סדרה ענקית

debojam

New member
סדרה ענקית

אני מכינה אתר בצרפתית אנגלית ועברית יהיה בו פרומו שהכנתי לסדרה קליפים שאני אכין מלא הורדות בינתיים לא סיימתי רק שתדעו משלא מכיר זאת סדרה ענקית לפי דעתי לוסט desperate housewives ואנג'ל הסדרות הכי טובות שהיו עד עכשיו אז כדאי לכם לראות

אנג'ל ../images/Emo99.gif

ראית את עונה 4 של אנג'ל? כי אם לא, את לא יודעת מה זה סדרה באמת טובה!! P:

debojam

New member
ברור

אז ככה ראיתי עונה 4 ו 5 והעונה ה 5 היא הכי טובה שהייתה עד כה אני שרופה על הסדרה

debojam

New member
ספוילר לאנג'ל

את כרגע מדברת עם אחד המעריצות הכי גדולות של אנג'ל ברור שראיתי את העונות 1 2 3 לפי דעתי ודעת כל מי שאני מכירה עונה ה 5 הייתה מדהימה בטירוף עונה 4 הייתה לא מי יודע מה וזאת גם עובדה שתדעי לך שזאת הסיבה שהורידו את הסדרה מהמסך בגלל שהרייטינג בעונה 4 היה נמוך מאוד עונה 1 2 היו מעולות עונה 3 הייתה מעולה עד ל4 פרקים האחרונים שלא אהבתי כל כך רק רציתי להוסיף שאני אישית אהבתי בעונה ה 4 כשאנג'ל חוזר להיות אנג'לוס הפרקים היו מעולים הוא שיחק אותו בצורה מעולה וכמובן שכל העונה ה 5 בלי יוצא מן הכלל הייתה מעולה אין מה להגיד ודרך אגב כמעט החזירו את אנג'ל בזכות העונה ה 5 אבל טוב העונה ה 4 לא נתנה חשק לאנשים לראות את העונה ה 4 תביני שהעונה ה 4 חוץ מאולי 7-8 פרקים הייתה ממש על הגבול

שתדעי לך שלאנג'ל היה

רייטינג מעולה כשהורידו אותה, פשוט נמאס להם. ואני הייתי אחת הפעילות בקהילת באפי+אנג'ל, ואחד אחד ממי שאני מכירה מעדיף את העונה הרביעית פי מליון על החמישית. ועונה חמישית הייתה לדעתי פשוט משעממת ומאכזבת. קו עלילה בקושי היה לה, וגם אם היה, רוב הפרקים בעונה היו אוף טופיק.... זה היה פשוט מאכזב. עונה 4 יצירת אומנות. הדבר הכי גאוני שראיתי.

debojam

New member
אז ככה

למה נראה לך ירדה מהמסכים???? זה בגלל שהרייטינג בעונה הרביעית ירדה ועונה ה 5 החזירה למסלול לפי דעתי העונה הכי טובה ללא ספק עונה ה 5 וזו לא רק דעתי אלה דעת כל מי שאני מכירה כולם התלהבו מהעונה ה 5 פי מיליון מהעונה ה 4 קודם כל קורדיליה בעונה ה 4 היתה דפוקה נורא לא אהבתי אותה בעונה הזאת חוץ מאנג'לוס הכל היה משעמם אני שונאת בעונה ה 4 את קונור אהבתי אותו רק ב 2 הפרקים שראינו אותו בעונה ה 5 טוב בקיצור זאת דעתי

The Flash

New member
בנות !בנות!

אין על מה לריב כולנו מסכימים שאנג'ל זאת סידרנ מצויינת אני בכלל חושב שעונה ראשונה הייתה זוועה אבל עדי עדיין מחשיב את הסידרה לסידרה הכי טובה בתולדות האנושות וכן אני חושב שעונה רביעית היא גאונית אבל אני גם חושב שעונה חמישית ענקית ומצויינת ואנג'ל נקטף בשיאו...מה לעשות...עם טעם ועל ריח

אני לא חושבת, אני יודעת

שהיה לזה רייטינג גבוה כשהחליטו להוריד את זה.

וגם ../images/Emo58.gif עונה 5

גם אני לא אהבתי את קורדיליה בעונה 4 וגם לא ב3, היא התחילה לעצבן אותי ושנאתי אותה אבל בכל זאת, זו קורדיליה, אחת מהסקוביז, מהפרק הראשון של באפי היא איתנו..... היה כואב להפרד ממנה ככה.

rds15

New member
../images/Emo129.gif|כותרת|לפי דעתי העונה

החמישית מעולה. אחת העונות היותר טובות של הסדרה, אם לא הכי טובה. העלילה העונתית של אנג'ל בW&H וההתמודדות שלו עם חבר הקאסט החדש[לא רוצה לספיילר לפי שלא ראה]. גם המאבק הסופי בין הAI [למרות שהם כבר מזמן לא AI] היה מעולה, זה משהו שנבנה לאט לאט החל מהפרק הראשון והגיע לשיא בפרק האחרון בסצינה שדורשת שמישהו יכתוב פיק עונה 6

Anat L

New member
האתר נראה ממש טוב

כל הכבוד

debojam

New member
תודה רבה

יש לי שם הסדרות האהובות עלי אני אוסיף את עקרות בית מיואשות desperate housewives האתר של לוסט יהיה נורא יפה כבר הכנתי עיצוב

מסכים איתך אבל...

אני ממליץ מאוד מאוד שתנסי את הסדרות alias ו - 24 כי גם הן סדרות מצוינות ומן הטובות ביותר בארה"ב.

Chakotay

New member
לא הייתי קורא ל 24 טובה במיוחד

אהבתי רק את העונה הראשונה, ואת השנייה והשלישית בקושי סבלתי... לפי דעתי ממש לא ברמה של Lost ו Alias, אבל אולי זה השתפר בעונה הרביעית, למרות שאני לא כל כך מאמין.

לדעתי 24 מדהימה

אני נהנית מכל רגע... כאילו, ראיתי עד העונה ה3 בערוץ 10, עכשיו אני רואה את השידורים החוזרים של עונה 2 ואני מחכה שהעונה הרביעית תתחיל בערוץ 10. והשידורים החוזרים רק מזכירים לי כמה אני מאוהבת בסדרה הזאת.

joeys pizza

New member
דווקא על 24

אם כבר הסידרה שירדה ברמות היא זהות בדויה. העונה השלישית סתם לא משהו. והרביעית מאוד ממוחזרת...ואני קצת מתבאס ממנה.

למעלה