סדרה מעצבנת

• פותח הנושא lirb
  • פורסם בתאריך

lirb

New member
סדרה מעצבנת

הסידרה הזאת הכי מעצבנת בעולם מושכים אותה כמו נסטיק ומחזירים כל הזמן את אותם פרקים דייייי מספיק שיהיה את הסוף

לא בא לך לראות../images/Emo35.gif אל תראה/י..../images/Emo70.gif

ואת/ה גם לא חייב/ להגיב בפורום אם זאת סדרה כל כך מעצבנת

sapirr1

New member
אני חושבת ש...

זה מעצבן שמושכים אתה עונה הקודמת ולא משדרים את העונה החדשה! זה אולי לא מפריע לכמה פה אבל אני חושבת שעדיף שכבר תתחיל העונה החדשה כי יהיה הרבה יותר מעניין וכמה פעמיים אפשר לראות את אותו פרק? אל תחשבו שאני אל אוהבת את הסדרה או משהו כזה פשוט בא יל כבר שתתחיל הוענה החדשה!

טוב. אני מושפעת.. (זאת אותה אחת..)

מה הבעיה עם זה שאני מושפעת
זאת בעיה שלי לא
לא של אף אחד אחר.. אני אוהבת את הסדרה הזאת
אני נהנת לראות אותה
אז מה הבעיה פה בדיוק
אני באמת לא מבינה.. את/ה לא רוצה לראות אל תראה/י.. תראה/י דברים אחרים שיותר מעניינים אותך
זה הפורום של הסדרה לא לאלה שלא אוהבים תסדרה..

אל תריבו ... אין קטע !!

סך-הכול אמר מה שבדעתו ... וזהו ... אני גם לא מסכימה עם מה שהוא אמר ... אז ... לילה טוב !! (למי שהולך לישון) וערב טוב ( למי שממשיך "לשרוץ" כאן). היתחרפנתי !!!!
-קרן-

מי שלא בא לא יראה ברור!!

לפי דעתי זאת סידר מהממתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת חחחחחחחחחחח

k a b o o k

New member
אנשים, לא צריך להגיב ככה..

זו בסה"כ דעתו
ולאותו אחד.. אמ"ל היא בין הסדרות הכי טובות שהיו עד כה בישראל, סדרה שגורפת רייטינג גבוה
. וכן, זה די חדש לנו שמיש'ו אומר דבר כזה, כי בד"כ כל עם ישראל אוהב מאוד את הסידרה, ועוקב כבר 2 עונות
, וכמובן כולם רוצים עונה שלישית.. השידורים החוזרים מיועדים לאלה שפיפסו ת'עונה, או מס' פרקים, או אלה שסתם רוצים להיזכר ולראות שוב, הזדמנות נוספת לצפות. ועובדה, אפילו הרייטינג של הש.ח גורף אחוז לא רע בכלל
מכבדים את דעתך, אבל לא מסכימים איתה
(לא אני, לא הפורום, ולא רוב עם ישראל)

למעלה