראות הכל אז זה או להשיג את הפרק או להיכנס לסרטון החסום מפרוקסי שזה מה שאני עשיתי (אפרט אם מעוניינים).

בקיצור-- לקטע עצמו--

לדעתי היא הייתה דיי בינונית חח איזה פאדיחות אם אף אחד לא היה מסתובב.
זה תמיד מוזר לי שקרובים של מפורסמים הולכים לתוכניות כאלה. כאילו, למה. בטוח יש להם דרכים יותר טובות (גם הבת של ג'ים קארי הלכה לאיידול... ועפה מוקדם יחסית..).
קיילי חמודה
מתלהבת כאחת-האדם, אולי קצת אובר מתלהבת...

o0Invisible0o

New member
אז אנחנו מסמנים ספוילר?

"מתלהבת כאחד האדם"
זה הצחיק אותי ממש.. נו, היא אחד האדם, היא פשוט גם מפורסמת. ><
אני זוכרת שהבת של ג'ים קארי הלכה, באמת עפה מוקדם..בגלל זה שאלתי על המבנה של דה ווייס בהודעה שלי שנכתבה במקביל לשלך.

בכל מקרה, היא באמת הייתה בינונית אבל אני סומכת עליה, אני חושבת שזה רק עניין של שיר וכזה ושהיא תשתפר ואני לא חושבת שזה כזה פשוט לקרובים של מפורסמים להצליח, במיוחד אם אתה רוצה להתנתק מלהיות "בת של, אחות של" כזה..היא אגב מופיעה כל הזמן בבארים קטנים באל.איי, השחקניות מליזי בנט החמודות כל הזמן הולכות לראות אותה מופיעה..אז אני מאמינה שהיא טובה ושעוד נראה את זה..אני מקווה.

כן,
אבל אם היא הולכת לתוכנית כזאת, עוד עם אחותה, היא הכי אחות של. וזה יכול להועיל או להזיק לה, נראה...
וזה נשמע שיש לה פוטנציאל (ולוק), אז יש מצב. אני לא חושב שאעקוב יותר מדיי, אולי ביוטיוב..

o0Invisible0o

New member
The Voice, לא יודעת אם נחשב ספוילר...

יואוווווווווווווו. ראיתי את האודישן של ברי קווקו וזה מצחיק כי היא מציגה את עצמה כבריאנה אבל זה מוזר כי היא ברי.
ולא ידעתי שהיא העוזרת האישית של קיילי, בתכלס לא ידעתי ממה היא מתפרסנת וממש לא ידעתי שזה מזה אבל קיילי הייתה ממש חמודה ונראה שהיא דחפה אותה לאודישן.
חוצמזה זה היה קורע כמה לחוצה ונרגשת הייתה קיילי וקצת צרם לי הדיאלוגים המזויפים שמשחזרים את היומיום שלהם וקיילי מבקשת ממנה להוציא את הכלבים - אני מניחה שזאת המציאות שלהן אבל עדיין.

חוצמזה הקונספט נראה מגניב אבל אני לא בטוחה שהבנתי - מספיק שמנטור אחד רוצה אותך ועברת אבל יותר מאחד לוחץ אז רבים עליך? מה קורה בשלבים הבאים? אחרי שעברת אודישן עיוור?
מצד אחד אני רוצה שהיא תמשיך ותתקדם, מצד שני אין לי כוח להוריד ולראות קבוע...אני רואה רק אותה! הם חופרים! שעה וחצי פרק עלאק.

הפורמט- ממה שאני זוכר, לפחות. ראיתי את זה בשלב כלשהו.

כל מי שלוחץ 'מצהיר' בעצם שהוא רוצה אותך בקבוצה שלו. אם יותר מאחד לוחץ, המתמודד צריך לבחור איזה מנטור הוא רוצה.
(הם הרבה פעמים רבים בצחוק כזה חח)

השלב הבא זה לוקחים 2 מתמודדים מקבוצה של כל מנטור והם מופיעים יחד (סוג של דואט) כשבסופו המנטור בוחר אחד שיעבור.
לכל מנטור יש פעמיים שהוא יכול לבחור 'לגנוב' את המתמודד שהודח (אם יותר מאחד רוצה לגנוב- המתמודד בוחר שוב לאן ללכת).

השלב הבא זה 2 מתמודדים מאותה קבוצה, מופיעים הופעת סולו, אבל אחד נגד השני, והמנטור בוחר אחד שיעבור.

והשלב הבא זה הופעות חיות.

זה הכל!

RenanaD

New member
בדיוק באתי לספר על זה פה!

אתמול ראיתי את החצי הראשון של התוכנית ועכשיו את החצי השני. אכן, שעה וחצי, למי יש זמן לראות ברצף

בקיצור, היא באמת היתה בינונית. אחותה היתה כזאת לחץ ובכי, זה היה משעשע. וגם לי הציק הבימוי בקטע בהתחלה! עאלק התקשרה באמת למישהו בפלאפון לקבוע פגישה, על מי אתם עובדים

limors2

Well-known member
המפץ

מעולה
הכל בפרק

בעצם כמעט. ראג' נהיה מעצבן בצורה איומה בעונות האחרונות

ובצורה ממש מפתיעה, דווקא האוורד ואיימי הכי הצחיקו אותי

LemonLimeLilach

New member

הווארד ואיימי פשוט נראו אלה שהיה להם הכי כיף
לשחקנים גם!

חבל שלא שינו קצת מפני ושלדון, נגיד.. ברנדט ושלדון! או שלדון והווארד!!

dans girl

New member
פארקס
היה פרק מעפן בטירוף
. לזלי בחיים לא הייתה עושה כזאת מצגת לאיגלטון ובכלל מוציאים אותה ממש גרועה בפרקים האחרונים וזה הורס הכל. קריסטן סטוארט הייתה ליהוק מעולה בשביל התפקיד של ההיא מאיגלטון אבל זה לא פיצה על זה שהכל היה די מעפן. רק טום ודונה קצת הצחיקו אותי. אוף.

limors2

Well-known member
*בל

לא הזוועה מדמדומים

אני דווקא ממש קונה את המצגת של לסלי. היא לסלי והיא מושלמת והיא מתחשבת ונחמדה בהכל, עד שזה מגיע לאיגלטון. התיעוב שלה כלפיהם לגמרי מצדיק את זה!
ואז בגלל שהיא לסלי היא תציל אותם.

הכי מצחיק היה רון עושה ויין של עצמו

dans girl

New member
אמג מה קורה איתי
סליחה, הסופ"ש הזה מוזר והאחיין שלי צרח מלא ולא הייתי מרוכזת
. סליחה לקריסטן בל שאני ממש אוהבת
.
היא כן הייתה צוחקת עליהם לדעתי מלא אבל היא הייתה מציעה תוכנית רצינית ולא הייתה צריכה שבן ידחוף אותה להיות נחמדה...
וכן, הקטע עם הוויין של רון היה נהדר

o0Invisible0o

New member
אני דווקא על ליאורה, זה הסתדר לי.

אבל אני לא מצליחה להזכר מה היה שקצת הפריע לי שנסגר ממש בקלות.
אולי רון? וכן ה Vine היה קורע!!!

שאישתו לעתיד אמרה לו אתה חייב פלאפון ולא לקנות קרוואן והוא ישר אמר סבבה?
אה וגם נו אן..זה ממש היה כפוי כזה "היא חייבת לעזוב אז אין שומדבר לגידול ילדים בפאוני כדי שהיא תעזוב" באמת??

למעלה