סדרה BATTLESTAR GALLACTICA

Fantasy WRC

New member
סדרה BATTLESTAR GALLACTICA

לאלו כל מי שצפה בפרקים של הסדרה בזמן שערוץ 1 לקח פסק זמן, נודע לי שבעתיד הלא רחוק יתחילו לשדר את עונה השלישית של הסדרה בערות YES STAR (ערוץ 13 בYES) אני כבר מחכה לסדרה הזו

dexsus

New member
בעתיד הכן רחוק...

גם ראיתי את כל הפרקים במרתון של YES2 ואהבתי אותה. דבר ראשון YES STARS ישדרו מהתחלה את הסידרה כל שבוע וזה יקח לפחות 3-5 חודשים אם לא יותר. העונה השלישית של הסידרה עוד לא התחילה בארה"ב- מתחילה ב-6 באוקטובר מה שאני מניח שאנחנו נקבל את הסידרה לא לפני אפריל.. אחרי פסח בערך. למי יש כוח לחכות, יחי הדודות.

Fantasy WRC

New member
עזוב את דותות, מה עם תרגום?

אבל למה אתה ישר חושב שקודם ישדרו בארה"ב ורק אחרי זה אצלינו, למה לא במקביל? זה גם אפשרי..

GeorgeChip

New member
לא נכון,

רוב הסדרות שיס משדרת ביס סטארס משודרת כמעט במקביל לארצות הברית(הבדל של חודשיים בערך).

subatoi

New member
../images/Emo207.gif בקשה מבעלי הפרקים למיניהם

למי שיש אצלו את הפרק Within The Serpent's Grasp, אני צריך לדעת מתי בפרק מתחילה הסצנה שבה אפופיס מציג לחייליו את קלורל, כשצוות SG1 מתחבאים בצד.
רבה

subatoi

New member
../images/Emo41.gifWithin The Serpent's Grasp../images/Emo41.gif

פשוט ההודעה נבלעה פה בצונאמי של BSG, משום מה, אז רציתי להתבלט

סלמאק

New member
כן, לי אין אפשרות לענות על זה

כי העונה לא אצלי כרגע... אבל לך בטוח יש.

kinspirit

New member
ועל זה נאמר - אופסי

מארזי הDVD שלי נמצאים כרגע בתוך ארגז, מחכים בשקט בשקט לעבור לביתם החדש בעוד מספר ימים. וכמובן שבדיוק את הפרק הזה חסר לי מהדודות... *אנחה* דחוף או שיכול לחכות לשבוע הבא? אם זה דחוף בטח מישהו אחר יכול לענות לפניי...

AtlantiX

New member
You're wish is my command

21:43 בפרק הזה כם מגלים מה עושה ירייה שלישית בזאט. מגניב.

superdead

New member
ראיתי לפנחי הרבה זמן

את שתי העונות לא יכול לחכות כבר לעונה השלישית !!!!!

Iced Hammer

New member
אתה יודע שכבר יש

מעין הקדמה לעונה השלישית... כל יום שלישי וחמישי עד תחילת העונה (6.10) יויצא webisode חדר... ניתן לראות אותם באתר של sci fi channle

Fantasy WRC

New member
נמאס לי מכך שאני לא מצליח

להפעיל את וידאו כמו שצריך.. כל פעם רושם לי:
Your video will begin playing after a brief advertisment​
וזהו, נתקע עם משפט הזה.. זה כל כך מעצבן אותי!! איך אפשר לראות את וידאו מבלי שיופיע לי מפשט הזה?

למעלה