סדרה מעולה!

• פותח הנושא Ker
  • פורסם בתאריך

Ker

New member
סדרה מעולה!

אני צופה בה פעם שנייה כבר ונהנה מחדש הרבה יותר מעניינת מ"האלופה" לדעתי .

mmmash

New member
צודק!!!

אני צופה בה כבר פעם חמישית ונהנית כל פעם מחדש. אני כבר מחכה לפעם השישית... איזה כיף שיש VOD!!!

מסכימה.

והיא יותר מוצלחת כי האלופה זה בנאלי ומשעמם

Ker

New member
נכון וחבל שבמקום האלופה 2

אין טלנובלה בע"מ 2 החיבור של עפר שכטר וטלי שרון הורס טלי שרון משחקת מדהים , קשה לשכוח את הפרקים החזקים והעצובים כאשר גילתה שכפיר עובד עליה ההלם שעברה כאשר גילתה כי אפרת נהרגה על הסט . הליהוק של השחקנים מוצלח במיוחד זו הסדרה הכי אהובה עלי מכל הטלנובלות הישראליות .

danit1234

New member
לא מאוחר מידי בשביל זה?

ולטלי שרון יש עיסוקים שנראה לי היא מעדיפה להתעסק בהם מעוד טלנובלה

danit1234

New member
נכון עדיין אני מניחה שלא יעזור להגי

ד כשזה כבר די אבוד P:

זה רק משהו שהיינו שמחים שיהיה../images/Emo3.gif

לא משהו שאנחנו באמת חושבים שאפשר לעשות איתו משהו

כריסטין

New member
היא הופיעה באלופה בתפקיד אורח

אולי עכשיו היא תהיה מוכנה לטלנובלה נוספת חדשה..? מה שכן יעל בר זוהר עייפה מטלנובלות... חבל גם היא משחקת יפה .

לגמרי!

אני זוכרת איך בתחילת הסדרה כולם התייאשו ישר מהליהוקים ואמרו שמה פתאום עפר שכטר, איכס וכל החרא הזה
טלי ועפר פשוט שברו את המסך עם הכימיה שהייתה להם. וזה עבר כ"כ טוב ויפה
. ומה שמצחיק זה שלטב"ע פשוט התחננו בשביל עונה שניה, וכל מי שאהב טב"ע יותר מהאלופה התחנן שלא יעשו לאלופה עונה שניה
והליהוק באמת מוצלח, כי הביאו שחקנים חדשים שלא הכירו, והם היו טובים
. ומה שניסו לעשות באלופה זה פשוט להביא pretty pace, לא היה להם איכפת האיכויות. בערך כמו בפירות אסורים, אם חושבים על זה

דווקא אני לא מבינה מה הקטע

של עונות שניות.... עונה אחת זה הכי טוב, ככה שישאר טעם לעוד... כי מה זה משנה שכל העונה היתה לא משהו אבל הסוף שלה היה ממש מותח ורוצים עוד עונה... למה סתם לסבול מזה?

1Shir

New member
למי באלופה התכוונת ב-pretty pace?

כי לדעתי יהודה לוי שחקן מצוין, אולי הכי טוב שם. גם לירז צ'רכי שיחקה טוב. נכון שהיו כמה נפילות (ריטה, ליאן, מילי), אבל לא פחות מכמה בטלנובלה בע"מ (מלאני פרס המזעזעת, הדס מורנו הבינונית). ואני אחת הסיבות שהתחלתי לראות טבע"מ זה עפר שכטר... תמיד החזקתי ממנו ובצדק
והאלופה באמת לא צריכים עונה 2, מספיק אחת, באמת במיוחד כאשר לטבע"מ האיכותית יותר היתה רק עונה אחת. זו הדעה שלי.

הפריטי פייס

אכן היו אלה שציינת [מיטל גל, עדי הימלבלוי ולירון וויסמן] לדעתי יהודה לוי לא כזה שחקן טוב, הוא פשוט היה שחקן מספיק מתאים בשביל הדמות שלו. לגבי עפר אין לי על מה לחלוק על דעתך כי הוא מוכשר מאוד. בטב"ע כולם התאימו לתפקידים שלהם...מלאני פרס מזעזעת זה נכון
אבל זה היה התפקיד שלה, לא שאני תופסת ממנה שחקנית עם כישרון אדיר אבל בשביל הדמות הקרצייה הזאת של שירה היא הייתה אחלה. ולדעתי הדס עשתה דווקא עבודה טובה בשביל אחת שלא למדה משחק ולא התעסקה בזה יותר מידי קודם חוץ מהאלאדין הזה שהיא עשתה.

1Shir

New member
אני חושבת שיהודה לוי שחקן מאוד טוב

וזאת על סמך מקומות נוספים שראיתי אותו חוץ מהאלופה... וגם באלופה הוא היה השחקן הכי טוב בעיני... ודווקא מה שאמרת לגבי מתאים לדמות שלו, בדיוק ההיפך בעיני, כי הרי הדמות שלו השתנתה מקצה אל קצה בסדרה! וזה בדיוק למה אני אומרת שהוא היה כזה טוב!
הדמות של שירה מזעזעת, ומלאני עוד יותר מזעזעת... לגבי הדס, כן היא בסך הכול היתה בסדר.. לפעמים קצת זייפה, אבל בכללי זה לא בלט. אבל עזבי, איזה שחקנים מצוינים שיש שם: שרון אלכסנדר, אודיה קורן, גיא לואל, שרון מלכי, טלי שרון, רון שחר, פשוט ללקק מהם את האצבעות!

danit1234

New member
../images/Emo45.gif יהודה שחקן טוב וחולקת עם שתיכן

ועם עוד רבים אני יודעת לגבי לירון ויסמן שלדעתי בצעה את התפקיד שלה באופן טוב מאוד, בהתחלה חשבתי שמוגזם מידי אבל אח"כ התחלתי להבין כל הדמות מילי [כנ"ל טובה] היא דמות די מוגזמת ולדעתי היא עשתה את העבודה

למעלה