סדרה קשה לצפייה

ישעיהו11

New member
סדרה קשה לצפייה

ראיתי את 2 הפרקים הראשונים ודי התרשמתי - המסרים מןעברים חזק - אפילו חזק מאד - אבל הפרק האחרון בסצנה במלתחות היה קשה ביותר - כאב לשני ילדים מאד קשה הייתה הצפייה - עד כדי כך שאני שוקל אם להמשיך ולצפות בסדרה - נכון שזו המציאות בבתים אלו או אחרים אך - האם זה מה שאני רוצה לראות בתוכנית סופשבוע בטלויזיה? - לאנשים יש מספיק בעיות משלהם לפתור הסדרה מעמיסה מטען רגשי על הצופה אפילו עד התקוממות. יכול להיות שאני כותב תחת ההשפעה הקשה של הסצינה אבל כרגע המנעות מצפייה נראית לי הפתרון.

מיכל1000

New member
אני ממש לא מסכימה איתך,אדוני

זה שאתה מחליט להפסיק לראות את הסידרה רק בגלל שהיא גורמת לך לאיזשהי תחושה (אמיתית ),מראה שאתה בנאדם לא מספיק בוגר. אתה תמיד יכול ללחוץ על השלט ולעבור לתוכנית שמשודרת באמ טי וי. אבל לא זו המטרה של האחים ברבש. המטרה היתה לעשות סידרה עם אמירה. זה לא שעשועון,זה לא לימור ושמעון,זה לא דודו טופז ולא שמעון פרנס. זו סידרה מדהימה שישנם קטעים יפים מאוד וישנם קטעים שמשאירים אותך פעור פה--וזה מה שעושה את הסידרה הזו לסידרה טובה מאוד. אני מסכימה עם העניין הזה של המלתחות. שזו היתה סצינה קשה לצפייה. אבל שוב אני חוזרת--לא עצם הסצינה היתה קשה.משום שזה בסה"כ סידרה. הסצינה היתה קשה עבורי,כי "צלבו" שם את גופו של לירון ולא של יותם. זה מה שהכעיס אותי. אבל סידרה אמורה לזעזע,אמורה לגרום לך לחשוב. וזו לא תוכנית דיבור. אז אל תהיה מפונק.

מיכל1000

New member
ישעיהו--קראתי את מה ששלחת לי

ואני עדיין חושבת שכל אחד יכול להחליט מה לראות בטלוויזיה. לפני התוכנית שודרה מהדורת חדשות...אז??? אז לא לראות את זה? זה נעים לראות חדשות עם כל המצב במדינה שלנו ובעולם? זה שהסדרה משקפת את המציאות ומראה שיש הורים כאלה,לא צריכה לשנות לך אם זה משודר במוצ"ש (אחרי שבוע מפרך,כדבריך) לבין יום רגיל. והצעתי לך איש יקר--אתה תמיד יכול ללחוץ על השלט ולראות דברים אחרים שיותר מתאימים למוצ"ש. (אם יש דבר כזה "מתאים למוצ"ש -כדבריך".

גאלה222

New member
מאד מסכימה עם ישעיהו11

בנוגע לזה שהסדרה מעמיסה מטען רגשי לא קל. שהיא מעוררת התקוממות וכעס. הדברים לא תמיד קלים לצפייה, ולא רק הקטע שהיה במקלחת, ומפגיש אותנו, לדעתי, עם חוויות מהחיים שלנו בצורה זו או אחרת.

למעלה