סדרה

Moreiro

New member
אני תרמתי להם

אבל הם לא עשו משלוחים לישראל אז תרמתי רק 10$ כי אז זה רק דברים וירטואליים (תסריט בPDF), אבל התבאסתי כי אם היו עושים משלוחים בטוח הייתי תורמת יותר...
אבל אז הם החליטו שהם מביאים גם לכל מי שתרם לא משנה איזה סכום סט של מדבקות, והם רצו כתובת למשלוח אז נתתי כתובת של חברה בלונדון (חבל שלא חשבתי על זה קודם...). איפשהו באמצע גם היה איזה מייל שמי ששולחים לו דברים צריך לשלם 10$ דמי משלוח ולא שילמתי את זה, אמרתי אם יגיעו המדבקות יגיעו ואם לא אז לא. בכל מקרה די איבדתי תקווה כי זה היה לפני איזה מלאנתלפים זמן, ובדיוק לפני כמה ימים קיבלתי מייל שנשלחה חבילה לכתובת שמסרתי בלונדון
אז אין לי מושג כבר מה קורה... אולי הדמי משלוח היו רק לדברים הגדולים יותר כי בתכלס מדבקות אפשר לשלוח גם במכתב ולא בחבילה... קיצור נראה מה יגיע אליה אם בכלל

כנ"ל, רק בלי המדבקות

גם אני תרמתי 10$, והייתי תורמת יותר אם הם היו עושים משלוחים לארץ.. ולא חשבתי לתת כתובת בחו"ל בשביל המדבקות... זה רעיון חכם!

Moreiro

New member
לא נורא

גם ככה בסוף הן בטח ימצאו את עצמן תקועות באיזו מגירה

o0Invisible0o

New member
הם לא עשו משלוחים לארץ?

כמה מייאש. עכשיו אני מרגישה קצת יותר טוב עם זה שלא הכרתי את הסדרה אז...למרות שכן הייתי רוצה לתרום להם

limors2

Well-known member

אז אני רוצה למחות על זה שאמה אפרובד יצאה להפסקה עד סוף פברואר. מה נראה להם שהם, רשת טלווזיה?

RenanaD

New member
חייבת לחלוק + תגובונת לכולם

עכשיו שנגמרו הסדרות לראות וסוף סוף הגעתי להשלמות של דברים ששמתי בצד בעבר - נחשו מה אני משלימה!...
"Justice"
הסדרה עם ויקטור גארבר (
) וקר סמית' (
)? שהיתה לה עונה אחת ובוטלה, ואפילו פתחתי לה בזמנו פורום? כן כן, למרות שלא ראיתי את כל העונה, ושכל העולם ואשתו התבלבלו ונכנסו כדי לשאול שאלות משפטיות

אז זאת. ואני ממש נהנית! הגעתי לפרק 5

ועכשיו ההודעונת לכולם:
לא הייתי פה כמה ימים בגלל עומס, וואו כמה דברים קרו לכם
ושוב אין לי זמן להגיב לכולם בנפרד... אז "הוריי!" לכל הדברים הטובים, "אוף
" לכל הרעים, ובמיוחד לדפי - שמחה לשמוע שאחיין שלך משתפר!! מקווה שהכל ימשיך להיות בסדר, לעד

חחחח הגזמתם כולה קצת לבן בשיער שאפשר לצבוע. או שאני מפספס משהו?

אני מכיר אותו מ-Charmed, שזה אפילו לפני...

RenanaD

New member
וגם השמין קצת

או בקיצור, כבר לא כזה צעיר וחתיך כמו שהיה...

אני לא רואה את זה! הוא התבגר קצת, כן, אבל עדיין נראה טוב לגילו.

Moreiro

New member
וואו איזה ישן!

מאיפה נזכרת בזה?

הדבר היחיד שאני זוכרת מהסדרה הזו זה שתמיד בסוף הראו מה באמת קרה ומי היה אשם... מה שלא תמיד קורה בסדרות אז זה היה נחמד. ושהיה איזה פרק שמסמרו איזה מישהו לצלב כמו ישו(?) או שאולי אני כבר מתבלבלת? לא זוכרת

RenanaD

New member
הסדרה הזו מחכה לי כבר שנים ברשימת הצפיה...

יחד עם עוד כמה דברים ישנים שהתחלתי לאט לאט למחוק ממנה לאחרונה

עצרתי בזמנו בפרק 6 ולא ראיתי יותר. זכרתי כמוך, שבסוף מראים מה קרה במציאות... ושהיא היתה ממש מעניינת וקצבית! הראו בה כל מיני טריקים מלוכלכים של עורכי דין, זה היה יפה לראות (ומתסכל לחשוב שזה באמת ככה).

o0Invisible0o

New member
מישהי ראתה את הסרט Hit&Run?

כן, אני עושה השלמות קריסטן בל עכשיו, הוא נשמע מעניין כי זה היא ודקס והוא כתב וביים וזה הסיפור שלהם? כמה הזוי בטח היה לשחק את זה.

בכל מקרה, שווה צפייה?

למעלה