סדרותרותרות.

o0Invisible0o

New member
פארקס.

היה ממש עצוב וחמוד ו..אהבתי. אבל עכשיו קראתי מלא תגובות שליליות ואיך הפרק המחיש שהסדרה איבדה את קסמה ואני מסכימה וזה לגמרי נכון וגם לי בדיחות ג'רי-לארי גורמות לגלגל עיניים וגם אותי עיצבן יותר מהצחיק שאן הייתה אטומה לפרידה המרגשת מג'רי והתייפחה מהכלום של רון אבל עדיין, הסוף-סוף היה מדהים, אפריל רגשנית היה נהדר, המתנות של כריס היו מעולות..היו רגעים קטנים. לא יודעת. השאלה היא מה יהיה עכשיו.

אה כן והזכירו לי שרון אמור להיות נשוי ועם ילד בדרך ולא ראינו מזה כלום כל העונה וזה ממש הזוי.

RenanaD

New member
"שקרניות"

קיבינימט!!!
אחד הלקחים הכי גדולים שהבנות היו צריכות ללמוד ולהכניס לקודקוד הקטן שלהן, הוא שברגע שהן מגלות פרט מידע חשוב בחקירה שלהן - הן צריכות להפיץ את הידע ביניהן. כי A מגלה הכל ומסכסך ביניהן ויכול למנוע דברים. גילית? תחלקי מהר, לפני שהוא יפגע בך!
אז ספנסר גילתה שעזרא הוא הבחור המסתורי מהסיפור של אלי, ושהוא גם "מכנסי גלישה". אבל מה? היא לא תרוץ ותספר את זה לחברות שלה. לא לא. יש דברים דחופים יותר לעשות, כמו בדיקת שיניים. מפגרת! שפכי את המידע כבר, תקיאי אותו! אין דבר חשוב יותר מזה עכשיו

LemonLimeLilach

New member
הבדיקת שיניים הייתה של האנה

אני מבינה מאוד למה היא לא סיפרה להן כי
1. הלו זה עזרא היא הורסת לאריה את החיים
2. ההוכחה היחידה שיש לה זה שהוא אוכל שילוב דוחה של שני דברים...
בקיצור זה מה שנקרא Spencering! לקחת דבר אחד ולהגיע ממנו למסקנה מרחיקת לכת, ולכן היא האשימה כבר את כולם שהם A או הרוצח

אני לא יודעת איך האנה לא הייתה יותר בהיסטריה אחרי הבדיקת שיניים, היא נראתה לי כל כך רגועה ושלווה מפגרת למה את לא מסתכלת ישר במראה לראות אם לא הוציאו לך שן??????????

RenanaD

New member
אני יודעת שהבדיקה היתה של האנה

אבל ספנסר עשתה לה אותה ובזבזה זמן!
ולא מעניין אותי. פאי הזוי עם בירה הזויה עם שם כ"כ ספציפי? אני מצטערת, זה כבר ממש לא מסקנה מרחיקת לכת... היא היתה צריכה לדבר איתן על זה יותר מהר.
ושתהרוס לאריה את החיים. בבקשה. פליז. אני מתחננת. חוץ מזה שהן לא יודעות שהם שוב יוצאים, לא? מבחינתן הוא האקס המיתולוגי שלה. אריה הביץ' עוד לא טרחה לחלוק איתן את פרט המידע החשוב הזה, אם אני זוכרת נכון.

Kill Bernard

New member
העונה הזאת של גירלז - וואו!

כבר שכחתי שממש חשבתי שזה גרוע.
מרוצה.

Kill Bernard

New member
נכון. לא באמת
אבל נגיד.

סוף סוף נראה שיש להם משהו להגיד, ודברים שקורים בפרק מתייחסים לזה או עושים עם זה משהו?
ואני ממש אוהבת את אדם למרות שממש הייתי מתעבת כל רגע בחברתו.
כולם בעצם. וואו איך הייתי שונאת אותם בתור אנשים! אבל אני ממש אוהבת את זה שהם פיינאלי נותנים הרגשה של אנשים.

o0Invisible0o

New member
כן. על הכל.

יש מצב שהייתי מסתדרת עם מארני אבל. אולי. אולי אולי. טוב, כנראה שלא אבל אולי.
אה ואיך קוראים לו, ההוא מהקפה, הוא לגמרי היה יכול להיות ידיד שלי.

Kill Bernard

New member
מה, מארני הראשונה שהייתה מקבלת ממני אגרוף.

וההוא מהקפה בסדר אבל הפרצוף שלו מעצבן אותי קצת אז זה עשוי להיות בעיה ביחסים שלנו.

LemonLimeLilach

New member
how i met your mother שבוע שעבר

וואו היה מעולה! כמה מפתיע שזה היה בלי אף אחת מהדמויות הרגילות...

רייצ'ל בילסון

האמא

limors2

Well-known member
היה מעולה,

עד הסוף. הפרק היה "איך אמא שלכם פגשה אותי", אבל היא לא פגשה אותו!!!!!

Moreiro

New member
היה ממש חמוד

אהבתי איך שהם סגרו את כל הפינות ביחד

Rachel47

New member
היה

בארני..ולילי ומארשל..

אבל היה באמת אחלה פרק וממש אהבתי, מעט חששתי בהתחלה כשהבנתי שזה באמת בלי הדמויות הרגילות אבל עשו את זה מצויין

Rachel47

New member
יומני

היה פרק טוב
אני אוהבת שקת'רין מנסה להיות אלנה
אהבתי את המאבק בתוך הגוף שלה

אבל מה עכשיו? איפה אלנה?
היא פשוט כלואה שם בתוך הגוף כן?
בגלל זה אמרו ש"יש לה שליטה" עליה ולא שהיא מתה
נכון?

מסכן דיימון
אוף

הסצינה בסוף שלו ושל אנזו הייתה צפויה וזה באמת דיימון ביאינג דיימון

קרוליין וסטפן! דאמט תהיו ביחד כבר!!

טיילר..יש משהו בדבריו אבל תכלס הוא סתם מעצבן ושילך לחפש ואני בצד של קרוליין בכל מקרה ויאללה מי הוא בכלל?

ומדהים איך בכל הפרקים הם מצליחים למצוא תירוץ למה בוני לא שם
למרות שעכשיו היא חסרת תועלת לחלוטין בכל מקרה
גאד הם צריכים מכשפה חדשה דחוף...

LemonLimeLilach

New member

הקטע המצחיק הוא שמה שקתרין אמרה לדיימון בזמן שהיא נפרדה ממנו בתור אלנה לא רק שהיה 100% הגיוני אלא גם 100% נכון!!!! וחבל שיהפכו את זה למשהו של קתרין כשזאת בעצם המציאות.

הקטע עם בוני מטומטם.. ברור שהיא לא שם גם בגלל כסף לשחקנית וגם כדי שלא יהיה ברור שזאת קתרין ולא אלנה הרי הרוח של קתרין אמורה לעבור דרך בוני כשהיא מתה... מעפנים...

טיילר מעצבן.

Rachel47

New member
כן אני מסכימה

שמה שהיא אמרה נכון ב100%
זה עדיין עצוב בשבילו (ואני כן עצובה על שניהם)
אבל הם רוצים להפוך את זה למשהו שקת'רין אמרה
וזה בסדר כי עד עכשיו כל מה שקת'רין אומרת הוא נכון...היא כאילו..אחת הדמויות שבאות להסביר את המציאות
לעומת כל שאר הדמויות שחיות בסרט ותומכות בדברים כמו דלנה (אני מתה עליהם אבל שוב, כל הסיבות שהם לא יהיו ביחד נכונות...מצד שני גם כל הסיבות שכן)
בכל מקרה..הם לא סתם הפכו את זה למשהו שקת'רין אמרה
נורא קל אחר כך להגיד "אהה זאת קת'רין" אבל כלום לא אותו דבר אחרי שהיא עושה טרוט' דרופינג

וכמה כסף השחקנית רוצה שאין להם כסף בשבילה? אני דווקא שמחה שהיא לא פה...באמת שהיא מעיקה
אבל כן
היא זו שתפתור את העניין בסוף

וטיילר תחת

LemonLimeLilach

New member
זה לא קשור לשחקנית

זה קשור לחוזה שהיא וטיילר ואחרים בו שהם לא לכל הפרקים.. לכל הפרקים זה רק נינה פול ואיאן (אגב ראית את התמונה באינסטגרם של בר רפאלי עם נינה!!!!!!!!!!) וכל היתר חתומים ל17 פרקים בעונה או משהו כזה

למעלה